Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ethan Rom

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új platformon szélesíti tevékenységét magazinunk. A szerkesztőség három tagja Zajszint címmel podcast csatornát indított. A rendszeresen jelentkező adásban hallható lesz friss, aktuális megjelenések ismertetője, programajánló, valamit egyéb időszerű és érdekfeszítő témák kitárgyalása – azaz minden,…..
Néhány dal után kénytelen volt letenni a dobverőt a Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee. A zenész bordatörés miatt kell, hogy kihagyja a következő koncerteket (szám szerint négy bordája tört el nemrégiben), a helyén az Ozzy mögött és a Black Sabbath búcsúturnéján is az alapot adó Tommy Clufetos nyomja…..
Ellentétben Machine Gun Kellyvel, Post Malone tényleg tudja, hogy kell feldolgozni. A korábban már teljes Nirvana-cover műsorral is fellépett zenész ezúttal a Pearl Jam egyik örölzöldjéhez, a Better Manhez nyúlt, amit Howard Sternnél adott elő egy szál gitáros kísérettel...
Írhatnék most ide bármilyen nagyívű bevezetést, egyszerűen nem megy, a Red Hot Chili Peppers nemes egyszerűséggel ismét legyalulta a nagyközönséget. A legutóbbi, dupla Papp László Sportaréna koncert sikere után a szervezőknek valószínűleg nem volt kérdés, hogy újra elhívják-e a plusz vonzerőként…..
Ethan Rom 2022.06.16 19:19:32
Szinte elvesztette az eszét az a Limp Bizkit rajongó srác, aki Pennsylvaniában nyomatta egy szám erejéig a zenekarral. A sapis koma a Rage Against The Machine klasszikusát, a Killing In The Name-et küldte az arcokba brutális átéléssel, ahogy a videón is látszik (olyan 3:50-től kezdődően), még maga…..
Bemutatták a június 23-án érkező friss Beavis And Butt-Head mozifilm, a Beavis and Butt-Head Do The Universe első előzetesét. A két türhő rocker az egészestés, sci-fi környezetbe ágyazott alkotásban újra totálisan megaláznak mindent ami szent, sőt, most olyannyira belelendülnek, hogy sem tér, sem…..
Ethan Rom 2022.06.06 12:23:45
Megerősítette a pár hete, M. Shadows által adott interjú tartalmát az Avenged Sevenfold gitárosa, Zacky Vengeance. Eszerint a csapat nem fogja elkapkodni az új albumának, a 2016-os The Stage kis testvérének a kiadását, mivel egyrészt nem tudják megturnéztatni azt, másrészt nem akarják a fanokat…..
A Ministry egy nagyon érdekes szereplője volt mindig is a metalvilágnak. Mondhatjuk zsáner definiálónak is, akiknek a nyomdokán nem egy remek indusztriális csapat szabadult a világra. Talán ilyen téren a Fear Factory a legnépszerűbb példa. És igen, az is tény, a csapat arca, mondjuk ki, humanoid…..
Habár épp tetszhalott állapotban van, lévén, hogy három éve semmi nem történt körülöttük, a Biohazard énekese, Billy Graziadei lenyugtatta a rajongókat: az, hogy csend honol a csapaton, Scott Roberts kilépett, meg hogy ő is a Billybiot és a Powerflot nyomatja, nem azt jelenti, hogy…..
Ethan Rom 2019.02.01 12:28:44
Kemény kritikát fogalmazott meg a modern punkról a legendás Sex Pistols egykori frontembere, Johnny Rotten. A zenész szerint a Green Day és társai csak karikatúrák, és nincs közük a valódi punk zenéhez...
Szép dolog a küzdősport, de nem feltétlen a színpadon. Az október hatodikai Limp Bizkit koncerten a színpad szélén álló egyik arc, aki amúgy nem más, mint az Insane Clown Posseból ismert Shaggy 2 Dope, úgy gondolta, hogy miközben Fred a Faith című dal utolsó strófáit dalolja, ő hátulról fejbe rúgja…..
Régisulis Amorphis-rajongó vagyok. A kezdetektől, azaz a kilencvenes évek elejétől-közepétől követtem a munkásságukat: az 1994-es "Tales From The Thousand Lakes" album óta pedig elkötelezett hívükké szegődtem. Meggyőződésem, hogy az első öt-hat korongjuk olyan zenei fejlődést és kísérletezést…..
Ethan Rom 2018.05.29 10:57:48
A január első hete most bár biztos, hogy a TV2 meglehetősen váratlan sikereiről és az RTL lassan történelminek nevezhető mélyrepüléséről szól. A keddi és szerdai nézettséget már kielemeztük, a tegnap esti még arra is rátett egy lapáttal, a Válótársak meg kikapott egy olyan műsortól, amiben azt kell…..
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
A fenti hülye cím egyszerűen arra hivatott utalni, hogy friss videóval jelentkezett a megváltozott felállású svájci folk metalos Eluveitie. A csapat a Rebirth című tételre készítette el az új kisfilmet, mely a jövőre megjelenő, ugyanazt a címet viselő albumon fog helyet kapni...
