Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LittleRollingStone

76 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Nincs lehetetlen... Bizalom 2011.04.21 01:24:00
There are people who trust me, so I won't let them down...
Már csak azért, hogy nehogy tanuljak már, véletlenül se már...Komolyan mondom, az internet egyre szánalmasabb. Napról napra romlik a helyzet. Az, hogy az egyik legnagyobb magyar netes hírportál szalagcímeinek 50% a kibaszott VV-ról szól, az egy dolog. Szánalmas, meg idegesítő, de ha…..
...Nincs lehetetlen... Tengerszem 2011.04.08 22:24:00
Annyit kavargok mostanában, de per pillanat nagyon, nagyon meg vagyok nyugodva. Szinte szokatlan ez az érzés. Nem vagyok sem elkeseredett, sem dühös, sem nem félek semmitől... Tényleg furcsa. Nem voltam egész nap ilyen jól és gyanítom nem is fogok így maradni, de mégis. Most jó.…..
...Nincs lehetetlen... Stanley 2011.04.08 22:09:00
 If only, if only, the woodpecker sighs,The bark on the trees was as soft as the skies,As the wolf waits below, hungry and lonely,He cries to the Moon, if only, if only...Nagyon szerelmes vagyok most ebbe a számba. Napok óta folyamatosan hallgatom. Mindig is szerettem a verset is, a…..
...Nincs lehetetlen... Yellow 2011.03.31 03:26:00
Hát ezt az érzést... Nem hiszem, hogy valaha éreztem ilyen éreztem ilyen erősen. Sokági fog tartani megírni ezt a posztot, mert részeg vagyok. Nem lesz hosszú, mondjuk... Nem is biztos  h le akarom írni. Bazmeg. Hülye, kis fiatal (nagyon, nagyon fiatal) naiva picsa. Mégis, mit…..
...Nincs lehetetlen... Life 2011.03.30 14:38:00
Sokszor kényszerem volt rá,hogy kiírjam: I want a fucking life!. De mindig rájövök, hogy 1, nem kell az egész világnak tudnia h nincs életem. 2, csak az én hibám, hogy ez így alakult. Borcsa 3 hónapja van itt és megismerkedett egy csomó érdekes és vidám emberrel, akikkel máris…..
...Nincs lehetetlen... Bumm 2011.03.30 14:22:00
Összesen 4 poszt van privátra állítva. Átnéztem őket, hogy miért is.... Hát szó szerint rosszul vagyok. Legszívesebben kitörölném mindent a faszba. "A napló jó, mert szép emlékek vannak benne...." - hogyne persze. Már ha az ember nem szűzkurva. Annyira gusztustalan…..
...Nincs lehetetlen... Meredith 2011.03.21 21:53:00
Igen, ez az, már megvan, hogy miért utáltam ennyire. Miért ástam el mélyre a változás témát, miért felejtkeztem el arról, hogy "nem vagyok így jó". Kurva nehéz úgy kelni, úgy feküdni, hogy azon agyalok, hogy mennyire egy szar ember vagyok. Sötét vagyok, sérült vagyok,…..
Ma délelőtt sikerült eljutnom odáig, hogy megcsináljam  harmadik lyukat a bal fülemre. Elég régóta akartam már. A 3., 4. most két évesek, belefért már a következő. Leültem összeraktam mindent, nekitámasztottam a tűt a fülemnek és csak néztem a tükröt. Forgattam a tűt,…..
Fantázia dús életmódra utal, hogy a posztjaim címe újabban folyton az adott nap, de ez van. Hát bazmeg, ezt sem értem. Illetve értem én, csak annyira... hümm. Nekiindultam a depilejtőnek ismét, sokadszorra, mivel megint az elbaszott meló/nyár témát feszegettük. Rühellem. Olyan…..
Ismét elegem van magamból... Ennyire nem lehetek fasz... Az istenit! Igen, hiányzik, igen szerelmes vagyok belé, de nem jogosít fel arra, hogy zaklassam! NEM! NEM! NEM!..
LittleRollingStone 2011.03.17 12:28:24
...Nincs lehetetlen... Language 2011.03.15 00:21:00
I was thinking of it all day. I want to write in English again. Sometimes, it feels more comfy, than writing in Hungarian. I  don't know why. I just feel like it. Words come easier, I can write more descriptive expressions. I remeber making up some sentences in my head, earlier on today. I cant…..
