Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ND34

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre felkapottabbak a bakelitlemezek, egyre több helyen lehet beszerezni, és vásárlópiaca folyamatosan bővül. Mivel ez egy kezdőknek szóló cikk, és én is inkább csak hobbigyűjtő vagyok, ezért megkérem az okoskodó lemezhuszárokat, mellőzzék az okoskodást. Első lépés: Szerezz be egy…..
Kedves követőinknek talán feltűnt, hogy kimaradt egy írás a sormintából. (Nem kedves követőink véleménye szerint kimaradhatna az összes.) Bizonyára eljő a pillanat, amikor elegünk lesz magunkból - kéretik nem türelmetlenkedni -, most azonban még igazi vérfideszesként megfogadjuk szeretett vezérünk…..
Szomorú, de most már végérvényesen ki lehet jelenteni, hogy a 90-es évek második felének, valamint a 2000-es éveknek a sztárjai már nem sérthetetlenek többé. Akinek a neve akkor még garancia volt a…..
Őszintén bevallom, hogy halvány f.ngom sincsen. Igazából már hónapok óta autóvásárlás előtt állok, de még mindig nincsen meg az áldozat. Viszont menet közben sok-sok emberrel beszéltem, utána olvastam dolgoknak, megfigyeltem embereket, és rájöttem, hogy nagyon komoly…..