Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta

0 bejegyzést írt és 514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvelt sorozatunkat igyekeztem kissé megújítani e héttől. A Napi érdekes első fotója mostantól a sorozatban talált személyes kedvencem lesz, a képaláírásokban pedig mindig lesz egy kérdés azoknak, akik szeretnek a fotók hatására turkálni kicsit a neten. Remélem örültök :) Akkor hát tessék az e heti…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.05.16 23:55:53
@RTB: Mi az a wudu?
és ugyan mi köze lenne a karibi térség keresztény vallásos misztikummal kevert afrikai eredteű boszorkányságához az "indonézek" 98% iszlamista népéhez a világ másik oldalán?
vudu, voodoo, vodu, vaudoux, vaudou, vodou de nem wudu..
Hetven évvel ezelőtt házasodott meg Regina hercegnő és Habsburg Ottó. Az évforduló okán indokolt, hogy szó essen arról a valakiről, akit sokan magyar királynéként tiszteltek...
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.05.14 06:18:26
125 éve alapították a magyar járműipar egyik legsikeresebb cégét, amely ököristállókban kezdte meg a működését. A legigényesebb piacokra szállított, a legtekintélyesebb világcégekkel működött együtt. Szolgálta a mezőgazdaságot, az ipart, a közlekedést, a hadászatot. Minden rendszerhez…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.05.06 11:52:36
@kugi: attól hogy valaki esztergályos még nem hülye, hidd el nekem hogy ez a faszi, aki reggeltőlestig dolgozott minden munkakörében, simán elboldogulna ma is egy Ganz-Mávaggal..Hozzáteszem a legtöbb nyugati cégnél nem top managerek irányítanak cégeket hanem az úgynevezett musztángok, lentről föl..
Az 1996-ban megalakult francia metalbanda, a Gojira mára már egyértelműen az egész műfaj egyik legsikeresebb, legelismertebb és legelőremutatóbb zenekarává vált, hasonlóan amerikai pályatársához, a Mastodonhoz. Mivel előző lemezük, a "Magma" megjelenése óta már öt hosszú év telt el (kritikánk ITT…..
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
35 évvel ezelőtt, április 26-án következett be az emberiség által okozott egyik legnagyobb műszaki katasztrófa. A csernobili atomerőmű-balesetet számos könyv, regény, dokumentumfilm és fikciós alkotás dolgozta fel, mégis az amerikai – brit koprodukcióban készült, Johan Renck által rendezett…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.04.25 10:42:20
30 éve (1991. április 2-án) jelent meg Lenny Kravitz második nagylemeze, a Mama Said. Az anyag a korszak egyik legfontosabb kiadója, a Virgin Records gondozásában látott napvilágot, társszerzőként és muzsikusként pedig szerepelt rajta Kravitz gyermekkori barátja is: Slash, a Guns N' Roses…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.04.05 06:38:30
    "Az első ember, aki bekerített egy földdarabot és azt találta mondani: ez az enyém, s oly együgyű emberekre akadt, akik ezt el is hitték neki, ez az ember teremtette meg a polgári társadalmat. Mennyi bűntől, háborútól, gyilkosságtól, nyomorúságtól és szörnyűségtől menekült volna meg az emberi…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.02.02 12:27:06
@G. Nagy László: Az elméleted a való világban nem nagyon működik. Ha igaz lenne az emberölések száma nem lenne szabad szemmel látható. Elég ha ránézel a hírekre, csak Magyarországon hány gyilkosság történik, naponta, pedig jámbor emberek vagyunk ugyebár..és akkor az intézményesített gyilkolásról nem is beszéltünk. Az ember gyilkos, természeténél fogva. Láttál már gyereket állatokat kínozni? 10 gyerekből 9 ösztönből gyilkol, bármit, egymást is. Az hogy fakockával baszod fejbe a másikat egy óvodában vagy baltával részletkérdés csupán. A nevelés az ami elrejti az agressziót ami minden emberben ott lapul és a vége sok esetben gyilkosság, egészen banális dolgok miatt is. Tévedés hogy az ember nem gyilkos.Az. született gyilkos.
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.02.02 20:29:35
@G. Nagy László: Vedd el az elektromosságot és mondjuk a gázt, meg nehezítsd meg a kenyér és a tiszta víz elérését, korlátozd az üzemanyagokat csak állami részre és kis országunkban, pont úgy mint bárhol máshol, a nagyon civilizált és fejlett lakosság ölni fogja egymást pár napon belül. Addig vagy békés és pacifista amíg nem szorít a cipő, ha fog ölni fogsz hogy Te élj.
