Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K0537632

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
K0537632 2011.08.22 16:52:28
@látjátok feleim szümtükkel: Teljesen egyetertek. Es sajnos a BKV-nak meg mindig nem esett le a huszfiller, hogy ideje felszerelni a mas europai nagyvarosokban oly kitunoen mukodo kapukat - ha nincs jegyed, nem jutsz be. Nem megutni kell embereket, hanem nem beereszteni. Egyszeru!
K0537632 2011.08.22 16:59:36
@layo: A srac nem volt eroszakos, es szemmel lathatolag korhazi kopenyben, serulten szallt fel. Jegy ide v. oda, nem kellett volna ket agysejtnel tobb, hogy megallapitsak, hogy ez pont nem az az eset, amikor fellokom a delikvenst. Na mindegy, remelem, hamar felepul!
K0537632 2011.08.22 16:50:20
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A kissrac a buszra akart feljutni, nem allamelnoki fogadsra v. maffiavezer bulijaba...
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Szeretjük az angol sorozatokat, rövidek, velősek, nem húzzák az időt, és 4-10 epizód alatt elmesélnek egy történetet, filler epizódok nélkül. A sci-fi műfajt is szeretjük, sőt, Minnie Driver (The Riches) színésznőt és James Nesbitt (Jekyll) skót ír színészt is, így a…..
K0537632 2010.07.30 11:35:58
Kérdőre vont olyan dolgok miatt pl. hogy miért van nálam otthon óvszer, a „Mert jó ha van.” válasz után újabb sértődés.A kép innenKedves Szakítós blog!A következő iromány egy 6 hónapos se vele se nélküle kapcsolat története. Hosszú lesz, ezért a könnyebb…..
Na, ezért jut Európa oda, ahova (szerencsére Afrikánál sosem lesz rosszabb nálunk se). A köcsög milliomos celebeket tömörítő Peta állatvédő? botránymédiahekkcsoportnak az a legnagyobb baja így egy évvel az angol és fél évvel a magyar államcsőd előtt, hogy miért árulnak…..
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Délelőtti szabály:  ha valakit FurcsaFiúnak hívnak, akkor nem érdemes kezdeni vele. Meg AranyosFiúval se.Innen loptukKedves Szakítósok!Ma egy mókás kis történettel örvendeztetlek meg titeket arról, hogy az alkoholos befolyásoltság bizonyos foka mennyire nem kedvez egy bimbózó…..
Kőbánya-Kispest végállomás. Hiába volt rémes lelakottsága ellenére klassz az épület, a lepukkant űrbázist (amely a tragikus hirtelenséggel véget ért Star Wars sorozatunk főszereplője volt) most atomtámadás érte, romjain meg lánctalpas harci járművek araszolnak. Végül is…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy majd' minden reggel utazhatok a 105-ös BKV járattal, de ma annyira untam már a nézelődést, hogy úgy döntöttem, inkább elolvasom az utastájékoztató angol részét is. Hát megérte :-). Összevonták rajta ugyanis az éltesebbek és a kis…..
Természetesen kezdeném azzal, hogy meecee, a kedves beküldő, nem tegnap olvasgatta a HVG-t, de tényleg sok beküldés áll még feldolgozatlanul.  Bár nem filmes vonatkozású (Itt szeretném megjegyezni, hogy mi mindenféle alapanyagra készült félrefordításnak örülünk ám! - a…..
Sztoikus nyugalommal bírja a kutya, amint gazdája kis híján kirángatja mellső mancsait a helyéről. Cuki vagy nem cuki?..
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
Lujza a hentestől, Gege egy társasházból szerezte be mai két kedvenc falragaszunkat. Kivitelezés szempontjából egyértelműen a hentes kolléga a profibb, de a zárójeles kiegészítésért a káposztásmegyerieknek is jár a pont. Küldök egy képet egy igazi városvédő hentesről.…..