Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ice cube

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a pillanat is eljött, amire pontosan 1 év, 3 hónapot vártam, ugyanis ennyi ideje lakom Londonban. Végre eljutottam egy angol elsőosztályú bajnokira! Egy Barclays Premier League meccsre, amit eddig csak tévén keresztül nézhettem, vagy épp online, utólag olvashattam utána az…..
Jégkorong Vasas–Jesenice 0-9 2010.08.19 21:54:00
Súlyos vereséggel kezdett a bledi tornán a Mol Liga-felkészülés elején tartó Vasas, a Jesenice 9-0 arányban győzött. Helyszíni emberünk szerint Kangyalék nem voltak egy súlycsoportban EBEL-es ellenfelükkel, a szlovénok tetszés szerint érték el góljaikat, miközben a…..
A magyar jégkorong-szövetség a jövő hét első napján rendkívüli közgyűlést és elnökségi ülést tart. A közgyűlés megszavazza a szakmai és pénzügyi terveket, amit egy hónapja, az elnökválasztó közgyűlésen nem tettek meg. Ezenkívül eldöntik, hány fővel és kikkel…..
A Laredo Bucks bejelentette, szerdán aláírt hozzájuk a magyar válogatott csatára, Kóger Dániel. A CHL-ben, azaz a negyedik számú észak-amerikai ligában játszó texasi csapat nagy reményeket fűz új támadója ponterősségéhez. Mint megírtuk, a fiatal csatár négy ajánlata is…..
A Vasas Bp. Stars mindenképpen indít professzionális felnőtt csapatot a következő szezonban, tájékoztatta blogunkat Kangyal Balázs klubmenedzser. Kijelentette, a káposztásmegyeri csapat a Mol Ligában kíván indulni. Hogy a magyar rekordválogatott 41 évesen is profi jégkorongozó…..
Ice cube 2010.05.12 20:06:27
Ice cube 2010.05.12 20:07:19
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Szerények vagyunk, de Prágában nagy sikert értünk el. Az U15 World Selects Invitational nevezetű tornán három észak-amerikai, két cseh és egy európai szelekt szerepelt. Ilyen válogatottak ellen magyar csapat még nemigen nyert, mi ötből négyszer vertük őket. Gömöri Csaba, a női…..
Ice cube 2010.05.05 23:20:47
@Bálna_: Tisztelt Bálna!
Te szinte együtt éltél a legutolsó felnőtt női válogatottal. Teljesen természetes hogy elfogult vagy az irányukba.
Anélkül hogy szakembernek titulálnám magam az a szerény véleményem hogy ezek a fiatal lányok igenis nagyon megnyernék azt a meccset a felnőttek ellen.
De ha jobban belegondolunk, ez teljesen természetes.
A fiatalok heti négy jeges edzéssel készülnek fiúk között már évek óta. Ennek meg is van az eredménye.
A lényeg az hogy a lányok szép jövő előtt állnak. Szurkoljunk nekik, megérdemlik! Hópihe.hu például büszke lehet "Kiss-S" lányára.
A régebbi válogatottak előtt pedig le a kalappal, sokat tettek ők is a magyar női jégkorongért.
Hajrá lányok!
Hajrá MAGYAR JÉGKORONG!
A vb-t tettre kész állapotban várom, mondta Nemes Benjámin, és Hári János várakozása is jelentős. A svédországi U18-as bajnokság négyes döntőjében két magyar válogatott jégkorongozó is szerepelt. A Färjestad az elődöntőben nem bírt Vas János egykori csapatának…..
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
Ice cube 2010.03.29 21:28:08
@csillagok: Teljes mértékben igazad van. De most mi lesz azokkal akik Budapesten vagy Dunakeszin Kercsó Árpi mellett döntöttek? Mentek Fehérvárra?
Kangyal Balázs neve is szerepel a Ted Sator által kijelölt jégkorong-válogatott keretében, amely az áprilisi divízió I-es világbajnokságra készül. Ám a nyáron 41. születésnapját ünneplő jégkorongozó nem játékosként, hanem segítőként tér vissza a válogatotthoz. A hokis…..
Kilenc napja vége az olimpiának, amelynek mi is részesei voltunk. Láttunk 12 remek meccset, köztük a két Kanada–USA döntőt, továbbá a várost és a környéket. Hosszú riportot ennyi idő távlatából nem írunk, jelen poszttal igyekszünk meghitten búcsúzni a témától. A…..
Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin,…..
Ice cube 2010.02.26 14:54:17
@Icecube: Welcome to the family
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
Jégkorong Pirosak–Fehérek 5-4 2010.02.10 21:25:00
Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel…..
Ice cube 2010.02.11 00:15:09
@_valaki_: Ted SATOR ilyet nem kérdezett Balázstól!!! Ne gyártsunk legendákat ha lehet ...
Ted Sator nyilvánosságra hozta a válogatott bő keretének névsorát. Azt korábban elmondták az edzők, hogy Vilniusban elsősorban a fiataloknak, tehát a csapatba igyekvőknek adnak lehetőséget. Mindenképpen meglepetés Gergely Csaba, Kiss Tamás és Maklári Erik beválogatása.…..
Az Ottawa dán légiósának Chicago elleni gólját választották a hét legszebb találatának az NHL-ben, ha megnézik, nem kérdezik meg, miért. Regin két csodát kombinált egybe, ilyet sem gyakran látni. Ez volt a hetedik gólja a szezonban, azóta bevágta a nyolcadikat is. ..
Ice cube 2010.01.27 21:43:48
@YNWA: Liverpool és Caps ?
Az ideinél csak jobb szezonunk jöhet.
Walk on, with hope in your heart ...
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Ice cube 2010.01.23 22:26:24
@Pentele: Hozzád ezek szerint a román nyelv van közel ?
A serdülőknél a MAC nagyon elkapta a magabiztosan listavezető Bp. Sztárok SE-t, a kölyök korosztályban a jól hajrázó Kercsó-csapat gálázva nyerte az alapszakaszt, és bekezdett a rájátszásban is, itt a káposztásmegyeriek bajban vannak. Serdülők. Akik eddig úgy hitték, csak…..
Az a célom, hogy egyetlen játékos se érezhesse, bérelt helye van a csapatban, mondta blogunknak Ted Sator, aki kedden villámlátogatást tett Budapesten. Az amerikai edző délelőtt még a Medvescak edzését vezette Zágrábban, este viszont megnézte az UTE–Stars Mol…..
Ahogyan egy évvel ezelőtt, úgy most is azonos ágra került Kanada és Oroszország az A csoportos junior-világbajnokságon. Az oroszok már akkor tettek róla, hogy így legyen, amikor kikaptak csoportjukban a svédektől, a kanadaiak viszont kis híján felborították a papírformát,…..
Fontos, felejthetetlen meccs volt a Linz elleni, mindenképpen növeli az önbizalmamat is – nyilatkozta blogunknak a tegnap esti 6-5 után Mihály Árpád, aki 15 meccsen 17 pontnál tart. A Sapa Fehérvár AV19 légiósa szerint Jarmo Tolvanen vezetőedző sem nagyon jutott szóhoz a siker…..
Marton Tibor és Szongoth Kristóf, a serdülőválogatott két szövetségi edzője a szombati edzés és mérkőzés után kijelölte a korosztály 30 fős Héraklész-keretét. Vasárnap ezzel a csapattal dolgozott tovább az U16-os szelekció, de a névsor nem változtathatatlan.…..
Ice cube 2009.09.03 12:55:37