Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vélemény74

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monty blogja SOROZAT: 11.22.63 2016.05.18 23:02:00
Hol leszel, mikor megölik Kennedyt? Épp a metróra várva merengtem, mikor egy plakátról rám szegeződő, komor tekintet hozott vissza a valóságba. James Franco volt az, majd megpillantottam alatta egy elsőre értelmetlen számsort. Aztán rájöttem, hogy csúnyán elbambultam, mert arra se figyeltem fel,…..
vélemény74 2016.05.20 13:21:10
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
Az tény, hogy az összes szakállat viselő, magára igényes ember tisztában van vele, hogy a szakálluk király. Ha egyszer eldöntötted, hogy szakállat növesztesz és megfelelően ápolod is, akkor már része lesz a stílusodnak, személyiségednek. Amellett, hogy jól néz ki, és mágnesként vonzza a nőket, a…..
A műszakvezető a beteg osztályra küldésére utasított az én mellkasi angio-CT vizsgálat javaslatom elutasításával, ezután műszak közben elhagytam a Sürgősségi Osztályt, mivel nem voltam hajlandó a továbbiakban ebben részt venni. A beteg életét vesztette…..
vélemény74 2015.11.19 09:43:17
@rest of boys: A Dél pesti Tepsikórház néven ismert a Csepeliek körében Több ott a jaj bocs elrontottuk dolog mint a gyógyult beteg. Sajnálom a Doktor urat, hogy csak Szapulják a megjegyzései miatt. UI: Remélem soha nem kell az Önök keze alá feküdnöm, Mert ott még egy vakbélgyulladásba vagy mandula gyulladásba is bele halhat a beteg. (A férjem is ott halt meg 42 évesen.)
Nem az 500 Ft-os NET adó miatt kell utcára vonulni, hanem értük, értünk, a dolgozókért, a betegekért, az idős megfáradt kórházba kényszerült szüleinkért, a gyerekeinkért, unokáinkért, a súlyos fogyatékkal élő hozzátartozóinkért. Tisztelt Praxis!   Sajnos,…..
vélemény74 2015.10.31 13:53:41
@Gábor Juhász: Na akkor most én is írok ide valamit. Édesanyám 40 évet dolgozott az egészségügyben. Mégis szerette a munkáját, idős emberekkel is foglalkozott a szabadidejében vérnyomást mérni is járt. De ez amit most csinálnak ez borzalom. Szégyen amit mondanak az ottani dolgozók. Ha háború lenne ami hála a jó istennek nincs ezek mészárosok lennének nem orvosok. Fel kellene ébredni drága jó emberek és meglátni, hogy ha valakire számítanak, és bíznak benne , hogy meggyógyít azt jó szívvel teszik és nem Önös érdekből. A beteget meggyógyítani kell nem megalázni még jobban és elküldeni egy fájdalomcsillapítóval haza. Viszont a modern gépeknek hála már mindent attól várnak el az orvosok tisztelet a kivételnek, hogy majd valaki megmondja mi a baja. Amíg csak röntgen volt addig is folyt gyógyítás és ma már van MRI CT Röntgen Ultrahanag Labor a vizelet és vér vizsgálatához. Kéretik használni És Még egy fontos tanács! az érelzáródást pláne ha egy 10 centis vérrög miatt záródott el egy artéria nem értágítóval gyógyítjuk, mert így eljuthat a tüdőbe szívbe vagy más létfontosságú szervbe. szóval aki nem gyógyítani akar az nem menjen oda dolgozni.
Eltűnések előfordulnak a tudományban. Egy betegség hirtelen elmúlik, tumorok vesznek el. Felnyitunk valakit, hogy felfedezzük: a rák eltűnt. Megmagyarázhatatlan, ritka, de megesik. Téves diagnózisnak nevezzük. Azt mondjuk, hogy eleve nem is volt. Bármit, csak nem az igazat. Ez az élet…..
vélemény74 2015.10.01 10:35:00
@Kulics: Csak ha az illető nem volt a partnered csak a barátod max, na akkor esik szarul ha csak úgy eltűnik. Nekem sajnos van ilyen ismerősöm. Gőzöm sincs mit csináltam vagy nem csináltam amiért ezt kaptam.
Ahogy a “kívánságágyas” bejegyzésben írtam, már nagyon vágytam egy erős férfira, mert az eddigi kapcsolataimban mindig én voltam a domináns. …és amikor megkapod a FÉRFIT, akkor…..
Alig egy hónappal a bemutatója után már minden idők negyedik legnagyobb bevételét hozta a Jurassic Park széria negyedik része, a Jurassic World. 20 évvel az első rész bemutatását követően felmerül a kérdés, hogy a látványelemeken kívül mit tud még nyújtani egy újabb…..
Napok alatt mintegy 40 ezer ember aláírta Nagy-Britanniában azt a petíciót, ami a gyerekek füllyukasztásának betiltását követeli, arra hivatkozva, hogy az valójában bántalmazásnak minősül. Valóban kegyetlenség lenne? (fotó: flickr.com / Britt Reints) A petíciót egy Susan…..
vélemény74 2015.06.23 11:25:23
@prolee: Demokráciában mindenki akkor rakat tetkót, és test ékszereket amikor szeretné. Az egyik lányomnak születésekor berakták a fülbevalót a másiknak nem mert azt mondták, hogy ez kínzás. 5 éves volt mikor odajött hozzám és azt mondta, hogy Őt nem szeretjük annyira, mert neki nem adtunk fülbevalót. következő héten máris kapott. Nagy öröm volt neki és a mai napig nem bánja.
Mindenki szereti kényeztetni a bőrét és igyekszik minél fiatalabb maradni, így mindent megtesz a cél érdekében és akár bármilyen élőlény testváladékát vagy testrészét magára keni. Ez azonban nem vegán.   Vegánként nem csak nem eszünk állati eredetű dolgokat (értsd húst, tejterméket, tojást és…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..