Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.pirlo21

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus fiatal középpályása, a 21 éves Filippo Ranocchia a Monza csapatánál bizonyíthat idén a Serie A reflektorfényében. A középpályást 2019 januárjában igazolt a Juventus a Perugia együttesétől, az elmúlt szezont pedig a Vicenza csapatánál töltötte a másodosztályban, és bár a csapat nem…..
Hatalmas lehetőség kapujában áll az olasz válogatott, hiszen az Európa-bajnokság ma esti döntőjében az 1968-as győzelem óta először hódíthatja el a kontinens legjobbjának járó trófeát. Olaszország másodszor vagy Anglia először, ez a döntő nagy kérdése. Olaszország a győzelem mellett két alkalommal…..
a.pirlo21 2021.07.12 04:36:05
Italia, Italia, Italia...

Visszatert végre az olasz foci megítélése oda, ahova valójában tartozik.
A studió hangulat, meg a közvetítés alapján pont úgy esett le, hogy meg sem fordult ott a fejkben az angol kudarc (hazai pálya). Pedig southgate aztán mindent elkövetett :D. Akkor cserélek így, ha csalok football managerben, és arra játszom, hogy veszítsek a meccsen.

Komolyan egy 19 éves srácra bízni eb döntőn az Utolsó tizit, akinek azelőtt élete legnagyobb pillanata max tán az angol ligakupa nyolcaddöntője lehetett a norwich city ellen. Ez nem saka szegénysége persze, de pl grealish hol alibizott a 11-re való jelentkezésnél a penge rúgótechnikájával.
Mancini ezzel szemben Mister lett. Klubedzőként nem tartottam a legnagyobbak közt számon. Nem volt nehéz szétnyerni akkor a serie a-t a milan és a juve meggyepálásával. Ma viszont minden cserével zseniálisan nyúlt bele a meccsbe. Le kellett hozni immobilet, különösen tetszett, hogy florenzit még behozta a sérülése után az utolsó percekre a hosszabbításban, mert nem mindennapi jellem és vezér a fickó, csk típus. Ezzel szemben southgate lehozta a mentálisan erős hendersont, akit kb a 60. percben hozott be. A "világlkasszis" sanchokat, rashfordokat, akiknek valójában sosem szavazta meg a tornán a bizalmat, behozta tiziket lőni. Kurva szar érzés lehet játékosként, hogy az edződ szar munkáját kell takarítani, főleg, hogy sok időd nincs rá, a tét meg óriási.
Milyen identitás az, amikor a rokkant dán válogatott ellen, a hosszabbításig vársz 4 cserével, miközben lehozhatta volna a rendes játékidőt is több nyert góllal, ha bízik a játékosai tudásában.
Perzse csak transfermarkt adatai és a premier leage hatalmas gazdasági fölénye miatt értékesebb, így papíron jobb az angol csapat. Maquire tán a világ legdrágább védője, pedig még életében nem nyert semmit, tehát teljesen jogtalan az "elsimerés". Eközben ramos 4 bl címmel, 2 eb gypzelemmel, vb győzelemmel otthon bassza rezet. Játékosként nem szimpi ramos, de tény, a világ egyik legjobb védője, és örülök, hogy luis enrique volt akkora fasz, hogy kihagyta a keretből, és pl nem lőtt ellenünk tizit az egyik legbiztosabb spanyol lővő. Mancini ezzel szemben mindent tökéletesen kezelt az eb-n, és magasan a többi edző fölé nőtt a tornán.
A szar kezdés után emelt fővel viselte az olasz csapat a döntővel járó kalvária pszichológiáját. Bár 5 percenként lehúztunk egy vodkát a meccs alatt egy haverommal, de én a szakkommentálás ellenére úgy láttam, inkább olasz fölény volt, velünk szemben pedig egy kapu előtt enervált angol válogatott.
Kellenek az olaszok igenis a juveba, mert 2 éve hiányzik a spritio a acsapatból. Minden tiszteletem ronaldoé, és valszeg 2 nap alatt visszahozta az átigazolási árát merchandisingból, vagy a tőzsdei árfolyamok emelkedéséből, de a következő szezonban nem lehetünk ismét ego csapat. Nem viselem el, ha hallom pl locatellit szidni, vagy, hogy verratti súlytalan. Szerintem veratti második félidei teljesítménye világklasszis volt. Másrészt srácok, gondoljatok bele, lejátszasz 60 meccset egy évben, az utolsó ráadásul egy eb döntő, ami előtt az a minimum, hogy kurva szarul alszol az este. Megtörténhet persze, de valszeg nem egy eb/vb döntőn fogsz 40 méteres szóló gólokat látni, mert egyrészt kurva fáradtak a játékosok és még egy rutinos játékosnak is extrán ver a szíve a téttől.
