Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yokoono

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
yokoono 2009.08.01 12:09:22
dr körömlakk:

Egyszerű vagy, mint a pincekulcs.

Ha csöndben maradsz, okosabbnak tűntél volna. De sötétebb vagy, mint a vakond mellényzsebében a negró.:)

Rajongásod tárgya meg egy vérciki ribanc, aki lapáttal tömi már a kitágult vaginájába a méteres néger
f@szokat.

És ez a kisebbik baj, mert ez magányügy. Viszont hangja soha nem volt, énekelni soha nem tudott. Csak bejön a primkóknak a seggrázása.

Mint ahogy a tetkó, a szolárium és a tüzijáték is. Az olyan nyominger pronyóknak, mint amilyen te is vagy. Jobbulást!:)
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
yokoono 2009.07.16 18:32:46
@Dr.Drake.Ramoray:

Téged a portáig sem engedtek volna, nemhogy be a székházba, vagy a Híradó emeletére, amelynek szerkesztője voltam.:)

A tévét szabad akaratomból hagytam ott.

És miért is fogalmazol többes számban? Gondolod, hogy itt mindenki olyan f@szkalap, mint te és Gundel Takács?:)

Vagy te vagy a Gundel ez alatt a mérsékelten szellemes nick alatt? Vagy valamelyik rokona? Nem lepne meg...
Asperján György Che Guevara 2009.06.07 17:30:20
Tisztelt Honi!Megkaptam a Che Guevarával kapcsolos linkeket. Bár elég sok mindent tudok róla, mégis érdeklődéssel olvastam őket, különösen a Rózsa Flores Eduardo által készített interjút.Lehet, hogy minden úgy történt, ahogyan a tábornok kényelmes dolgozószobájában elmondta.…..
Bogár László időről időre feldühít. Mert egy szellemi nyomorék, aki összeesküvés-elméleteket gyárt. Persze ezt csak a hirtelen düh mondatja velem. Bogár messze nem szellemi nyomorék, bár gondolkodása beteges. Sokkal inkább olyan, mint sok híres zsarnok, vagyis társadalmi…..
A Reakció blogon találtuk a Hitler-átíró internetes szubkultúra legújabb alkotását, Gyurcsány Ferenc végnapjaira aktualizálva. A négyperces klipecske a végére talán egy kicsit leül, ám így is fergeteges alkotással van dolgunk, olyan megfizethetetlen pillanatokkal, mint a…..
Petőfi MDF ciklus 2009.01.22 13:25:16
 Almássy Kornél álma Dávid Ibolya klimaxa A biztosítékot kibassza.  Dávid Ibolya álma Egy érett szépség ruha nélkül strandol, Izgatottan lesi a távolból Schmuck Andor.  Boross Péter álma Csapodyt vitézzé avatom, Kapolyit…..
yokoono 2009.03.27 18:17:05