Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaccc

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest belső kerületei nemcsak a magyar, hanem a külföldi vásárlók körében is a legnépszerűbbek közé tartoznak. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy míg a külföldi vásárlók aránya országos szinten nem éri el az 1%-ot, addig az V., VI., VII. kerületekben már megközelítette a…..
zaccc 2016.04.16 09:05:34
@Diktatúrázunk: Kedves barátom, mintha magamat hallanám! :) Ugyanezt ugatom a sok beborult idiótának, de csak néznek bambán. Ahogy az öreg sváb ex apósom mondta: amíg lószar van, van veréb is. Amikor meg kipukkan a lufi, majd nyavalyognak. Ez egy ilyen hülye ország.
Múlt héten Bayer Zsolt patkányozta le a blogger kollégákat Kiss László botránya kapcsán, most egy másik úszóedző alpolgármester hasonló bűne miatt esett nekem a legalpáribb fideszes országgyűlési képviselőnek járó díj várományosaként is ismert Tiffán Zsolt, aki a maga egyszerűségében „szarkeverő…..
Eljött az idő, amikor Zugló, Pest hajdani rózsadombjának elkoszosodása már az idegenek számára is szembeötlő. A Francia út mellett tornyosuló szeméthalmok és a Rákosrendező melletti MÁV terület illegális, bár az évekig egymásra mutogató hatóság  mellett kényelmesen megnövő sok ezer köbméteres …..
A TV2 nemrég kinevezett hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien és riportere, Kunfalvi Nóra a Juhász Péterrel készített emlékezetes interjú, illetve annak folyományai miatt kerülhetnek a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottsága elé, írja a Bors. A lap úgy tudja, hamarosan megvizsgálják…..
zaccc 2016.04.08 09:34:20
@Emzé Periksz: Bizony. És ma esni fog, persze, erről IS a gyúúcsány tehet. Piruláid megvannak arany hülye szívem?
A TV2-nél végrehajtott méltatlan politikai tisztogatások, valamint Miki Tímea egykori Echo Tv-s főszerkesztővé való kinevezése egyetlen dologról árulkodik: Habony Árpádékat nem a nézettség, nem a szakmaiság érdekli, hanem csak az, hogy legyen hol elkölteni, és legyen honnan visszafolyatni az állami…..
zaccc 2016.04.05 19:24:06
@Ballib cenzúrázók réme 8: Azért az RTL mégsem gyépés náci csürhe őrjöngése, te szerencsétlen kis parasztgyerek!
zaccc 2016.04.05 19:25:02
@blablabla123: Te egy tipikus magyaremberek vagy: azaz nettó hülye. Ennyi.
30/40 Szabadfogás - tévétükör 2016.02.19 23:59:53
Volt egy igazán szép, tartalmas napunk, több, mint egy évvel ezelőtt ilyenkortájt, amikor kiszabadult egy szellem a palackból, egy kifejezés formájában, amiről addig úgy tudtuk, hogy nem túlságosan szalonképes. Persze használtuk a mindennapokban, de amint elhagyta a nyelvünk hegyét, azért kicsit…..
Szerinted ki ő? Mit akar? És egyáltalán hogyan merészel ilyen pofátlanul, érzéketlenül, és mégis nagystílűen visszaélni a helyzetével? Megmondom inkább én. Egy bábu. Dróton rángatott macskajancsi. Kirakatfigura. Sokkal jobb, ha vele, és döbbenetes visszaéléseivel, a vele kapcsolatos, kétesnek…..
zaccc 2016.02.18 19:50:52
@duke.ekud: Téged már megint kiengedtek, gyogyika?
Úgy néz ki, L. Petra sorsa hamarosan eldől. Az ügyében folytatott nyomozás befejeződött. Elárulom, azért írtam ki csupán a vezetéknevének kezdőbetűjét, mert ez errefelé így szokás. Először telezengik a sajtót például azzal, hogy lebukott az alvilág vezére Vizoviczki László, aztán viszont később már…..
Bocs főnök ha zavarlak, de kicsit összezavarodtam az elmúlt hetekben. Ez a földvásárlás eléggé kikészített, most nem tudom egy hét alatt hatszáz hektárt vettem neked négyszázmillióért, vagy négyszáz hektárt hatszázmillióért. Na majd elolvasom az újságban, azok a firkászok…..
zaccc 2015.12.13 13:38:02
@willcox: Na ott a pont! A többi csak duma.
zaccc 2015.12.13 13:39:21
@Ballib Cenzúra: Szimplán egy gyökér, náci-geci vagy, igazi barom fajmagyar.
Maratoni látogatást tett Brüsszelben Gyurcsány Ferenc, melynek során komoly uniós politikusokkal, az Európai Bizottság tagjaival tárgyalt. Három nap alatt több tucat befolyásos döntéshozóval és szakemberrel. Ha az ember túlságosan bezárkózik a belpolitikába, elvesztheti…..
Egy nappal, pontosabban néhány órával Göncz Árpád egykori köztársasági elnök temetése előtt olvasom, hogy jó magyar szokás szerint botrány körvonalazódik. Azt már napok óta tudjuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök – az elhunyt állami protokoll-mentes temetésre vonatkozó…..
zaccc 2015.11.06 19:15:58
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Anyád volt egy felfújt kurva, tele apád gecijével, pedig inkább kiszívhatta volna, hogy még "csírájában" megdögölj, te hulladék, náci genny!
zaccc 2015.11.06 19:19:31
@♔bаtyu♔: Te redvás náci féreg, mi a kurva anyádért nem a kurucon írogatsz? Húzzál anyáddal a békemenetre!
