Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petra Turi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abdullal, aki 20 éve él Magyarországon, Budapesten a Corvin mozinál találkoztam és ültünk be egy kávéra. Abdul Szíriából, Aleppo városából származik és remekül…..
Petra Turi 2015.09.07 13:40:26
Ki hogy látja, én nem védem őket, nyilván nem is tudom mi történik náluk csak annyit tudhatunk amit a cenzúrázott hírekből hallunk. DE az biztos, hogy ha hőbörögni jönnek ide otthon kellene hőbörögni háborúban, ha eljönnek ide tartsák magukat és a körülményeiket olyannak amilyennek kapták, a saját hazájukban biztos nem a másik ablaka alá sz@rnak.
Aki nyilatkozott mivel 20 éve itt lakik biztos azelőtt még úgy volt ahogy elmondta.
Magyaroszágon kereszténység van itt meg se próbálják az emberek tokán lenyomni az ők vallásukat.
Tisztelek én minden vallást és törvénykezést de mindent és mindezt a saját hazájában/országában. Ha más kultúrált emberek elmennek ide-oda és abban a pár napban vagy letelepedés esetén éveken át betartják az adott nép/ország szabályait, tisztelik a vallást és a kultúrát, nekik miért nem megy? Nem jut el a tudatukig, hogy ők alkalmazkodjanak? talán akkor nem ugy bánnának velük mint a kivert kutyákkal, meg ha elfogadnák a segítséget.
ennyi erővel ahogy jöttek úgy tolhatnánk őket vissza is. Biztos megvan a maguk problémája de azért nem kéne elfelejteni, hogy ki NINCS otthon és ki kinek segít!
Mert Bicskén is, kiirták fecnikre az ablakba "hogy gyerekeknek vizet" vittek nekik vizet az életerős fiatalok meg a zsugor számra kiszálított ásványvizet dobálták a sínek mellé lefelé hogy nem kell a segítség. Elhiszem hogy sok a megrázkodtatás a negtiv élmény, de a kulturált viselkedés forma az nem kellene, hogy hiányozzon szerintem! bár kit hogy neveltek.
Ja és igen én is sajnálom azt a kisfiút akit partra vetett a víz de sajnálkozással nem tudjuk visszahozni SŐT a háborút sem tudjuk megállítani SŐT a menekültek ettől nem fognak kulturáltabban viselkedni. Csak menne mindenki haza, és hőbörögne azoknak a nagyhatalmaknak akik mindezt kitervelte és véghez is viszi ellenük.
De jólvan hogy mennek a németekhez, csak nehogy úgy járjanak mint a zsidók, hogy majd egy óvatlan pillanatban legázosítják őket is, mondjuk éjszaka.