Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mariann Ignáné Gregus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Íme, már a 250. Napi érdekest láthatjátok, olvashatjátok ma! A sorozatban eddig már több, mint 5550 képet mutattam be érdekes, rémisztő, sokszor szürreális, de mindenképpen ritkán látható múltunkból. Köszönöm, hogy eddig is velem, velünk tartottatok,  tartsátok meg ezt a jó szokásotokat a jövőben…..
Mariann Ignáné Gregus 2018.08.14 21:09:23
@chrisred: igen többedik olvasás után én is kezdem így kihallani :)
Béndekpuszta tipikusan az a fajta település, amit nem nagyon érdemes a térképen keresni, mivel nincs is rajta. Történt ugyanis, hogy miután az utolsó lakója 1983-ban elhagyta, a falu házait lebontották, és az utolsó tégláig elhordták. Amit az ember elhagyott, azt a természet birtokba vette, és…..
Mariann Ignáné Gregus 2018.08.12 07:16:49
@kolomparlole1114: Ezen okok egyike sem elég arra hogy az alkotmányos jogaid egyik legfontosabbjában korlátozz egy embert.
De azt is leszűröm hozzászólásodból , hogy te nem élvezd a vidéki nyugalmat...
Az eldugult lefolyó sokszor gondot okoz, különösen, ha némi ételmaradék is kerül a mosogatóba. A kávézacc azonban erre is kiváló megoldás, annyi teendőnk van, hogy a kávéfőzőből nem a kukába, hanem a lefolyóba öntjük a kávéfőzés során visszamaradt zaccot és máris kitisztul a lefolyó.Ha már teljesen…..
Gondoltad volna, hogy ha nem tudod begyújtani a gázrózsát, akár egy darab spagettivel is megoldhatod a problémát? Vagy hogy a PET-palackban rizst is tárolhatsz? Mivel rengeteg időt töltünk a konyhában, most mutatok néhány szupertükköt, amivel megkönnyíthetjük a dolgunkat, és…..
Az olaszok nem csak a pasta és pizza kombóban kiemelkedőek, a cukrászatuk legalább annyi misét ér meg, mint egy adag margherita pizza Michelénél Nápolyban. Különösen nagy hagyománya van a szicíliai és a nápolyi (azaz még inkább campaniai) süteményeknek, amikból nagylelkűen akkora porciókat…..
Mariann Ignáné Gregus 2016.02.24 07:57:20