Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adri Hugi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Ko Phangán jártunk. Api elment az éccakába.Anyinak migrénje volt, aludt.Api fölborult a bérelt motorral és elaludt a szerpentin közepén, de Nikosz fölébresztette őt.Anyi kereste Apit az ágyban, de nem találta.Api átvette a thai style-t, a teraszon, a földön…..
  Többen érdeklődtetek, hogy milyen volt Malajziában. Íme, egy röpke beszámoló, a szűkös eseményekről.Sajnos kirándulásnak a legjobb indulattal sem nevezhetném, maradjunk inkább a kényszeres zötykölődés kifejezésnél. A biznisz vízum nagy előnye, hogy egy évi itt…..
    Amióta megérkeztünk Samuira Che mindig csillogó szemmel emlegetett egy nagy sziklát, ahonnan 17 méterről ugrott a tengerbe. Tegnap végre elhatároztuk magunkat, hogy elmegyünk megnézni. Már a gondolattól is kivert a víz, hogy én végig nézzem, hogyan zuhan a tengerbe…..
   Pakolásztunk a videóink között, és ráakadtunk arra a két perces kis szösszenetre, ami az első kreálmányunk. A thai királyi televízióból felvett sokkoló videoklippekből vagdostunk össze egy mixet, ezen tesztelgetve, hogy hogyan is működik a vágó progi. Az…..