A juvés vonal lehozta a rutint, chiellio és bonu rég nem játszottak ilyen jól párban hátul. Ripacs sterlinget sima terület védekezéssel leszedték a pályáról. Bonuccinak nem volt elrontottt hosszú indítása, berna végre ismét a nagy tökével szállt be. Veratti laposan mélységből rengetegszer átlőtte a kp-t, chiesa meg győzelemre született. Mellettük meg pont azok, akiket az olasz élcsapatok nem tarottak elég jónak spinazzola, locatelli, pessina megmutatták, hogy az elitben a helyük, és, ami fontosabb, megtanultak győzni. Barella, aki annak ellenére, hogy az interhez került, sztem a világ egyik legjobbja jelenleg a posztján, csakúgy, mint jorginho. Ők valóban kimerültek a vévégre, de én sztem a beállt cristante még mindig jobb jatékos, mint az angoloknál azon a poszton a leeds unitedes kalvin philips, akinek a piaci ára cristante duplaja.
Aztán jorginho meccslabdája után, ha a védelem mögé nézel rájössz, hogy ott egy nagybetűs férfi, aki szinte észrevételnül, hisz a kapusokra kevesebb figyelem esik a11-eseken túl, lehozott egy teljes eb-t egyetlen hiba nélkül. (pár spanyolok elleni szar kirugás) . Ja éh halkan megjegyezve, csak 1-2 évvel idősebb a szinte borítékolhatóan a teher alatt összesett Sakanál.
Az ekkora döntők hősei általában egy meccses, kiváltságosan szerencsés focisták, akiknek addig epizódszerepek jutottak a tornán. Donnaruma más, a legjobbkor érett be az egész eb-n nyújtott világlkasszis teljesítményének a csúcsa.
Le kell rabolnia az olasz klubcsapatoknak ezeket a fiatalembereket, és végre a klubfutbal is vissatérhet eredeti helyére a bl mezőnyben. Allegriben pl bízom, hogy nyúl olaszokhoz és beépíti Fagiolit a csapatba.
A Juventus nem éppen lehengerlő teljesítmény nyújtva aratott 3:1-es diadalt Sevillában, s ezzel biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, a záró játéknapon pedig a Dinamo Zagreb ellen biztosíthatja be a csoportelsőséget.  "Gólt kaptunk az egyetlen igazi helyzetből,…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Villareal és a Napoli is szívesen leigazolná a Juventus ifjú védőtehetségét, Daniele Ruganit. A 21 esztendős játékosban mindkét klubnál megfelelő opciót látnak arra, hogy átvegye távozó védőik helyét.  A Villareal hamarosan…..
a.pirlo21 2016.07.08 17:08:11
@DegerFaCan: Lejött az irónia
Koulibaly meg 40 misi??? :D Trollkodnak az újságírók. Amúgy annak ellenére hogy nap mint nap hülyébb nevekkel boronálnak össze minket, eddig sztm teljesen rendben van a mercatonk. Cuadrado helyén Dani Alves hiába idős, rehabilitáljuk ahogy azt szoktuk és klasszis igazolás lehet 2 évre. Ráadásul ingyen. Pjanic is remek igazolás lehet, 32ért szintén olcsó a mai fociban. Mindketten jól illeszkednek a játékrendszerbe. Nem szeretném ha bárkit eladnánk a védelemből, főleg nem ruganit. És benatianak sem örülnék, ha kell 5. védő (mert rugani legyen 4. a névsorban)max behúzzuk evrát középre vagy csak akad egy fiatal olasz védő tehetség. Morata helyére igazolnék, es esetleg középső középpályást a sok sérülés miatt. Viszont inkább el tudnék képzelni egy kovacic-ot mint kante-t vagy sissoko-t
Olasz források szerint a Juventus Mario Lemina játékjogának beszámításával kívánja mérsékelni a Leicester City harcos középpályásának, N'Golo Kanténak az átigazolási árát. A francia válogatott kulcsszereplője volt a rókák tavalyi szezonjának, amely menetelés végén a klub a történelme során először…..
Giuseppe Marotta, a Juventus átigazolásaiért és sportügyeiért felelős igazgató rég nem látott minőséget kíván a klubhoz csábítani. Az Öreg Hölgy megújulásának újabb szakaszába lépve most már az elérhető komoly tőke és a kiharcolt presztízs lehetővé teszi, hogy a klub…..
a.pirlo21 2016.06.07 22:14:44
@Drughi Di Bianconeri: jogos. úgy írom akkor, hogy taktikailag fegyelmezett játékosok kellenek,nem várom el a leendő támadó középpályásunktól, hogy tiptop védőmunkája legyen, de itt van egy szoros taktika amihez alkalmazkodni kell, ebbe pedig nagyon jól beleillik pjanic sztem
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
Egyes hírek szerint a Juventus megegyezett a Manchester City csapatával Stevan Jovetić ügyében, azonban a további egyeztetések folytatása előtt a vezetőség végleges választ vár Oscar kapcsán a Chelsea csapatától. A La Gazzetta dello Sport szerint a Bianconeri vezetők az…..
A Cagliari sportigazgatója, Stefano Capozucca elismerte, hogy a Juventus élénken érdeklődik Radja Nainggolan iránt. A belga játékos tulajdonjogát közösen birtokolja a szárd csapat és az AS Roma, ezeket a szerződéseket a nyáron rendeznie kell a csapatoknak. Ha a felek nem jutnak…..
A Juventus egykori mestere, Marcello Lippi úgy véli, hogy ugyan a spanyol bajnoki címet hétvégén elhódító FC Barcelona lesz a berlini Bajnokok Ligája-finálé esélyese, a Juventus feladja majd a leckét a katalán együttesnek. "A Barcelona az esélyes, azonban nem számíthatnak…..