Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spetya229

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határozott időre adtam bérbe a lakásomat, ami nyáron letelt. A bérlő a felszólításom ellenére sem volt hajlandó kiköltözni és nem is fizet. A kieső bérleti díjra nagy szükségem lenne gyermekeim eltartásához. Most kilakoltatási pert kell indítanom, vagy van gyorsabb megoldás? Válaszát előre is…..
A Magyar Népköztársaság a hidegháború idején egy lehetséges atomcsapás egyik célpontja volt. Amennyiben ez az atomtámadás bekövetkezett volna, a kitelepítést egy előzőleg elkészített terv alapján kellett volna végrehajtani a hatóságoknak. Ebben a cikkben az atomcsapást követő 24 óra forgatókönyvét…..
Talán az év legnehezebb időszaka a december vége mindazoknak, akik egyedül vannak. Bár persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon vannak egyedül...
spetya229 2019.12.15 18:36:52
  Mi a baj a mai klíma tüntetésekkel? Igazából semmi, de azon kívül, hogy hangos és jó buli, nem fogalmaznak meg konkrét lépéseket. A hallgassunk a tudósokra felhívás igazából semmit sem ér. Az érzelmes beszédeket csak megtapsolják és díjakat osztanak, majd csendben megvárja mindenki, hogy…..
A vízicsúszda kortalan szórakozás. Ahogy a gyerekek képesek félni tőlük vagy imádni őket, persze mindezt akár egyszerre is, úgy a felnőttekre is képes hasonlóan hatni. Sőt! Felnőtt fejjel már sokkal óvatosabbak vagyunk, így talán még nagyobb adrenalinlökettel tud szolgálni…..
Nehezen viseled ezt a tikkasztó hőséget?  Ezzel bizony nem vagy egyedül! Emiatt azonban nem kell egyből a boltba rohannod drága és persze vegyszeres izzadásgátlókért. Van ugyanis néhány filléres trükk, amit érdemes bevetni a dezodor helyett. Citrom A citrom szagtalanító hatását nemcsak a hűtőben,…..
spetya229 2016.07.02 14:03:54
Itt van az idő, hogy karácsonyi témát molesztáljak egy kicsit. Advent utolsó vasárnapja van és én még le sem írtam azt, hogy karácsony. Kell az alkalomhoz illő szöveg és hogy gyönyörű, fenyőfás csilingelős képeket rakhassak fel marékszámra az oldalamra, erre vágyom tényleg. Megmondom őszintén évről…..
spetya229 2015.12.21 21:38:18
@Alibanya1: Van egy rakás DVD-m. (Tudom valakitől megkapom, adjam el őket, a Tv-t is, a DVD lejátszót is.) Nincs kedvem megnézni őket. Ja az első karácsony egyedül. Valahogy még nem szoktam meg.
spetya229 2015.12.21 21:40:43
@Alibanya1: Az viszonyt tény: a séta/kirándulás ingyenes... Csak ez a mocsok idő ne lenne.
spetya229 2015.12.21 21:41:34
Kedves olvasóink, az a helyzet, hogy Magyarország egyik, ha nem legjobb zenekara a Timur Lenk. Ez persze eddig is többé-kevésbé köztudott volt, de mivel a napokban új videóval jelentkeztek, végre itt a lehetőség, hogy ti is rádöbbenjetek erre. A csapat, amely a Timuriánus Egyház…..
spetya229 2015.11.14 04:52:33
@Fedor: "csak az énekes volt matarészeg?" Nono. @herma: Hallotál már Chuck
Norrisról???
Időről-időre megkérdezünk Titeket, Kedves Olvasóinkat különböző 'rendkívül fontos dolgokról". Persze mozgóképes szórakoztató blogként általában nem az élet értelméről akarunk diskurzust nyitni (bár érdekes téma volna), most sem tesszük. Az érdekelne minket elsősorban,…..
Bagatellizálhatjuk a jelenséget, de a két évvel ezelőtti, sebtében „cultural phenomenonnak” kikiáltott első rész után a viharban szörföző cápák meséje „worldwide phenomenonná” nőtte ki magát, amely 24 óra leforgása alatt szabadult rá a nyugati világra, 2 milliárd…..