Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.K.

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a nagyon menő Repsolos pulcsi igazán jól fog jönni a nagy hidegben annak, aki tudja a választ az alábbi kérdésre: Mi volt a lajstromjele az első Magyarországon ladnolt Embraer Phenom 100 business jet-nek, és milyen nemzetiségű pilóták repülték? ..
D.K. 2010.12.11 11:23:03
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Így adta ki. Ez az univerzális válasz minden miérttel kezdődő kérdésre, ami kommentekben érkezett, és bizonyára érkezni fog az ötszáz dolláros autóvásárlás történetére. Ha nem azon az augusztusi napon érkezünk, nem az a hirdető veszi fel hamarabb a telefont, nem haverkodunk már telefonon össze…..
D.K. 2010.09.03 12:35:36
@Szsrobert: Igen egy jó kis Zsiguli vagy egy Skoda 120 L ennél legalább előre lehetne készülni a melegedésre :D

De most komolyan nem akarok senkit bántani , de amerikai utazás V8 nélkül??? Tetszik a cikk meg jó is , az utazás is biztos izgalmas , de de de Amerika az minimum hogy egy régi Ford még ha nem is V8 .
Na jó kinek a pap kinek papné.Nem tudom emlékeztek e amikor Fábry haza hozott Amerikából egy öreg Cadillacet .
Tényleg még utazás közben is cserélhetne kereskedésben autót:)
Kocsma- és amperszag a levegőben. De hová tegyük a villanymotort? És mégis mekkorát? Vélemények az azonos című írásunkról...
Volt ám egy második felvonása is a világjáró Subaru 360-kipróbálásának, ugye ez az az autó és esemény, amiről a múlt héten írtam, olvassák el kérem, ha akkor nem sikerült, szerintem nagyon érdekes, bárkinek. Imrével ugyanis a riport kötelező témáin kívül - hogy készült…..
Évtizedeken át keményvonalas oldtimer-rajongó voltam, új járművek nem üthettek rést a pajzson. Aztán lefolyt egy kis víz a Dunán. Ha a legnagyobb politikusoknak szabad, én miért ne forgathatnék köpönyeget? Vélemények az azonos című írásunkról...
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
D.K. 2010.03.30 11:43:55
@gyvy: hát igen ez elvárható lenne azok után meg főleg h idén emelték a benzin járuléki adóját így jó 18forintal többet kérnek érte és ettől aztán mennyi jó út épült .... még az autópályák is tele vannak buckákkal pedig azok drágák voltak , és az autós vagyonadó vegye figyelembe a piaci értéket és az autó korát is úgy korrekt lehetne
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...
D.K. 2010.02.10 14:37:13
@Herman: Pontosan . Szerintem is . Sztm nem a kocsira sajnálja a pénzt hanem csak az üzemanyagra .
D.K. 2010.02.10 14:41:54
@ocsisajt78: Ha egy dízelnek elkezded nyomni akkor az hidd el hogy elkezd zabálni , semmiből nem lesz teljesítmény , de hosszú távon gazdaságosabbak vagy tűnnek , jól döntöttél sztm
Belsőség Váltóolajat a motorba! 2010.02.07 07:42:00
Nem, nem valami új túlélőtechnikát akarok most bemutatni a kopott, öreg autómotorral küzdő, szimpatikus, ám kispénzű olvasóknak. Hanem azt, hogy mekkora barom vagyok én valójában. Aki olvasta pár héttel ezelőtt, talán emlékszik, hogy kedvenc kombi Mercim (lévén az egyetlen…..
D.K. 2010.02.07 17:45:00
@Csikós Zsolt: Nem tudom hogy segítek e vele de nekünk is volt ilyen hang a családi autónkban és döntően csak autópálya tempót kicsit túllépve jött elő. A megoldása a féltengelyek cseréje jelentette , lehet hogy neked is efféle probléma okozhatja problémát , hajtás is előidézhet vibrációkat , és lehet csak terhelés alatt jön elő , így garázsban terhelés nélkül lehet nem jönnek elő . Sok sikert a probléma felkutatásához . :)
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
Belsőség Csillaghullás 2010.01.22 12:59:00
Csikóst házi őrizetre ítélte az orvosa, mivel párt hete mellészegődött egy kétoldali Tüdő Gyula, így most otthonról dolgozik, ki sem dughatja az orrát. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy egy tényleg felkavaró videót dobjon a postaládámba tegnap este negyed hétkor. Bár…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Compton City light 2008.05.27 11:16:00
Említettem már, hogy visszatérünk a W124-eshez, amit a Yetro-túrán láttunk. Íme: És az autó Carstyling lapja. Nézzük, nézzük, hümmögünk. Este halványan derengenenk a flaszteron a "broda" neon küszöbfényei, csillan a Dotz felni, feszülnek a gumihordók rajta.…..
Vékony ember küzd az elemekkel, arcát, nyakát percenként törli egy fakóra mosott piros törölközőbe. Kint negyven fok van. Bent hatvan, mert a behemót, ordítva erőlködő dízelmotor kemenceként ontja magából a meleget. A fémből készült kormánykereket mintha valami rozsdás…..
Akkora levegőt vettem, mint a túlzsúfolt Velence-Expressz elé kötött MÁV-os Nohab a Dolomitok lábainál. Ezt a dolgot tél eleje óta halogattam, de most már halaszhatatlanná vált. A fóliáról van szó, ami az Alfa 75-ös jobb hátsó háromszög-ablakaként funkcionált a decemberi…..
Szerintünk ez nem menő, szerintünk ez kurva nagy gáz, akár van kamera, akár nincs. Kell ehhez bármit is hozzátenni? Talán csak ennyit: gratulálunk! Békés, Magyarország, 2008. ..
Belsőség Mitől jobb a Merci? 2008.05.02 13:09:00
Örök vitatéma, hogy jobb-e még a Mercedes a többi prémiummárkánál. Merthogy ugye harminc évvel ezelőtt elég volt kétszáz métert menni egy Mergával, egy BMW-vel, egy Audival meg egy Volvóval, és az ember a fenekével érezte, a fülével hallotta, sőt, az ujjbegyeivel tapintotta,…..
Eredetileg úgy terveztem, öntök a Tehénbe. A Prolonggal kapcsolatban két dolog győzött meg. Az egyik, hogy VMax Zsolt azt mondta, tényleg jó: amikor betölti a motorba, kis időre feljebb megy az alapjárat, míg az elektronika nem állítja át, tehát érezhetően csökken a súrlódás.…..