Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Power Workout

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg az edzőtermekben nem igazán találkoztál még ezzel a gyakorlattal, pedig sokat profitálhatsz belőle, ha beiktatod a repertoárodba. Nem mondom, hogy kellemes lesz, mert nem lesz.. de ugye nem is azért csináljuk! Most ellőhetném azt a közhelyet, hogy "minden kezdet nehéz", de ha edzésről…..
A fehérjét szedők többsége sajnos nincs tisztában azzal, hogy milyen fehérjét és mikor érdemes fogyasztani. Ami a vásárlásnál legelőször feltűnik az a termék ára, sokan itt meg is állnak és pénztárcájuk vastagságától függően a legolcsóbbat vagy a legdrágábbat megveszik (mert az csak jó lehet ha…..
Hogy mi? Virágporos? Igen jól látod.. de először is hadd magyarázzam el a dolgot!Valószínűleg már te is hallottál a virágpor jótékony hatásairól (bár lehet sokan azt sem tudták, hogy lehet ilyet kapni.. főként meg hogy el is lehet fogyasztani) de most már tisztában leszel vele, miért is lesz "Über"…..
A terembe járók többsége nem szokta külön gyakorlatokkal gyötörni az alkarját, hiszen az egyes gyakorlatok, mint például a kétkezes bicepsz gyakorlat vagy a felhúzás (már aki persze végzi) során a fogásunk erősen igénybe van véve és ezáltal az alkar is fejlődik. Azonban vannak olyan esetek, amikor…..
Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a nyakizmok edzésének, pedig mint tudjuk testünk egy egységet alkot és csupán annyira vagyunk erősek mint a leggyengébb láncszeme. Az emberek többségénél ez így is van, hiszen ha csak az ismerőseink között szétnézünk hány emberre foghatnánk rá, hogy vastag…..
Valószínűnek tartom, hogy sokan hallottatok már a glikémiás indexről, azt azonban biztosra veszem, hogy csak kevesen tudják mit is jelent ez a kifejezés, tehát mi is pontosan az a glikémiás index?Egyrészt sajnálatos, másrészről viszont érthető, hogy a többség miért nincs tisztában ezekkel az…..
Ígéretemhez híven most folytatom az előzőleg már megkezdett női edzéstervet. Most jön csak a feketeleves.. ugyanis a fenék és láb edzését direkt tettem a cikk második felébe. Vannak ugyanis olyan gyakorlatok, amelyektől a legtöbb nő alapvetően irtózik, de teljes mértékben alaptalanul. Most viszont…..
Akik arra tippeltek, hogy ez egy fenék centrikus edzésterv lesz kifejezetten hölgyeknek, azok jól tippeltek (na persze így könnyű nem?) Lényegében és dióhéjban ennyi a történet, azonban mégsem lesz ennyire egyszerű. Egyrészt az edzésterv sem lesz lightos, mint ahogy azt már tőlem megszokhattátok,…..
Általában nem ilyen stílusú cikkeket szokhattatok meg tőlem, ezért sem voltam biztos benne, hogy meg kell írjam ezt az egyéni véleményemet megfogalmazó irományt, mert ugye manapság a vélemény olyan mint a férfiaknak a f..sz, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!…..
Nyilván sokaknak felcsillant a szemük a cím láttán, hiszen bicepsz edzésről lesz szó... igen most ismét a tömegnek kedvezek. Na meg persze "háború" van aztán keményen! Na de viccet félretéve... igenis szükség van a HATÉKONY bicepsz edzésre és itt a hangsúly a hatékonyon van. A kérdést több oldalról…..
Power Workout 2015.09.22 13:27:59
@Mighty:
Szia! Természetesen a súlyokat mindig összességében nézzük.. tehát a rúddal együtt (hiszen azt is meg kell emelni ugye? Ha a rúd pl 10kg akkor két 20-as tárcsát kell rátenned és így lesz 50, de nyilván a súlyt egyénileg kell beállítani.. ez csak egy példa volt ;)
Már megint az a makacs vádli! Lassan eljutunk oda, hogy vádlira többet edzenek egyesek, mint mondjuk a combjukra.. valahogy most ez a módi. Pedig a prioritásokat fenn kell tartani.. ugye nagyobb izomcsoport több munkát igényel..stb.. stb. A genetikának itt igen fontos szerepe van.. minden…..
Biztos ti is gondolkoztatok már rajta, hogy is lehetne házilag elkészíteni egy nagy adag tömegnövelő port. Elmondom: nem túl nehéz! Legalábbis könnyebb, mint egy doktorit megszerezni...Az alapvető ismereteinket fogjuk felhasználni, hogy egy olyan ütős terméket dobjunk össze amitől…..
Power Workout 2015.09.15 20:56:45
@Skorkáné Király Viktória Mercédesz:

Lényegében ennyi.. nem túl bonyolult. ;) Nem kell állni hagyni rögtön lehet fogyasztani.. csak jól össze kell keverni ha nagyobb mennyiséget csinálsz! Ha adagonként dobod össze akkor úgy értelemszerűen időigényesebb, viszont biztos minden adagban azonos mennyiség lesz mindenből! :)
Nyilván nagyon kíváncsi vagy, hogy mi lehet ez a gyakorlat és valószínűnek tartom, hogy nem is szoktad alkalmazni a hátedzésed során. Abban azonban biztos vagyok, hogy a felhúzást ismered és netán be is építed az edzéstervedbe. Ha nem akkor pedig csak ajánlani tudom, hogy hetente legalább egyszer…..
Sok kérdést kaptam mostanában a guggolással kapcsolatban a helyes technikáról, de leginkább az erő fejlesztésével kapcsolatban. "Mit tegyek, hogy minél nagyobb súllyal tudjak guggolni"? Megrekedtem a fejlődésben! Ennek oka leginkább az, hogy NEM guggolsz ELEGET! Bármilyen szakembert megkérdeztek…..
A most következő tanácsok nem a képzelet szüleményei, viszont annál inkább az elménkre lesznek hatással. A lényeg, hogy úgyis az lesz amit akarsz, tehát ha te még 10 ismétlést akarsz…..
Talán a most leírt edzéstervnél már nem is lehetne egyszerűbbet, primitívebbet és ennek ellenére hatásosabbat összeállítani. Meg lehet próbálni, de értelme nem nagyon van! A heti edzésnapok száma csupán kettő és a gyakorlatokban sem a csigás gépek dominálnak.. heh erős…..
Nyilván nagyon kíváncsi lettél a cím láttán és azt sem tartom kizártnak, hogy valami világmegváltó dolgot vársz, netán a "Szent Grál" megtalálásának reményével kezdtél bele az olvasásba... Egy kicsit le kell lombozzalak, mivel semmi újdonság nem lesz az alább leírtakban,…..
Lehet hogy a cím kicsit viccesen hangzik... lehet jobb lett volna ha "brutális vádliedzés" vagy "így gyilkold le a vádlidat" címmel illetem, de ez mégis csak jobban tükrözi a cikk lényegét, merthogy szó szerint nevelni kell a vádlit. Rengeteg embernek gondja van a vádlijával, ugyanis ez az egyik…..
Írtunk már listát a terembe járó (kicsit sem tolerálható) egyénekről. Egy még csak elfér. Sokan biztos magukra ismernek a felsorolásból és remélhetőleg kicsit elgondolkoznak (és még véletlenül sem megsértődnek) vagy csak egy jót röhögnek magukon. Akkor hát nézzük azokat a…..