Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ELZO

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbben, mikor elérünk az év végéhez, átgondoljuk az elmúlt hónapjainkat, és szembesülünk azzal, hogy miket is értünk el, miket valósítottunk meg azokból a tervekből, amikkel valahova el akartunk jutni. Majd ezekből levonva a következtetéseket lezárunk egy fejezetet, és nyitunk egy újat, hogy a…..
Hogy feldobjuk az ünnepeket, és kicsit eltérjünk a hagyományos ételek és italok forgatagától, most egy itthon még nem annyira jellemző, de nagyjából a forralt borral egy idős téli italról, a forralt ciderről fogunk kicsit írni nektek. Ki gondolta volna ezt egy cideres oldaltól,…..
Esős hétfő este volt, tipikus brit időjárás. A helyszín egy tipikus brit hangulatú pub, főszereplőink pedig szintén tipikus brit italok, a ciderek. (Persze, aki olvasta korábbi posztjainkat a ciderek történelméről, azok tudják, hogy utóbbi állítás nem teljesen igaz.) Ez alapján…..
Múltkor a kora középkori ciderek felfutásánál hagytuk abba a sztorit, lássuk hogyan alakult az ital sorsa a későbbiekben. :) Mivel népszerű lett, ezért a XV. századtól elkezdték a kifejezetten ciderkészítéshez nemesített almafák ültetését, és ekkoriban terjedt el az is, hogy…..
Azt talán sokan tudjátok, hogy a cider hazájának a Brit-szigeteket szokás tartani, hiszen az Egyesült Királyság és Írország területén történik a legtöbb ilyen ital fogyasztása a lakosság arányához viszonyítva, azonban ez a feltevés elég távol áll a valóságtól. Ugyan az…..
Lokalm Cider hiSTORY 2015.06.07 15:28:31
Egyszer volt, hol nem volt, így is kezdődhetne a sztori, ha valamilyen Grimm mese keretében írnának rólunk, azonban maradjunk a valóság talaján. Történetünk azzal kezdődik, hogy ötletgazdáink, Balázs és Laura komoly vállalkozó családokból származnak, így teljesen természetes…..