Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Or'Sheet

138 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
Or'Sheet 2016.04.14 07:31:28
Életemben talán 5 kommentet ha írtam, különböző helyeken, de most nem tudok szó nélkül elmenni.
Teljes mértékben sajnálom a kereskedelemben dolgozókat, de mivel nem vagyok a magam ellensége, nagyon örülök, hogy visszaállították a vasárnapi nyitva tartást. Ötezer fős településen élek, ahol egy nagyobb CBA van, pofátlan árakkal és nem feltétlenül kielégítő választékkal. De a közeli városban több olyan áruház is van, ami árban és kínálatban is jobb. Édesanyámmal szoktunk járni bevásárolni, ő általában este hatig dolgozik a településünkön, én pedig lekorábban fél hét-hétre érek haza a fővárosból, úgy hogy hajnalban indulok el otthonról. Édesanyámnak sokszor szombaton is jelenése van a munkahelyén, és ilyenkor már csak egyetlen olyan nap marad, amikor el tudunk menni bevásárló körútra autóval. Mert igenis számít az a több ezer forint, amit még a benzinköltséggel együtt is megspórolunk a liszten, cukron, olajon stb. Én nem kimondottan szeretek vásárolni, de valamikor ezt is el kell intézni és én aztán tényleg joggal mondhatom, hogy néha csak vasárnap tudunk elmenni. Emellett találkozom barátokkal, rokonokkal, járunk ide-oda, teljesen függetlenül attól, hogy nyitva vannak-e vasárnap az üzletek vagy sem.
Egyébként sokszor idegrohamot kaptam, amikor szombat délután álltam az üres felvágottas pult és polcok előtt. És idegrohamot kaptam a tömegtől.
comment:com Megújultunk 2015.03.11 13:02:54
Úgy 11 éve, ezzel a poszttal indult el az index médiamegmondó blogja, amire azóta a szerkesztőség egykori és jelenlegei tagjai közül nagyon sokan írtak és írnak is még, született 21 881 poszt, 436 001 komment, az összes lapletöltés 168 717 930 volt, a legjobb nap 336 976…..
Ha rendező lennék, és egy ideggóc karakterre lenne szükségem, nem sokat gondolkodnék, és tárcsáznám Jeremy Piven ügynökét. A 46 éves színész karrierje 1986-ban kezdődött, azóta közel nyolcvan filmben és tévésorozatban szerepelt, de egyik karaktere sem volt olyan emlékezetes,…..
Év és hónapok távlatából most kezdtem el visszaolvasgatni ezt a blogot. Amit csúnyán abbahagytam. Lényegében az írást is, de idén történt valami, ami ismét szükségessé tette, hogy írjak, s betűkbe fojtsam újabb bánatom, ami inkább olyan Byron-i bánat, mintsem mély…..
Az alábbi bejegyzést kb. egy hónapja kedtem el írni... Gondoltam, legalább az első része kerüljön föl, ha már ilyen lassan megy mostanában az írás.A következőkben két olyan sorozatot állítanék szembe egymással – vagyis nem is annyira szembe állítani, mint párhuzamot…..
Most találtam meg az egyik jegyzetfüzetemben az alábbi listámat: Király helyek Magyarországon. Pár éve írtam, amikor még javában dúlt a láv Pöcsfejjel, s az emlékekre van is utalás a 7. pontban. Semmiképp nem változtatnék rajta, hiszen ez még most is fennáll, s mindig fenn fog,…..
A napokban nem nagyon volt ingerem az írásra. Semmi extra, említésre méltó dolog nem történt. Péntek reggel elmentem Anyával gyónni V.-ra, s csak utána mentem tovább Bp.-re dolgozni. Bemegyek, izgek-mozgok, a virágot, amit hoztam vázába teszem (persze miután a többiek előtt jól…..