A leves pontos eredete nem ismert, több legenda is létezik róla. Egyesek szerint Mikszáth Kálmán születésnapjára készült 1892-ben, Gundel János jóvoltából. Mások pedig úgy emlékeznek, hogy egy vacsoraverseny bírái számára készült akiknek annyira ízlett, hogy repetát is kértek belőle. Gundel János…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.02.02 08:44:52
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.02.02 18:55:32
@Cake by fari: semmi gond, akkor ne írd hogy hagyományos mert nem az.
(Kép: Contextus)Varga Judit hamarosan benyújtja a parlamentben az ún. social media megregulázására szolgáló törvényjavaslatát. Örülhetnek azok, akik Trump kitiltása miatt hullattak krokodilkönnyeket. Lám, most majd jól megkapja a gonosz Facebook a magáét. A birodalomnak visszavágnak.…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.28 20:39:32
@matyas.kiraly: ha szolgáltatást nyújtasz itt, ebben az országban, és használod ennek az országnak a hálózatait, és bevételt generálsz akkor meg kell felelned az adózási szabályoknak, a vásárlók és felhasználók érdekeit védő szabályoknak etc etc. A facebook és a többi hasonló cég simán kipicsázható innen ha nem hajlandók szabályok szerint játszani. Ki is kellene rugdalni őket innen. Facebook többet árt mint használ, minden generációnál.
Az egyik legcsodálatosabb alapanyag a tojás, hihetetlenül változatos dolgok készülnek belőle világszerte, miközben az alap ugyanaz, egy marokban kényelmesen elférő, a megújuló életet szimbolizáló tárgy...
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.23 23:38:04
@világevő: pontosan, ahogy az átlag japán is teszi.
Bíborosok, püspökök, egyszerű papok aggódnak a lengyel katolikus egyház jövőjéért, mert egyre többen hagyják el, főleg a fiatalok. A lengyel Katolikus Statisztikai Intézet szerint a fiataloknak alig 9,5 %-a állítja, hogy hisz az egyházban és pozitív véleménye van róla. Mindez egy olyan országban,…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.19 20:07:40
@Örömhernyó: Olyan hogy mohamedán vallás nincs. Ez egy régi és téves elnevezés, tipikusan az használja aki nem ismeri a vallást és követelményeit. Mohamed kultusz nincs az iszlámban, eleve tilos. Mohamedánnak azért nevezték a tudatlanok / hitetlenek mert azt hitték Mohamedet követik a hívek. Elárulom, nem Mohamedet követik. Iszlám van. Allah, és Mohamed az Ő prófétája. Neked nem kell templomba járni ahhoz hogy keresztény legyél. Fehér európaiként Te minden iszlám hívő szemében keresztény / hitetlen vagy tehát halálos ellenség.
Lesz-e polgárháború az USA-ban? Tudom, a cím több mint provokatív. A realitást meg sem közelíti. Azonban nem 2017-et írunk, hanem 2021-et. És tudom, most, a jelenben is nagyon nehéz elhinni, hogy ez egyáltalán kérdés lehet. Elképzelhetetlen lenne, ha nem lennénk túl a Capitolium ostromán, ha nem…..
A két oldal egyre távolabb egymástól, egyre kevesebb a megértés, egyre kevesebb a megérteni akarás. Jó, talán lehet, hogy nem egyre kevesebb, de kijelenthető, hogy kevés. Mert - úgy tűnik - tényleg csak két oldal létezik. Főleg ott, ahol két párt (vagy két politikai tömb) versenyez egymással a…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.11 10:06:09
@chrisred: Fogalmazzunk úgy hogy Trump elnök beleköpött a leveses tálba. Abban a pillanatban hogy békére törekedett, csapatkivonásokról beszélt etc etc a military-industrial complex azonnal támadást indított az elnök ellen egy napon belül. Az addig kemény vonalas támogatók mint pl Bolton meg a többi köcsög ex katona azonnal ellene fordult házon belül. Az volt az a pillanat ahol Trump háborúba került a saját országában.

Ezt Eisenhower rég megjósolta. Az amerikai demokráciára csak egy veszély van, a katonai-ipari komplexum..és igaza volt.
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.11 10:19:31
@matyas.kiraly_1: Ostoba fasz vagy. A te szabadságod ott végződik ahol az enyém kezdődik. Érted? A buzik itt nem fognak házasodni, nem azért mert gyűlölőm őket, mert nem teszem, de egy 2 ezer éves hagyományt nem rúgunk föl csak azért mert a lakosság elenyészően kis része hangosan ordibál. Nem, nem gondolhatod magad traktornak, vagy léghajónak. A család kérdése megint nem olyan dolog amit feszegetni kell. apa, anya, gyerekek. Ez a család. Nem tetszik? Költözz el, ahogy a gazdád mondta annak idején, Te osotoba faszkalap.
