Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malloy_

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport természetesen árgus szemekkel figyeli a Juventus körüli eseményeket, s a milánói sportnapilap be is számolt egyes hírekről az első los angelesi edzését befejező csapatról. Sajnos ezen az edzésen megsérült Pogba, egyes források szerint nem ütközött senkivel, egyéni edzés…..
malloy_ 2022.07.24 22:18:55
@JuveMI: Ne haragudj, de a Villareal ellen pont azt csinálta Allegri amit mindenki elvárt. Nekiesett a Juve az allenfélnek. Nem nagyon volt más esélye, mert pont dögrováson volt a fél csapat, így kivárásra nem is játszhatott akkor. Nem mentek be a helyzetek sajnos, de az első félidő után 2-3:0 lett volna a realitás kb. Ami a második félidőben történt az meg a kipukkadt csapatnak volt betudható.
A nyomozási fázis lezárulását követően az ügyészség tizenegy klubot érintő ügyiratot továbbított a bíróságnak az elkönyvelt és feltehetően fiktív tőkenyereségek ügyében. A vizsgálat szerint a klubok egyes játékosok esetén tudatosan felfújt játékosértékeket regisztráltak. A Sky Sport értesülései…..
malloy_ 2022.04.03 10:13:27
@JeetTrader:
Hogy várjuk el a semleges szurkolóktól, hogy tisztában legyenek vele, hogy a 2006-os botrány a bíróküldésről szólt, ha még a Juve szurkolók sem tudják?? Semmilyen bundázás nem történt.
A Bologna elleni kupagyőzelmet követően, a Juventus a szezon első trófeáját is begyűjtheti, s a Szaúd-Arábiában megrendezésre kerülő Szuperkupa-döntőben az AC Milan lesz az ellenfél.  A Juventus legutóbb 2015-ben, a Lazio elleni 2:0-ás győzelemmel hódította el a Szuperkupát,…..
malloy_ 2019.01.16 18:34:46
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus kész feláldozni Paulo Dybalát ahhoz, hogy a torinói klubhoz kerüljön a PSG fiatal csillaga, Kylian Mbappé a következő nyáron, állítja a La Repubblica. Franciaországi források szerint a PSG-nek a jövő nyáron értékesítenie kell Kylian Mbappét vagy Neymart, az Öreg Hölgy pedig szívesen…..
malloy_ 2019.01.03 13:20:44
@babo0410: és akkor majd ide sem fogsz írogatni, ugye? :D
A Manchester United szakvezetőségében többen úgy vélik, hogy Paulo Dybala lehet a megoldás a mostanra rekordmélységekbe süllyedő klub megmentésére, számol be a beIN Sport. Következésképpen az angol klub figyelemmel követi az argentin csatár helyzetét, és minden bizonnyal…..
malloy_ 2018.10.04 11:54:26
@Barolo4: Pont erre a konstrukcióra gondoltam én is! :)
Több olasz lap beszámolója szerint napokon belül lezárulhat az AC Milan és a Juventus közötti átigazolási körforgó, miután a két klubnak sikerült megegyeznie Mattia Caldara és Leonardo Bonucci játékjogának a cseréjében, illetve a Gonzalo Higuaín ügylet pénzügyi…..
malloy_ 2018.07.31 13:15:13
@m.martin91: Tottenham idegenben. De egyébként igazad van. Bár ez inkább annak tudható be, hogy általában megsérül a fontos meccsek előtt.
A Juventus hamarosan véglegesítheti João Cancelo szerződtetését, már csak a fizetés apróbb részletei ügyében egyeztetnek a felek, de lényegében a megegyezés megszületett. A La Gazzetta dello Sport szerint akár holnap pont kerülhet a tárgyalások végére, mivel a lényegi dolgok ügyében a felek már…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
malloy_ 2017.12.21 17:51:01
@Rikoo: Sajnos látszik, hogy Rugani gyenge egy nagy csapatba. Fizikálisan vicc, nagyanyám is elnyomja. Ha valaki letesz érte 40-et mehet.
malloy_ 2017.12.21 18:38:17
@Rikoo: Akkor én másik játékost nézek lehet. Szerintem iszonyatosan gyenge fizikálisan. Átlagnál erősebb, de botlábú csatárok is elnyomják mint a csikket.
A Juventus gyakorlatilag megnyerte zsinórban hetedik bajnoki címét is, s matematikailag ugyan csupán a következő forduló dönthet a scudetto sorsáról, azonban világraszóló csodának kellene történnie, hogy a Napoli behozza a behozhatatlan hátrányt. Az olasz rekordbajnok így szerda…..
malloy_ 2018.05.09 19:22:25
@Il Principino: szintén! :)

De Sciglio is felépült?
A Juventus vezetője, Beppe Marotta a Bologna elleni meccs előtt beszélt Claudio Marchisio jövőjéről, Álvaro Morata esetleges leigazolásáról, illetve elpanaszolta azt is, hogy mennyire nehéz feladat előtt áll. „Claudio Marchisio ugyanúgy hozzájárul a csapat teljesítményéhez, mint mindenki más. Még…..
A Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének első felvonása után a folytatást szinte kilátástalan helyzetből váró Juventusnak most a bajnokságban kell megtennie a következő lépést az újabb címvédés, a zsinórban elhódított hetedik scudetto felé. Ehhez a Benevento otthonába látogatva kell megszereznie a…..
A Tottenham Hotspur elleni idegenbeli diadalt és Bajnokok Ligája-továbbjutást követően a Juventus egy papíron könnyebbnek ígérkező mérkőzéssel folytatja a bajnoki bajnoki versenyfutást, hiszen az Udinese csapatát fogadja majd az Allianz Stadiumban. Massimiliano Allegri keretéből…..
malloy_ 2018.03.11 16:24:03
@patrik1112: nagyon magabiztos.
Gonzalo Higuaín a Juventus angliai sikere után arról beszélt, hogy nehéz meccsen van túl csapata, mivel agresszív és mindent beleadó Tottenhammel találkozott az Öreg Hölgy, ám az argentin csatár a sarkantyúsok gyenge pontjára is rámutatott. „Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl egy…..
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..
malloy_ 2018.03.07 20:32:13
@Apuleius: DS padon sincs????
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni 2-0 arányú győzelem után arról beszélt, hogy csapatának a Tottenham Hotspur ellen jobb teljesítményt kell majd nyújtania. A Juventus Federico Bernardeschi és Gonzalo Higuain egy-egy góljával szerezte meg a győzelmet péntek este, azonban a mérkőzés a vitás…..
A Juventus nehéz mérkőzéssel, a Fiorentina otthonába látogatva folytathatja nagyszerű sorozatát a bajnoki versenyfutásban. A torinóiak jövő heti Bajnokok Ligája-szereplése miatt a firenzei lilák elleni mérkőzés a forduló péntek esti nyitómérkőzésévé lépett elő, s természetesen ezúttal sem lehet más…..
malloy_ 2018.02.09 22:20:41
@Patricco: Ez így van. Ezt soha nem is vitattam!
A bajnoki versenyfutás következő állomásaként a Juventus vasárnap délután a Sassuolo együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, s a címvédőnek természetesen ezúttal sem lehet más célja, mint a győzelem és az érte járó három pont begyűjtése. Douglas Costa kiesésével tovább nőtt a Juventus hiányzóinak…..
malloy_ 2018.02.04 16:13:48
@Rikoo: Megint elfogyunk a BL-re
malloy_ 2018.02.04 16:26:23
@Rikoo: Az a baj, hogy ebben a pár meccsben benne lesz a BL is.
malloy_ 2018.02.04 16:27:28
@Gyori_Juventino: Szövegértelmezést még gyakorold! :)
A Juventus egyelőre nem túl meggyőző játékkal, de tartja a lépést a listavezető Napolival, azonban most egy másik fronton, az Olasz Kupa elődöntőjében kell helyt állnia, ahol az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta együttese lesz. A továbbjutásról ebben a szakaszban már két mérkőzés dönt, így a…..
malloy_ 2018.01.30 20:52:58
malloy_ 2018.01.30 21:06:34
malloy_ 2018.01.30 21:20:54
@Dybala2379: Én azt akartam írni, hogy végre neki kedveznek a feltételek! :))
Az olasz sajtó értesülései szerint operáció vár a Juventus kolumbiai szélsőjére, Juan Cuadradóra, így a játékos mintegy két hónapig nem állhat majd Massimiliano Allegri rendelkezésére. A kolumbiai válogatott játékos ma Németországban járt, ahol egy specialista mérte fel ágyéksérülésének…..
A Juventus továbbra is vérszemet kapott vadászebként üldözi a bajnoki tabellát mindössze egyetlen pont előnnyel vezető Napoli együttesét, s a hajsza soron következő állomásaként most Veronába látogat, hogy három ponttal távozhasson a Chievo otthonából. A zebramezesek…..
malloy_ 2018.01.27 22:20:22
@Mitya10: Majdnem gólt kaptunk a labdavesztéséből is. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem 100x jobb játékos mint stuani, de Allegri ezek miatt hagyja a padon.
malloy_ 2018.01.27 22:26:56
@Nathas: tényleg csupa jó megmozdulása van... :))
A rövid téli pihenés után a Juventus folytatja a bajnoki címért zajló versenyfutást, s a Genoa együttesét fogadja majd az Allianz Stadiumban. A zebramezes csapat számára kötelező a győzelem és a három bajnoki pont begyűjtése, mivel a Napoli tegnap 1:0-ás győzelmet aratott Bergamóban, s így tartja az…..
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
A Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjével, a városi rivális Torino FC elleni rangadóval kezdi az új esztendőt. A párosítás egyetlen mérkőzésen dől el, s a továbbjutó a legjobb négy között a tegnap a Napoli testén túllépő Atalanta együttesével találkozik majd. A másik ágon az AC Milan és a Lazio csap…..
malloy_ 2018.01.03 21:04:39
@Rikoo: Ez tisztán Rugani sara volt.
A 2017-es esztendő utolsó megmérettetésén a bajnoki címvédő az újonc Hellas Verona otthonába látogat, s nem lehet más a feladata, mint hogy győzelemmel és a három pont begyűjtésével búcsúztassa az óévet. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányozni fog Gigi Buffon, Mattia De Sciglio és…..