Hogy mikét hatott rám? És mit kerestem Apámmal moziban?Az úgy történt, hogy egyik nap, pontosabban szerda délelőtt, az Interneten megláttam az új Star Trek film kritikáját. Meglepődve konstatáltam, hogy annyira lemaradtam mostanában a mozifilm premirekről, hogy nem is hallottam…..
gyertek a www.moly.hu -ra! Nagyon jó játék annak, akinek mint nekem, az olvasás a szenvedélye.Egyébként: - Nagyböjtben leszoktam a kóláról. Húsvétvasárnap öt percbe és két pohárba került újra visszaszoknom rá. - Ismét besokalltam a munkahelyemen. De már nem…..
Azt hittem lerúgom a fejét LONDON 2009.01.20 14:52:00
Oh, yeahhhhhhhhhhEz a város egy életérzés, ez a város maga a feeling, ez a város mindent visz!!!!!Nemcsak a város ragadott magával, hanem alapból fanasztikusan éreztem magam. Rengeteget nevettünk, egyszerűen jól éreztük magunkat, s s s s nem találok szavakat!Ennyire különböző és…..
Mármint az évvégi záráson, most hogy új év, új élet meg mifene...Szóval a mérleg:Először is a NEGATÍV NYELVE: - egy számomra mindent jelentő kapcsolat és barát (rögtön az év elején) - egy régi, legjobb barátnő, aki szó nélkül felszívódott (az év felének…..
Ennek meg kell lenni, hiába hagytam abba elvileg a blogot. Mondjuk az inkább időhiány miatt volt... Rengeteg munka, s mindig volt valami. Általában este 8ra értem haza az utóbbi hetekben És el se hiszem már január 20-a van, én nem képtelen voltam megírni az évvégi zárásomat.....
Már csak egy hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"When you can live forever, what do you live for?"Ha örökké élhetnél, miért élnél?Annyira tetszik a film mottója, hogy, komolyan, ez lett az új jelmondatom.Mondjuk ma kicsit megijedtem, megnéztem imdb-n a film pontszámát. 5.5/10 Hú...…..
Egy jó ideje már, hogy foglalkoztam az aktuális zenei kedvenceimmel a blogban. Akkor kihagytam pár számot, amit - ma már tudom - nem kellett volna, s jöttek hozzá régi-újabbak. Azaz olyanok, amelyek lehet nem mai szerzemények, mégis mostanában szerettem beléjük.Kezdjük rögtön egy…..
Igen, mostanában zúzós napjaim voltak, nagyon nem értem rá vagy nem sikerült úgy leülnöm az Internet elé, hogy a bloggal is foglalkozzam.Volt egy határidős munkám, amiatt esetenként háromnegyed nyolcig az irodában ültem. Persze ez nekem nem okozott gondot, hiszen magánéletem…..
Or'Sheet 2008.11.13 14:26:25
Szét vagyok hullva atomjaimra. ..
Elfáradtam.Megfáradtam.Kifáradtam.Lefáradtam.Belefáradtam...
Ezt stílusosn október 21-én kellett volna írnom, akartam is, de ha hiszitek, ha nem, annyi munkám van, hogy még erre sem jutott idő. Egész héten tovább voltam bent (ami jelen esetben komoly három napot jelent), s csak nyomtam, nyomtam. Egyik alvállalkozó cégünk csinálja a…..
Rossz érzés volt. Nem is kicsit. De majd egy Björn Borg táska megvigasztal......
...azaz a kedvenc RP hátizsákom. Amit tavaly december elején kaptam Tőle, elkésett névnapi ajándékként (kivételesen önhibáján volt "késett"). S amit múlt héten feladtam hirdetésnek "Szakítás miatt eladó..." jeligével. Az utolsó komolyabb darab, ami teljes…..
 -          egy szép, őszi reggel fényei az Andrássy úton-          egy megosztott Túró Rudi-          hívás egy imádott…..
Rájöttem, miért tartom annyira fontosnak a Családot, s miért szeretem annyira. Mert a Család az egyetlen állandó tényező az életemben... Mindig itt volt, most is itt van, s remélem a világ végéig itt marad...
A történet az alap, mindenki ismei, így felesleges lenne erről összecsapni egy kisebb törtélemi esszét. Maradjunk csak az emlékezésnél.Évek óta gyertyát gyújtok ezen a napon. Idén itt, a blogomban emlékezem meg róluk. Róluk, akik számomra a becsületet, a hazaszeretetet…..