Gyurcsány Ferenc csütörtökön bemutatta új röpiratát. Ennek kapcsán Bolgár György készített vele interjút, a Klubrádió Megbeszéljük c. műsorában. Gyurcsány Ferenc a személyére vonatkozó kérdések során nem a kérdést „értette meg”, hanem „lesilányozza”…..
zaccc 2015.10.24 20:53:52
@midnight coder: Édes Géza! Ne vergődj, úgysem érted! Menj a békemenetre bayerzsóótival, meg a bencsikszarházival, azok a te szinteden vannak. Utána üldögéljetek az ecsótévében, zsidózzatok, vihogjatok kicsit és imádjátok a kedves vezetőtöket. Focizhattok is kicsit, agyatok megvan hozzá. Gyurcsány sok ennek az alapjában tahó és ostoba népnek. Neked is. Összetett mondatokat használ, europer és igen. LIBELÁRIS! Mint a valódi értelmiség, nem a suttyó, bocskais, fideszes gyökerek, mint nyilván te is, te, szerencsétlen!
Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező, minősíthetetlen stílusú írásairól elhíresült "hébér úr" a jelek szerint megkapta a selyemzsinórt Orbántól. A Baranya megyei Fidesz szervezetet tíz éven át vezető Tiffán az október 16-i megyei tisztújítás előtt…..
zaccc 2015.10.22 20:45:44
Ez a @­DezInf: mi van fasszopókám, bejött a náci seggek nyalása??
Igencsak meglepődtem, amikor a postaládámban találtam szépen befóliázva, nevemre megcímezve a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős…..
zaccc 2015.10.10 18:20:03
@ogli dzsí: Te fideszes vagy, vagy szimplán hülye? Végül is mindegy, ugyanaz.
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
zaccc 2015.09.24 20:31:55
@pamut: A jó kurva, telibebaszott anyádat bibsi-libsizd, te náci szarkupac!
Az Egyenlítő blog többször írt már arról, hogy a Kurucinfó egyik hírhedt, holokauszttagadó szerzője „Perge Ottó”, valójában Zábori László. Zábori saját Facebook-oldalának és több más interneten megtekinthető dokumentumnak tanúsága szerint a budapesti Leövey Klára…..
zaccc 2015.08.29 08:42:36
@különvélemény2: Az, hogy anyádból apád nem szívta ki az alvadt gecit és eggyel több náci van ebben a suttyó országban.
zaccc 2015.08.29 08:44:02
@szamaritánus: Petrás egy náci kurva, takarodjon a bőgatyás taplófesztekre!
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
zaccc 2015.08.22 17:29:44
@Éhes ló: Az antiszemitizmus tipikusan irigy megnyilvánulás egy tehetségtelen, kicsinyes, ostoba, vesztes nép (?) elkötelezetten hülye, árvalányhajas, náci tagjaitól. Mint pl. te, te szerencsétlen náci gyökér!
zaccc 2015.08.22 17:31:33
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Szar kis náci senki vagy, lengesd a karod, nyomd a Suzukid pedálját és nyald fel a következő idióta nagymagyar matricát is rá! Utána meg a liberális seggemet is kinyalhatod, te őstahó, fiszeszes szarházi!
Van annak már tán' egy hete is, hogy egy melegházasságról szóló posztunk végén (egyebek mellett) bátorkodtunk azt a jóslatot tenni, hogy a témáról vitatkozni voltaképp értelmetlen, mert azonnal megjelennek a sötét trollok, akik meggyőzhetetlenek, se olvasni, se írni nem tudnak,…..
zaccc 2015.07.13 20:42:22
@Pipas: Félreértesz. Csak elegem van a sok bibsilibliző idiótából, akik miatt erről a vidékről lassan minden gondolkodó ember elhúzott, vagy erre készül. A bunkóság üli torát, mióta az alcsúti gyépés szerencsétlen hergeli a talpasait.
zaccc 2015.07.13 20:44:12
@hexa: Mi van taplókám, meglep, hogy sokan rühellik ezt a gennyes fajt, ahová te is tartozol? Rossz lehet nácikám, de így van. Csak mi nem üvöltünk az utcán, ha az alcsúti führer ránk röffent.
zaccc 2015.07.15 00:18:38
@Éhes ló: Miért én menjek, remekül megélek a magadfajta, gyökér magyar parasztgyerekekből!! :) Amúgy miért van zsidófóbiád te szerencsétlen? Nyilván megbuktál már a szakiskolában is, amilyen hülye vagy. A nyilván nagymagyar matricás, minimum 12 éves Suzukid és az öntudatod minden vagyonod. Tudod, te nyomoronc: a zsidóság nélkül a szaros kultúrád nem állna másból, csak a Úgyhogy inkább legyél hálás, hogy még elviseljük a mekegésedet! bő gatyából, meg a pálinkából.
Többek között index.hu is hozta a sokkoló hírt, miszerint az Eurostat a 2013-as árszínvonal alapján összehasonlította az uniós régiók egy főre eső GDP-jét, pontosabban hasonlította a 2013-as EU 28-as átlaghoz, amely szerint az Európai Unió tagországainak 12 legcsóróbb…..
zaccc 2015.05.24 11:56:10
@♔bаtyu♔: Nem tudjátok megemészteni Gyurcsányt, az látszik. Végre valaki helyreteszi az isteneteteket, ezt az alcsúti szernencsétlen, selejt törpét. Egyébként meg anyádat szidd, amiért egy ilyen szaros nácit ellett, mint te és ne bibsilibsizzél, te náci szar!!