Logo Pic
nflfan 2024. október 24.

Két mérkőzésre eltiltották Lions korábbi elsőkörös elkapóját

A Detroit Lions korábbi elsőkörös elkapója, Jameson Williams a mai napon közleményben tudatta, hogy elfogadta az NFL által kiszabott kétmeccses eltiltást, amiért megsértette a liga teljesítményfokozó szerekre vonatkozó szabályzatát.

Williams így kihagyja a Lions következő két mérkőzését (a héten a Tennessee Titans, jövő héten a Green Bay Packers ellen játszik a csapat).

„Ezen a héten értesített az NFL, hogy a teljesítményfokozó szerek szabályainak megsértése miatt felfüggesztettek” - mondta Williams az ügynökségén keresztül kiadott közleményben. „A hír teljes meglepetésként ért, amit még mindig próbálok megérteni. Nem szedek étrend-kiegészítőket vagy vitaminokat és még a vény nélkül kapható gyógyszerek szedésével kapcsolatban is túlzottan óvatos vagyok. Soha, semmilyen körülmények között nem szedtem semmit azért, hogy csaljak vagy tisztességtelen előnyt keressek. Megértem, hogy felelős vagyok mindenért, ami a testembe kerül, és ebben az esetben felelősséget kell vállalnom.

„Csak szeretettel és tisztelettel vagyok a játék, a csapattársaim, az edzők, a Lions csapata és Detroit városa iránt. Kiábrándító elfogadni ezt az eltiltást és fájni fog, hogy távol leszek a csapattól, miközben a héten készülnek. Így a csapattársaim iránti tiszteletből ez lesz az utolsó alkalom, hogy ezzel az üggyel foglalkozom”.

Williamst a 2022-es Draft 12. helyén választották ki de eddig nem bizonyította maradéktalanul, hogy megérte a magas picket. Újonc szezonjának nagy részét kihagyta az egyetemen elszenvedett sérülése miatt. A tavalyi szezon elején pedig négy mérkőzést (eredetileg 6-ot kapott) kellett kihagynia mert fogadások kötése miatt felfüggesztették.

Fotó: prideofdetroit.com

Vissza a címlapra
NFL HUNGARY
A NFL híreivel, eseményeivel, eredményeivel foglalkozó napi többszöri alkalommal frissülő blogja.
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Egy viking vezér bizarr halála - Hatalmas Sigurd
DJP • 2 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 8 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 12 nap
Cikkek a címlapról
Kovács Kati 80 – Az örökifjú nagynéni ma is hangosan énekel
Apám mesélte, hogy a hangosfilm beköszöntével, az 1930-as években megőrültek az emberek a magyar vígjátékokért. Egy-egy filmet többször is megnéztek, imádták a visszatérően feltűnő színészeket, Kabost, Csortost, Gózont, Perczel Zitát, Turay Idát és a többieket, a moziélmények hatására pedig idővel…
SZÜLETÉSNAP | Szívünkben zengő dal – Kovács Kati: 80!
Bármennyire is hihetetlen, de igaz: október 25-én ünnepli nyolcvanadik születésnapját hazánk valaha volt egyik legnépszerűbb előadóművésze, a Liszt Ferenc- és Kossuth-díjjal kitüntetett Kovács Kati. Az alábbiakban a nemzetközileg is (el)ismert énekesnőt köszöntjük. 
>