Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leonardpetr

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked feltűnt már, hogy az RTL Klub Jófiúk c. sorozatának minden részében van egy pillanat, amikor Gyula a kamera felé fordul, rád néz és mond egy poénos tanulságot? Nos, ezekben a jelenetekben rendőrünk nem tesz mást, mint ledönti a negyedik falat, s ez (de csak ez!) olyanokhoz teszi…..
"Inspired by a true story". Jól hangzó kezdés egy filmnél, de a Jurassic Park valószínűleg az utolsók egyike, ami elé kiírnád ezt. Pedig található benne olyan elem, ami a valóságon alapszik. Na, ne valami hihetetlen paleo-genetikai tudományos áttörésre gondolj, annál sokkal prózaibb a történet.…..
Gondolom Te is vágod, mit mondott Ripley az idegen királynőnek az Aliensben és fejből nyomod a Ponyvaregény legjobb dumáit, esetleg még a Casablanca utolsó mondatára is emlékszel. Nem véletlen, hiszen filmtörténet tele van olyan szövegekkel, melyek elhangzásuk pillanatában a popkultúra részeivé…..
...csak ő még egy menő szöveggel is megtoldotta.   ..
Tudtad, hogy Merlin nélkül a Doom bolygón sem győztünk volna? Pedig így van, az IOI bázis erőpajzsa még mindig állna, ha nincs a nagy varázsló...
Szuperix gallix humorix. Ezek a beste gallok simán le tudják dumálni az amcsikat, ha képregényfilmről van szó, és a látványt illetően sem kell szégyenkezniük. Konstans nevetőgörcs vár a nézőre, poénözön a köbön, amely egyben ragyogóan bizonyítja, hogy a magyar szinkron mire képes, ha nagyon…..