Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avs

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2-1-re és 3-2-re is vezetett a magyar EBEL-csapat Bécsben, végül mégis éppúgy hét gólt kapott ellenfelétől, mint az első körben hazai jégen. A Sapa Fehérvár AV19 találatait sorrendben Martz, Ladányi és Vas Márton szerezték, Sofron kétszer is asszisztált. Házi gólkirályunkat…..
avs 2010.10.18 15:37:36
@suzuka: ez nem focimeccs, nem bukarestben volt, nem ugyanazok a szabályok, egy szóval jó példa volt.
"Úgy érzem, fejben kell helyrejönnöm" – mondja Mihály Árpád, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. A székely támadó az előző szezonban ontotta a gólokat, csak egy egységgel teljesített a meccs/pont átlag alatt az EBEL-ben, csapata legeredményesebbje volt. Az idén…..
A Sapa Fehérvár AV19 hét közbeni tájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztály-igazgató és Hesz Máté, a Sportklub Tv főszerkesztője aláírta a 2010/11-es szezonra vonatkozó megállapodást az EBEL-mérkőzések közvetítéséről. Hesz Máté blogunknak elmondta, 21 hazai meccs…..
Komoly változtatásokat hajtottak végre az edzők a Sapa Fehérvár AV19 összetételében, ahogy azt Énekes Lajos edző a hivatalos honlapon előre jelezte. Csak az első soron nem módosítottak, a második és a harmadik új lesz, a negyedik pedig a találkozó elején nem játszik. A Linz…..
A Fehérvár ugyanazzal a sorösszetétellel megy a Vienna Capitalsnak, mint a Medvescak ellen tette. Tommi Satosaari visszatér a csapatba, de Hetényi Zoltán kezd. A bécsiek is három vereséggel kezdték a szezont, mint a magyar bajnok, és szintén magabiztosan nyertek legutóbb. A 19.15-kor…..
Az idei nyár legnagyobb KHL-es fogása Makszim Afinogenov, aki a lockoutot nem számítva tíz NHL-es szezon után tér vissza hazájába. Afinogenov otthon ez ideig csakis a Dinamo Moszkva színeiben játszott, ezentúl pedig a SZKA Szentpétervárban bizonyíthatja, nem kopott meg a tudása.…..
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
Szeretnénk a Slohokej Ligát komolyabb sorozattá fejleszteni, attól sem zárkózunk el, hogy tárgyaljunk a magyarokkal a bajnokságaink közötti együttműködésről – nyilatkozta blogunknak Bogdan Jakopic, a Slohokej Liga elnöke. Izgalmas részletek hajtás alatt. A ligát és…..
Délután Egyesült Államok-Kazahsztán és Olaszország-Franciaország mérkőzést rendeznek az alsóházban. A negyeddöntőért este küzdenek a csapatok, Oroszország-Németország (a Sport2 22.15-kor felvételről adja) és Svájc-Csehország bontásban. Az oroszok és a svájciak hat-hat…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Az izlandi vulkánkitörés miatt nehéz helyzetbe kerültek a britek, csütörtökön és pénteken sem tudtak elrepülni Szlovéniába. Péntek hajnalban busszal indultak útnak, épphogy odaérnek a vb-re, de szeretnék nem az eredeti időpontban lejátszani nyitómeccsüket. Pavle Kavcic,…..
avs 2010.04.16 09:54:39
@vaze: igen, az megvan, köszi. Csak arra gondoltam, hogy ha lenne egy friss poszt, amit mondjuk 1 nappal a vébé indulása előtt az Index is címlapra tenne (mert miért ne?), akkor talán többen kedvet éreznének, hogy megírják hol laknak, hova menjünk stb, és kialakulhana kint egy jó kis közösség.
Amolyan "kommentelés indító" bejegyzésre gondoltam.
Nemcsak a jégkorong, az egész horvát sport kivételes sikere, hogy a Medvescak Zagreb az EBEL csapatai közé került, fogalmaz cikkében a tekintélyes zágrábi sportnapilap, a Sportske Novosti. Szerzője úgy véli, mindez a zágrábi klub elmúlt két évben nemzetközi szinten nyújtott…..
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..
Arra gondoltunk, hogy játszunk megint. A magyar válogatott egyféle kerettel állt fel decemberben Miskolcon, másfélével februárban Tilburgban. A szövetségi kapitány nyilván gondolkodik, hogyan is nézzen ki az ideális keret. Mi is ezt tesszük.Persze tudjuk, sok idő visszavan az…..