Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jagermeister00

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főszezonhoz közeledve legfőbb ideje, hogy újra elmerüljünk az utasok életét leginkább megkeserítő fapados találmány, a csomagos szívatás témakörében, főleg, hogy jó pár változás is volt az elmúlt időszakban. Jó hír, hogy már ritkán büntetnek egy centi túllógás…..
Jagermeister00 2015.06.10 16:47:16
@ZX71: "De a Qatar is innen indul." Rossz megfogalmazás.
A helyes: De a Qatar innen is indul. Mivel qatarnak mindkét reptérről vannak járatai.
"Valamelyik légiutaskísérő mesélte, hogy ez azért van, mert csurig töltött kerozinnal mennek, és vagy utas megy, vagy kerozin, mindkettő nem lehet egyszerre maxon."
De simán maxon lehetne mindkettő, de akkor átlépné a repülő a 71T MTOW, és akkor drasztikusan emelkednének a társaság költségei, ezért redukálták 144 főben a max elszállítható utasmennyiséget.
@AirFrance KLM: Sokszor leszáll pesten a DY DXB-ARN járata tankolni, mert a szembeszél miatt többet eszik a gép. :)
Melyik városba repül a legtöbb fapados Magyarországról? Már nem Londonba, Párizs egyenlített. De a párizsi négyből egy nem repül Budapestről, csak Debrecenből. Ez csak az egyik érdekessége annak, hogy a Wizz Air bázist nyit Debrecenben, vannak más új útvonalak is. A Wizz Air…..
Jagermeister00 2015.05.28 10:20:06
@Le Orme 2: szerinted... ;)

Mondom, lehet ezt szépíteni, de wizz járatainak 75%-a TISZTÁN melósjárat, és semmi más.
Jagermeister00 2015.06.02 18:04:20
@Írországi Utazók: Wizznél 70% maradna meg melósok nélkül? ugye ezt nem gondoltad komolyan.... Inkább 30% maradna meg.
Szerinted az összes Román járat, + a lengyel járatok amik Norvégiába járnak a turisták tartják el? ugyan már. De errlő a lengyel-norvég viszonylatról @AirFrance KLM jobban tud írni, és szerintem ő is engem igazol majd, hogy a lengyel-norvég wizz járatok 90%-a melós megy... Nem hiába van már minden faluba járatuk. Budapestről London is, 80%-ban melós járat, a kint dolgozók tartják el...

Ryanair az max keleti járataival melós, de az egész hálózatot nézve alig van keleti járata, szóval náluk melósok nélkül 90%-on maradna az utasszám, őket már a nyugati népek tartják el, akik mennek nyaralni, pihenni.

De wizz deklaráltan kelet-nyugat munkás légibusz, kár ezt szépíteni... Van 1-2 nem melós járata, a nyaralók, meg a szabadidős járatok ( lis,agp,dwc), de a melós a lényeg nekik...
Jagermeister00 2015.06.04 09:43:51
@Írországi Utazók: wizznél nem csak rezegne, hanem le is esne. Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy leszámítva az 1-2 szabadídős/nyaralójáratot KIZÁRÓLAG munkásjáratai vannak a wizznek CSOPORTSZINTEN. A román,lengyel,cseh,szlovák járatok MUNKÁSJÁRATOK. A cég is próbálja mindig szépíteni ezt, de felesleges.
Lesz hamarosan olcsójáratkereső, új rucit kaptak a Wizz utaskísérői is, s még több más újdonság is kapcsolódik a márka arculatfrissítéséhez. Ünnepi alkalmakkor a Wizz-gépeken is ingyen van a táp, nem is akármilyen. A poszt végén lehet szavazni, hogy kinek mennyit érne megy…..