Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KutyásVideók

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly információmennyiség jut el hozzánk az egészséges étkezésről, életmódról. Ennek melléktermékeként gyakran alakulnak ki tévhitek a témában.  Egy országos vízkeménység-felmérés kapcsán derült ki, hogy a vízről is van pár téves vélekedés a köztudatban. Mivel…..
Bejegyzéseitekben videót és más beágyazható elemeket is tudtok tenni, ehhez a videóbeszúrás ikont kell használnotok. A felugró ablakba egyszerűen csak be kell másolnotok a videó linkjét (nem minden szolgáltató támogatja!) vagy embed kódját. Mindkét esetben ugyanúgy…..
KutyásVideók 2015.05.28 11:05:43
Sziasztok! Ha létrehozok egy szabályosnak tűnő videós bejegyzést, akkor a bélyegképét a rendszer nem hozzá létre sikeresen a YT videó főképéből, hanem egy hibakép jön be. Ez már a sablonválasztásnál is gondot okozott, de az ajánlott bejegyzések között pláne hülyén jön ki, mintha hibásak lennének.
Pl. ennek az ajánló része:
kutyasvideok.blog.hu/2015/05/27/sziberiai_husky_kutya

Várható, hogy ez fog változni vagy a közeljövőben?

Esetleg trükközzek valamit, hogy a rendszer más képből generálja a főképet és aztán rakjam be csak a videót? A képhez nem férek hozzá, hogy manuálisan cseréljem, de egyelőre nem próbálkoztam semmivel. Azt hittem, hogy a másik sablon megoldja a problémát, de most már tényleg kellene egy egyszerű, szabályos megoldás.

Köszi!
További információk: http://kutyafajtak.hu/nemet-dog-kutya-dan-dog ..
További információk: http://kutyafajtak.hu/sziberiai-husky-kutya ..
http://rottweilerkutya.hu/ ..