Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirGreg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezető (Wik)Ezen alakzatok a témakörével korábban csak érintőlegesen foglalkoztam, de nem mélyedtem el benne igazán. Találtam benne sok mindent, amit saját megfigyeléseim is igazoltak, de kifejezetten ezeket az alakzatokat még nem kerestem kereskedés közben.Pár hete egy…..
SirGreg 2010.02.24 22:15:06
Köszi Gábor, tetszik ez is!
Ha jól látom egy 3Drives-ról van itt szó, csak nem elhanyagolható módon CÉLÁRRAL :)

EURUSD H1-en azt hiszem látok most egy hasonlót... meglátjuk mi sül ki belőle.

kepfeltoltes.hu/view/100224/8234275701_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az én véleményem az alakzatokról és beteljesülésükről: TTguy-jal egyetértek abban hogy ezek a természetben és általában a világegyetemben visszaköszönő arányszámok bennünket is "átjárnak" és akaratlanul is befolyásolják a gondolkodásmódunkat, ezeknek megfelelően cselekszünk, így alakítva többek közt a piaci ármozgásokat.
Emellett hiszem hogy a más megközelítés alapján kapott eredmények az esetek döntő többségében ugyan azt az irányt jelölik ki mint például a harmonikus kereskedés alakzatai.
Ugyanannak a végtelenül bonyolult, önmagát alakító (?) rendszernek a rejtelyés szabályit próbáljuk innen-onnan megtalálni, sokszor hasonló eredményre jutva.

Peace!
SirGreg 2010.03.01 21:56:57
@Feri6: az a baj hogy a B pont egyik bullish alakzatnál sem lehet lentebb mint X, már ott nem jó.
Közben lehet hogy felfedeztél egy újabb harmonikus alakzatot, biztos vagyok benne hogy van még jópár, ami ránk vár hogy rábukkanjunk :)

@Gabor01414: a Wolfe ezek szerint kezdődhet csúcs nélkül is (1-es pont) vagy csak átsiklottam valamin?