Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malna13

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
Malna13 2015.05.24 10:19:09
@Escaped: azért mert ő is ott volt és a csávó a gyerek láttán még bunkóbb lett.
Imádom, amikor gyermektelen férfiak mondják meg a tutit, hogy kell "rendesen" gyereket nevelni. Az a gyerek, aki 2 évesen mindent megcsinál, amit mondasz neki, az beteg, frusztrált, extrémen félénk vagy bántalmazott. Ha csak egy fejlődéslélektan könyvet olvastatok volna, akkor tudnátok, hogy a 2 évesek brutál dackorszakban vannak, képesek 1 másodperc alatt eltűnni, elrohanni, kiszámíthatatlan dolgokat csinálni. És azt is írja D, hogy már jártak egyszer együtt ott, ha a kisfiú borzasztóan viselkedett volna, akkor nem vitte volna megint oda, vagy Ogre beszólt volna már akkor (mivel a leírtak szerint Ogre elég szabadszájú, nem tudom elképzelni, hogy hagyta volna).
Malna13 2015.05.24 23:51:39
@Escaped: kedves Escaped, akkor járj sokat az Ogre Bike-ba, váljék egészségedre és nehogy odavidd a gyereked, ha majd egyszer lesz, maximum ha előtte jól begyakoroltátok, egy nadrágszíj segítségével, a megfelelő viselkedést egy olyan szervizben, ahol az eladó türelmesebb, kevésbé frusztrált!