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
Ethan Rom 2017.09.19 12:13:53
@BobAlice: Ebben a videóban Demcsák nagyságrendekkel értelmesebben viselkedik, mint a TASZ-os figura. Ő legalább próbál beszélgetni, míg a fickó csak darálja a betanult, terelő bullshitet, amivel igazolni próbálja a saját létjogosultságát. Nem csinálja túl jól :)
Azt már a legutóbbi két Paradise Lost lemez esetében is elmondtuk, hogy a brit banda olyan pályán kezdett el mozogni, ahol az azt megelőző két évtizedben még nem nagyon. A 2012-es Tragic Idol, de főleg 2015-ös The Plague Within olyan Paradise Lost múltba kalauzolta el a rajongókat, ahol a zenekar…..
Manapság divat mindenféle étkezési trendeket követni. Én sem szeretnék kimaradni semmi jóból, haladni kell a korral. Már egy ideje irigykedve figyeltem a pörköltös tányér mellől a vegánok üde arcbőrét, csodáltam karcsú alakjukat, amikor jött az elhatározás: vegán leszek! Pontosabban valamilyen…..
Ethan Rom 2017.08.09 02:33:32
@Remy Dalmore: A "vérvegánok" mellett esetleg a "vérhúsevőkkel" nincs bajod, mert itt most inkább ők írnak válogatott bunkóságokat?
Ezt meg érdemes átgondolni: "Ki akar egy ilyen köpködő, gyűlölködő "bandába" tartozni?" Általában nem azért hagy fel valaki az állati termékek fogyasztásával, viselésével, mert valamilyen "bandába" akar tartozni, hanem mert eljut egy pontra, ahol ezt tartja helyesnek. Attól meg, hogy vannak idegesítő vegetáriánusok, vegánok, még nem lesz az összes az. Tehát tök mindegy, hogy a "bandában" milyen tagok vannak. Általánosítani itt is -mint általában mindenhol- teljesen értelmetlen. Bármilyen csoport, irányzat, szubkultúra tagjai között találunk idiótákat, de ettől még nem lesz mindenki az. Üdv.
Ethan Rom 2017.08.09 22:55:18
@Remy Dalmore: "Ezek a vérhúsevők valószínűleg éppen a vérvegánok szélsőséges megnyilvánulásai miatt ítélik el a vegánságot. Úgy alle zusammen!" Ez pont megerősíti azt amit írtam, nem érv ellene. Az általánosítás butaság. Amíg valakinek nem kapcsol át a kapcsoló a fejében, addig nem lesz vegan a cuki barátai hatására, max. pár napig, hétig, hónapig növényevő lesz, ami még elég messze van a vegantól. A veganság elhatározás kérdése, ha hiszed, ha nem. Én tökéletesen tudom, hogy ez egy életforma, élem is már évek óta. Te nem ettél húst egy ideig, és mivel nem megfelelően táplálkoztál, még meg is betegedtél. És sosem voltál vegan, ezért nem gondolom, hogy több rálátásod lenne a dologra, mint nekem, aki jó ideje így élek, tökéletesen egészségesen. Azt meg érdemes végiggondolni, hogy miért lesz valaki "vérvegán". Én pl. nagyon nem vagyok az a kategória, de amikor az ember tévedéseken alapuló, személyeskedő vagy gúnyolódó cikkeket, kommenteket olvas, akkor könnyen azzá válhat a mindenevők szemében. Azt meg nehezen veszik észre, hogy talán ők is hibáztak a kommunikációban. Ha valakinek az életmódján gúnyolódnak, akkor kiáll érte. Nem csak a veganok.
Van egy franchise, a Divergent (itthon: Beavatott), ami azt a vonalat lovagolta meg a moziban, mint az Éhezők viadala, azaz posztapokalipszis-összeomló társadalom-romokból épített disztópia-tinihősök-messiáskultúra-egy csaj ment meg minket toposzok mentén elég fantáziálatlanul összelopott…..
Annak a penetráns nihilnek köszönhetően, amit jó néhány New Orleans városához köthető metál legenda párologtat lemezekről és testhajlatokból, nehéz elvonatkoztatni attól az esetleges párhuzamtól, ami a vidék lélektanát boncolgató irodalmakban úgy talált megnevezésre, mint az elátkozott dél posványa.…..
Azért a kilencvenes évek közös fellépéseinek nagy bandázásai szépen köszönnek vissza a jelenben, azt meg kell hagyni. Ez azonban csak örömhír lehet azoknak, akiknek sejtszinten égett be a kort leginkább jellemző bandák neve. Ezért szép az új Powerflo nevű formáció tagjainak…..
Magyar idő szerint hétfőn hajnalban lezajlott az 51. Super Bowl Houstonban, a meccs félidejében pedig teljesült Lady Gaga álma, ugyanis ő volt a Half Time Show fellépője. A minikoncerten lényegében nem történt semmi különös azon kívül, hogy kaptunk egy nagyon-nagyon látványosan körített Lady…..
Sokszor, sok helyen, rengeteg kontextusban felmerült már az a kérdés, hogy "Mi lett volna, ha...?". Mi lett volna, ha nem jövök össze azzal a csajjal? Mi lett volna, ha inkább aznap discoba megyek és nem Fekete Bárányok koncertre? Mi lett volna, ha nem létezett volna a The Beatles? Na…..
Elérkeztünk ahhoz a bizonyos fordulóponthoz, csütörtökhöz, amit még nem lépett a Rockmaraton, vagyis innentől tovább lesz majd az, ahol még soha nem járt senki. Vagyis egy hetedik este. De előtte még egy legyen egy itt egy rövid, de lelkes beszámoló arról, hogy hogyan is zajlott…..