Regisztráció Blogot indítok
Adatok
auroraborealis21

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyesek hajóra kelnek úgy, hogy belehalhatnak. Konténerekbe zárva hánykolódnak sok ezer mérföldön át úgy, hogy szintén belehalhatnak, de a végén mindenképpen jó eséllyel lebukhatnak, és visszatoloncolják őket. Zöldhatáron a családjaikkal át az internálást kockáztatják egy…..
Orbán Viktor öt éve vágyakozik többnek látszani egy kis ország kellemetlen, kissé faragatlan miniszterelnökénél, de a hazai nyilvánosságot leszámítva, amelynek letarolása kellemesen felnagyítja a külvilágbeli szerepét, sehol sem foglalkoznak a vágyaival. Pontosabban volt két…..
auroraborealis21 2015.05.22 20:32:00
@explanatus: mert akik egy kicsit is kilógnak a sorból, azokra féltékenyek, mert tudják, hogy nyaktól fölfelé több van, mint nekik... így nem is hagyják, hogy részt vegyenek a 200 euró hasznot hozó kutatásban, gyártásban... azokat agyontapossák, agyonzrikálják, így aztán azok szépen el is mennek külhonba...
auroraborealis21 2015.05.22 22:36:54
@explanatus: sajnos tudod, a szó kevés, a tettekből ismerszik meg, ki mit ér. Ezek a blogok elgondolkodtatók, tanulságosak, de ettől aligha változik valami.