Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utazóslány

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok munkahelyen a napokban válik aktuális kérdéssé a cafeteria nyilatkozattétel, el kell dönteni, ki-mit választ a béren kívüli juttatások közül. Ahogy minden évben, természetesen idén is vannak változások, ezeket szedtük most össze. Szögezzük le még az elején, hogy a béren kívüli juttatás egy…..
utazóslány 2018.01.18 19:59:49
@gabardin: Imádom az olyan trollokat mint TE :D Szerintem korrekt cikk és a főnököm is ezt mondta. Írj sajátot, ha nem tetszik :P
Mikor lesz ilyen egy pláza Budapesten? Ahol régen szovjet kísérleti atombombákat robbantgattak, ma Norman Foster által tervezett paloták sorakoznak (na jó, nem pont ott), a lakályos munkatáborok helyén pedig homokos tengerpartot alakítottak ki. Mégis, mi a bánat folyik Kazahsztánban?…..
Fapadossal okosan Genfi infók 2010.12.16 12:50:00
November végén Genfben jártam 2 barátommal. Olyan hosszú beszámolót írtam, hogy végül inkább ketté bontottam. Az előző cikkben meghagyom az utazás leírását, a látnivalókat és az élményeket (ld. a város turisztikai honlapja), ebbe a cikkbe pedig a praktikus infókat és teszem…..
Nem csak Wachauban és Magyarországon gyönyörű az ősz, egy tavalyi kirándulás emlékét őrzik a következő fotók, Friuliban készültek, abban a tartományban, amin általában csak áthajtani szoktunk, útban délebbre. Pedig nagyon megérdemel egy önálló látogatást is,…..
utazóslány 2010.11.18 11:37:37
Tessék, egy hete nem néztem rá a blogomra, és máris befutott egy megtisztelő díj egy kedves bloggertársamtól! Ráadásul nem is akárkitől: attól, akinek a hitét én is vallom, bár a megvalósításával időnként vannak kihívásaim. Aki a legfontosabb dolgot igyekszik a gyakorlatba…..
utazóslány 2010.11.08 19:52:29
 Ha időnk engedi, akkor sokat kirándulunk Írországban. A múlt héten elhatároztuk, hogy ellátogatunk Wexfordba és környékére. Nekem nagyon tetszenek a világítótornyok, már gyerekkorom óta szeretnék megnézni egyet közelebbről. Mivel tudtam, hogy Wexford környékén…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
utazóslány 2009.03.06 22:46:45
@Jucimuci:

Konkretizálnád kicsit?
Melyik részre mentek? Mennyi időre? Hányan? Stb.
utazóslány 2009.03.11 17:07:50