Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Gacsal

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Hasonló téma keresése a Google-n: (csak rövid maganhangzó) GRAVITÁCIÓ   A gravitációt felhasználjuk akkor, amikor lerázzuk az érett diót a fáról, és küzdünk ellene, amikor felgyalogolunk a negyedik emeletre. De mit jelentene a számunkra az, ha teljes mértékben tudnánk uralni ?…..
   Hasonló téma keresése a Google-n: (csak rövid maganhangzó) Teremtődésünk sztorija Az embereket a természetről szerzett ismeretek gyarapodásával egyre jobban érdeklik azok a kérdések, amelyek a keletkezéssel, fejlődéssel és elmúlással kapcsolatosak. Alapvetően erre ma két válasz…..
Olvasom a hírekben, hogy 5 év alatt nagyjából 100 milliárd forintot költött a kormány arra, hogy propagálja hőstetteit. Ez évi 20 Milliárd. Ez havi kb 1 670 000 000 forint Ez napi kb 55 millió forint. 1 új, felszerelt kórházi ágy vételára nagyjából 300 000 forint nettó. Ez azt jelenti, hogy…..
             A logikailag kínálkozó kérdés az lehetne, hogy mi volt a kezdet előtt, illetve teremtéssel, vagy ősrobbanással keletkezett az Univerzum? Ha teremtéssel, akkor előtte ott volt az Isten, a teremtő. Ha nem volt és nincs teremtő Isten, akkor az anyag- energia-információ, örökké létező…..
A materialisták, ateisták világképe teljes mértékben nélkülözi a teremtőt, vagyis az Istent. De vajon nélkülözhető-e Isten a valóság világából?   Az ateisták szerint igen, mert a való világ természeti törvényei Isten nélkül is megismerhetők, melyek ebből kifolyólag megérthetővé, megtanulhatóvá és…..
"Mély fájdalmat" és "hívő odaadást" fejez ki az a 62 katolikus pap és tudós a világ 20 országából, akik szeptember 23-án "Hívő korrekciót" adtak ki, azt állítva benne, hogy Ferenc pápa tanítása "eretnekségek terjedését" segítette elő. A 25 oldalas levél formájában íródott korrekcióban az aláírók…..
Múlt év októberének egy estéjén profi és amatőr kódfejtők találkoztak a Virginia állambeli Langleyhez közel egy étterem különtermében. Engem az éppen akkor Marylandban zajló titkosírás konferencia egy résztvevője hívott meg, és bizonyára el is magyarázta, mi az a közös…..