...Nincs lehetetlen... Grafomán 2 2011.03.14 23:49:00
Írhatnékom van, de nagyon. Hosszú nap volt, nagyon lassan születik meg az a riport... Jobb, hogy van plusz két napom, mert így tudtam segítséget kérni, viszont így plusz két nap garantált szenvedés. Valamit valamiért. Hangulatos volt bent lenni későig és látni azt, hogy a…..
...Nincs lehetetlen... Filmek 2011.03.14 02:11:00
Bár pénteken nem feküdtem olyan későn, de szombaton mégis egetrengetően későn keltem. Ennek örömére egész nap filmet néztem. Annyit zabáltam pénteken, hogy egész nap nem voltam éhes. Befejeztem A kilencedik légiót, megnéztem az I.e.: 10 000-t és az Elemi ösztönt. Utóbbi…..
LittleRollingStone 2011.03.14 12:37:44
...Nincs lehetetlen... Catch up 2011.03.14 01:48:00
Lássuk csak, kedden írtam utoljára. Egy hét alatt sok minden történt. Nem véletlen akadtam el az írásban. Szarban van az ember, ha olyanok olvassák a blogját, akik ismerik. Mit írhatok le, csinálhatok-e úgy, mintha senki sem olvasná, vagy mintha nem az én felelősségem lenne, hogy…..
...Nincs lehetetlen... S & K 2011.03.08 23:56:00
        Remélem, akit valóban ábrázol a kép az sosem téved ide :P..
...Nincs lehetetlen... A radai... 2011.03.08 22:50:00
... hátonbaszott jó kurva életbe, abba!Lőjön már le valaki! Ennyit nem szenvedhet egy ember. Jó hogy nem olvassa senki ezt a fostalicskát. Ha találnék egy ilyen blogot ahol egy picsa szenved napról napra, biztos meg akarnám ölni. Nem sírhatok minden nap! És még a vizsgaidőszak itt…..
...Nincs lehetetlen... Kedd 2011.03.08 22:40:00
Hiányzik tesóm. Sokszor az jut eszembe, hogy szinte alig ismerem. Eljöttem, mikor igazán elkezdett felnőni, és ... nem voltam ott, nem beszéltem vele, nem láttam dolgokat történni. Ma nagyon meglepett. Kétszer is. Annyira aranyos, ahogy próbál felnőni. Nehéz neki, nagyon is. Sok…..
Ismét csak könnyek. Nagyon elegem van. Az egész világ ellenünk van bazmeg, ez mostmár biztos. Sikerült a legrosszabbkor beszólni. vagy egyáltalán megszólalnom. vagy most mi a fasz van megint? Mit akar ez jelenteni?? miért én legyek megint a hibás és miért van megint az én vállamon…..
...Nincs lehetetlen... Hétfő 2011.03.07 13:19:00
Lyukas a biciklim kereke, mostmár biztos. A konyha valószínűleg életveszélyes, a baktériumok számát nézve. 1.31 font van a bankszámlámon. Mindezekből kifolyólag (na jó, a konyha nem tehet róla) ma be kell sétálnom Sighthill-re. Ami kb 45 perc. FML. Remélem mindezek után meg lesz…..
  ..
...Nincs lehetetlen... Megírtam 2011.03.07 04:02:00
Mit? Mindent. Majdnem mindent.... A riportot beadtam és mint ahogy az lenni szokott - és milyen rosszul van ez így - az érdekelt a legkevésbé. Simábban ment, mint hittem. Van Őrangyal. Biztosan van.Megírtam a válaszlevelet amit kért. Kicsit talán többet magyarázkodtam a kelleténél.…..
és ez nem volt egy fair húzás Kedvesem! Most cseréljem le a blog sablonom, v mi a frász?!... Nincs olyan h ne tudjon sakkban tartani. Csodás...
De kurvára elegem van. Ide-oda, ide-oda. ÁÁáááá. Miért kell mindig mást mondani?? Miért nem lehet segíteni ahelyett, hogy összezavar meg összetör?? A faszom az egészbe bassza meg már. Nem lehet minden nap más reményt adni. Belenyugszom a melóba, erre jön h dehát ne szórakozzak…..
Azt hiszem, tegnap megint sikerült kisírnom magamból egy jó adag feszültséget. Az élet nem egyszerű, persze. Döntéseket hozni nem könnyű pláne ha szinte ugyan annyira vágyom mindkét lehetőségre. Nincs más, mint azt tenni amit a legjobban utálok - előre kell tervezni. Nem a…..