USA OFF, a nap, amikor a modernkori demokrácia meghalt! Európából nézve blazírt nyugalommal néztem mindig is mi történik az USA-ban. Tetszett a gyakorlatiasságuk, profizmusuk, önbizalmuk, erejük, de dühített az álszentségük, a mindent a profitnak alárendelő szemléletük, a történelmükben…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.07 11:37:25
@hannibal_barcas_127: 2/3 nyerünk 2022-ben és ti liberális kis gecik végig fogjátok nézni ahogy kilépünk az EU-ból és kusban lesztek.
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.07 11:46:10
@hannibal_barcas_127: szevasz faszarcú barátom :) látom megint nem bírsz magaddal te kis kommunista pöcsfej :)
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.07 15:54:52
@Sir Gombóc: van egy darab libsi balos kis che guevara @eci és az csinálja a fesztivált 8 néven. Egy igazi f@sz.
Már egy hete él az új magyar dróntörvény és még mindig nem lehet azt betartva, szabályosan repülni Magyarországon. Sőt azt sem tudni, mikortól várható bármi előrelépés ezügyben...
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.06 19:44:10
@NemNick: és milyen jól tették, mert hányás amit ausztriában és németországban lehet látni. Kell két három vízerőmű és paksII után Paks II is. Ennyi, A drónos köcsögök meg senkit nem érdekelnek. Őrömmel lövöm le a gecibe a házam fölött repkedő faszfej kukkolók fos drónjait. Be kell tiltani a picsába.
Nem olyan gyakori, hogy a Kárpát-medencében feltűnik egy-egy politikus, aki populistaként kezdte, aztán kiderül róla, hogy bizony, hogyha tennie kell, akkor tesz is. Úgy vélem, hogy ez a kategória, amiből igazán tanulhatna a magyar miniszterelnök is...
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2021.01.06 19:00:52
@nemecsekerno_007: akkor kezdheted gyurcsánnyal a feleségével és a többi kötsch
öggel akikre szavazol te faszfej
Nagyot megy év végén a meglehetősen furcsa háttérrel és felkészültséggel rendelkező Hundub. Az év utolsó napján szeretnék pár „népszerű” elméletet megosztani az olvasókkal arról, hogy vajon ki állhat a Hundub mögött, és mi lehet az oldal „igazi” célja...
Újévi ajándékként friss nótával támad majd a Foo Fighters. A lenti promóban is hallható No Son Of Mine várhatóan a napokban debütál majd, érdemes rágyúrni, mielőtt jön! A teljes nagylemez, a Medicine At Midnight február 5-én érkezik...
Tavasz óta lehetett biztosra tudni, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai története véget ért. Évekig tartott a dolog, sokáig csak találgatni lehetett, mit is szeretne tulajdonképpen az egyetemért felelős egyházi vezetés. Meggyőződésem, hogy a döntéshozók részéről nem színjáték volt a…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2020.12.31 11:11:54
@apro_marosan_petergabor: tökéletes meglátás
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2020.12.31 11:15:37
@gigabursch: költözz Berlinbe kötschög, és nézegess funkcionális betonkockákat. Gondolom az bejön neked, meg az EU meg a niggerek és arabok és mintha rák lenne, a terjedő mecsetek látványa.
Az utóbbi években a filmstúdiókat egyre gyakrabban fektetnek science fiction-be. Cuarón Gravitációját és Nolan Csillagok közöttjét olyan filmek követték, mint a Mentőexpedíció, az Érkezés, az Élet, az Expedíció, illetve a tavalyi év egyik nagy csalódása, az Ad Astra. Mindemellett a túlélőfilmek…..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2020.12.29 19:10:41
A VITUKI telep toronyházát 2020. december 10-én robbantásos eljárással megsemmisítették. Most megnézzük, hogy nézett ki az épület belülről!..
Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2020.12.23 13:05:57
@Head Honcho: Te ugye valami kubai kommunista párt vezér vagy eltévedve a világban?
A Monster Hunter egy újabb videójáték-adaptáció Paul W. S. Anderson (Kaptár-filmek) és Milla Jovovich tolmácsolásában, melynek december 4-i kínai premierje körül hatalmas botrány generálódott az utóbbi napokban. A film alapjául részben a hihetetlenül sikeres videójáték szolgált azonos címmel, melyet…..