Logo Pic
theshattered 2024. október 17.

Richard Patrickkel adott ki dalt a Health

health_promo_pix.pngTegnap megjelent a Health legutóbbi albumának, a Rat Wars-nak az Ultimate Edition alcímet kapott újrakiadása, amin egy pár extra számmal szórták meg a tavalyi korong dallistáját. Ezek közül egyik a Richard Patrick vendégszereplésével készült Free To Die, amihez egy videó is készült.

További jó hír a Health rajongóinak, hogy a zenekar október 26-án Budapesten lép majd fel, méghozzá a Gost és a Zetra társaságában. A helyszín az A38 lesz.

Vissza a címlapra
RockStation
Online rockzenei magazin aktuális rockzenei hírekkel, lemezismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, új tehetségek bemutatásával és némi nosztalgiázással a rocktörténelem nagyjairól megemlékezvén. Mindazoknak, akik szeretik az igényes és értékes rockzenét.
Legjobban pörgő posztok
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 11 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 4 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 2 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 1 nap
Cikkek a címlapról
Felemelő, vibráló árnyalatok 2025-re – Itt az év Dulux színe, az Igaz öröm
Valahol közhely már az a megállapítás, amit kicsi, de annál lelkesebb szerkesztőségünk tagjai saját magukon is rendszeresen megfigyelnek: bármiféle alkotói tevékenység közben egyszerűen jobb helynek tűnik a világ. Teljesen mindegy, hogy egy rajzos kihíváshoz csatlakozunk, kézműves technikákkal…
Közös dallal jelentkezett Marcela Bovio és Dianne van Giersbergen - Flameborn
Néhány nappal ezelőtt árulta el a két tehetséges énekesnő, miszerint közös dallal ajándékozzák meg rajongóikat - a szerzemény a Flameborn címet kapta, és a mai nappal vált elérhetővé. Dianne van Giersbergen szólóprojektje DIANNE név alatt fut, visszatérését 2022 szeptemberében jelentette be a…
>