Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos,Nagy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- SPOILERMENTES -  George Miller a jobban vagy a kevésbé sikerült kitérőkként megkülönböztethető malackodás (Babe és folytatása), valamint egyéb állatságok (a Táncoló talpak mindkét része) után végre tető alá hozta az év(tized) legjobb (akció)filmjét. Pont. Nem is,…..
Lajos,Nagy 2015.05.22 19:46:28
Üdv, lenne egy kérdésem a filmmel kapcsolatban és néhány
hozzáfűznivalóm, elsősorban a kommentekhez.
Kérdés: A film prológusában (a cím előtti 3-4 perc) nekem úgy tűnt, mintha fel lettek volna gyorsítva a jelenetek másfél vagy kétszeres sebességre. Ez a film sajátossága volt, vagy csak a CinemaCity "mozigépésze" örvendeztette meg ezzel a nézőket??
Néhány apróság a kommentekből, amivel nem értek egyet:

!SPOILER!

@professional:
- "...hogy üldözhetnek egy filmen keresztül egy tartály üzemanyagot" -Feltételezem a 2. részre gondolsz, az egy 15 perces jelenet egy másfél órás filmben.
-"...littteres víztartály amit keresztül húznak a sivatagon...hogy a végén semmit sem csinálnak vele..." -Először is a tartály tartalma anyatej volt, nem víz, ami egy ilyen elfajzott világban érték volt (lehet a későbbiekben el akarták adni, ki tudja :D )másodszor pedig a tartály folyamatosan mobil-bástyaként funkcionált, ami hasznos tud lenni egy közel száz fős üldöző sereg ellen (szinte mindig volt valaki a tartályon, hogy figyelje az üldözőket, vagy küzdjön velük"
- "Ja mert a viharban lazán elvitte az autót a gecibe a szél, de a zenészek még játszottak mint a Titanicon!" -A tartálykocsit csak 2 autó követte a viharban, azoknak annyi is lett. A többi üldöző (velük együtt a zenélők) nem rohant bele a viharba, ezért is voltak lemaradva később, mikor elcsendesedett az időjárás.
- "Mi a faszomnak álltak meg a motorosoknál a szurdokban ha amúgy is tovább akartak menni?!?" -Furiosa elmondta, hogy egyezséget kötött a kanyomban élőkkel, a gömb alakú tartályban lévő benzinért cserébe átengedik őt és lerobbantják az utat a többi előtt.
- "...az a monstertruck azokkal a giganagy gumikkal nem ment volna 50km-t sem az is biztos!" -Az üldöző csapatnak is volt tartálykocsija, ezzel folyamatos utánpótlást nyújtva benzinből, majd miután a monster-truck egyedül vágott át az sziklákon, kb. 5 perc után fel is borult. Tényleg nem ment 50km-t, de még talán 20-at sem. :)
- "Vegyem komolyan? De hogyan ha 1000 sebből vérzik?" -Az 1000 sebből 999-et te tettél hozzá, szerintem sem tartozik a "klasszikus" kategóriába a film, de nem szabad "szarnak" nevezni, mindenképpen megérdemli a tiszteletet és az odafigyelést.
Nem lehet elégszer leírni, hogyha rászánunk 2 órát egy filmre, akkor ne csak nézzük, de lássuk is azt, ami a vásznon történik.
Peace!