Logo Pic
venember83 2024. március 25.

Megvan a megállapodás Koopmeiners szerződéséről?

koopmeiners_teun_mosolyogva_mutogat.jpgA Tuttosport értesülései szerint a Juventus előrelépést ért el Teun Koopmeiners ügyében, így megelőzte a holland középpályásért ugyancsak érdeklődő Liverpoolt, mivel a lap szerint a 26 éves játékos utasította ügynökét, Bart Bavingot, hogy jusson megállapodásra az Öreg Hölggyel.

A lap szerint a felek megegyeztek egy 4,5 millió eurós bérben, így az átigazolás kapcsán már csak az Atalantával való megegyezés maradt, ami nem lesz egyszerű, mivel a bergamói együttes 60 millió euróra értékeli a futballistát.

Egy másik középpályás ügyében is tárgyalás várható a Juventus részéről, a La Gazzetta dello Sport már hetekkel ezelőtt beszámolt arról, hogy a Southamptonnal egyeztetni fog az Öreg Hölgy, mivel a Juventus bizonyosan nem fogja kifizetni a Charly Alcaraz szerződésébe foglalt 50 millió eurós kivásárlási árat.

A Calciomercato friss értesülései szerint a Juventus szeretné meghosszabbítani a kölcsönszerződést, és egyben az olasz klub a kivásárlási árat is szeretné mérsékelni. Az angol klub a pletykák szerint nyitott a kölcsön meghosszabbítására, különösen ha nem sikerül feljutnia a Premier League-be.

Carlos Alcaraz mindössze négyszer lépett pályára a Juventus mezében, egy gólpasszt jegyzett, jelenleg pedig izomsérüléssel bajlódik, de nincs kizárva, hogy a Lazio ellen már bevethető lesz.

Matteo Moretto beszámolója szerint a Juventus érdeklődést mutat Albert Guðmundsson iránt, a Genoával azonban nem zajlanak még tárgyalások a 25-30 millió euróra értékelt csatár kapcsán, aki nyáron valószínűleg váltani fog, miután érdeklődik iránta a Tottenham, illetve Olaszországból az Inter és a Juventus.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az izlandi játékos Olaszországban szeretne maradni, és rábólintott az Interhez csatlakozásra, azonban az Inter pénzügyi helyzete miatt a nerazzurro klubbal hosszas tárgyalások várhatók, és a csatár feltehetően kölcsönben, kivásárlási opcióval érkezhet a lombardiai városba.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 6 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 11 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 5 nap
Cikkek a címlapról
Bányászat történelem 61. Tokod, Tokod-ebszőnybánya I. Régi ebszőnyi bányák 1854-1925, 1940-1976
Jó szerencsét! A "Régi Ebszőny" névvel illetett terület a Hegyeskő Annavölgyi oldala, főleg a Sároldal, Tűzköves alja, Faluhelyek névvel jelölt rész. A legtöbb bánya közel volt az annavölgyi-úthoz, így Ebszőnyre a vasút megépülése után még osztályozót és a vasúi rakodót is építettek.  Fotó: Tokod…
Bodri, a sajtínyenc - A himalájai jak sajt útja a tradíciótól a jutalomfalatig
Ma már szinte minden valamirevaló kutyás tudja, hogy manapság menő churpit adni a kutyádnak. Sokáig rágható, egészséges és nem utolsó sorban laktózmentes. Itthon kutyasajtnak hívják. Azonban ha rászánt úgy két tucat órát egy himalájai repülőútra és ott sajtoznál hamar rájössz, hogy miért is olyan a…
>