Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KuruczI

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztük már a legjobb jelenetet seggbe baszásilag, most nézzük milyen filmek is voltak tavaly, amik ütöttek! Ha átnézitek eléggé üt a Jules-Evil fölény, egy egy stúdió tud beleszólni a tengerentúlon a párharcba. Alien Ass Party 3, Joey Silvera/Evil AngelKezdjük is rögtön egy ördögös filmmel,…..
KuruczI 2016.01.06 20:43:16
@Rotten77: kire gondolsz?
Nagyon kedvelt téma és népszerű ez. A nevek között viszont nem nagyon fogunk újakat találni, idén tartottunk Milf hetet, ott szerintem meg is említettünk mindegyik csajt. Próbálok egy nem túl szubjektív összegzést adni róluk: Ava AddamsAva a kihagyhatatlan Addams. Itt az AVNnél…..
Hát elérkezett ez a nap is. Itt van, megjött. A 24 éves Riley Reid 300 feletti pornó filmmel a háta mögött megcsinálta élete első anál jelenetét. A Tushy.com glamcore filmjében vesztette el anál…..
Még szinte fel sem ocsúdtunk a kormány idegenellenes plakátjaiból, Orbánék máris újabb döbbenetes ötlettel borzolják a kedélyeket. A bevándorlás elleni harc jegyében négy méter magas kerítéssel zárnák le a szerb–magyar határt, amiről mi is megírtuk véleményünket.…..
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
KuruczI 2015.05.19 18:51:51
@KuruczI: Ja nem tévedtem.