Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endy1

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MacRumors szerint az Apple-nél nem tudják, hogy a tablet piac gyakorlatilag megdöglött, és jövőre a tervek szerint három új modellt küldenének a csatába, a hülyék pénztárcájának kifosztásáért vívott harcban. A rendkívül frappáns nevű, 10,5 inches képernyővel ellátott, iPad Pro mellett a 12,9…..
Endy1 2016.08.23 19:32:19
@odamondó: "Ja és ne magadból indulj ki. "

Ugyanezt tanácsolnám neked. Ne magadból indulj ki.

Én pl. fejlesztő vagyok. Az asztali géptől a laptopon át, a tabletig, telóig mindent használok (szeretem az ilyen kütyüket).

Abszolút van létjogosultsága a tableteknek. Az az előnye, ami a hátránya: az egyszerűsége. Nem kötődtem a korábbi tabletekhez, nem kedveltem őket. Az iPad Pro mindent megváltoztatott nekem. Szinte alig használom a laptopomat. Arra jegyzetelek, ott olvasom a kollégáim cuccait, amibe csak belefirkálok és már küldöm is nekik vissza.

A poszt pedig nem a termékekről szól, hanem jó magyar módra egy kis gyűlölködésről. Arra alapoz, hogy akinek Apple cucca van az köcsög és ostoba. Jól be is szól azoknak, rögtön az első mondattal. Primitív írás, amiből süt valami fajta undorító érzelem (irígység vagy másoknak rosszakarás, nem is tudom). Igazi fröcsögés, de sajnos van rá igény.
Mi, kissé cinikus szabadelvű polgáriak különös anyagból vagyunk gyúrva. Különcségünk okán - miközben átlátunk rajtuk - értetlenül, hüledezve figyeljük a ballibeket, jobbosokat, a hol nemzethyieskedő, hol baloskodó közpénztolvajokat. Most a Bayert kitüntetése miatt támadó ballib idiótákat nem értjük.…..
Plakátkampányt készített a Fidesz „gongója”, a CÖF.  A párt-civilek ezúttal az ellenzéki politikusok kártékonynak ítélt menekültügyi megszólalásait vették górcső alá, arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a „politikai idiotizmus” milyen veszélyes. Nem árulták…..
(Figyelmeztetés #1: Az Egyenlítő blog szerzői gyökeresen eltérő álláspontokat képviselnek ebben a kérdésben is. Célunk értelmes vitákat kiváltani, lefolytatni veletek és szerzőtársainkkal. Bővebben blogunk "következetlenségéről" itt olvashattok.)  (Figyelmeztetés #2:…..
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..
Endy1 2015.09.14 11:54:01
@Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia): igen, korrektnek tűnik, amit írsz.
Endy1 2015.09.14 11:54:52
@konrada: jó példa a foci. Ott szándékos felrugásért, gáncsolásért piros lap jár. Most pont erről beszélgetünk, srága, vagy piros jár a kurvának.
Endy1 2015.09.14 12:03:34
@ulpius66: nem attól lesz valaki magyar, hogy mindent elhisz szűrés nélkül, amit a kurucinfo ír. Attól maximum önigazolást kereső ember leszek. Én személy szerint nem nagyon hiszek az ott lévő állításnak, mert sehol, ismétlem sehol máshol nincs leírva ez. És persze lehet, hogy a kurucinfó a helikopter és mindenki más a hülye, de őszintén szólva kevéssé hiszem. Nem ettől nem vagyok magyargyűlölő, max nem akarom kiontani mindenkinek a vérét, aki nem magyar.

Vissza a témához: még ha UTÓLAG kiderül, hogy valóban ISIS-es a csávó (ami mondjuk nettó hazugság) akkor se rúghat bele. Sőt, ha előre tudja róla, hogy az, még akkor se. Akkor szól a jardnak. Teljesen mindegy, hogy kit rúgott fel az az ostoba nő. Nem rúghat fel ő senkit sem, függetlenül attól, hogy az illető megérdemelte volna-e vagy sem. Pláne nem rúgok bele gyerekbe. Az ilyen síkhülye nők többet ártanak az "ügyednek", mint használnak, ezt azért lásd be, mert nem állít maga mellé csak olyanokat, akik már eleve tűzparancsot adtak volna.
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Endy1 2015.09.10 08:09:23
@Ma Baker: szerintem ez tévedés, vagy szándékos megtévesztés, hogy ezt hiszik emberek.

Alapvetően összekeverednek a fogalmak. Attól, hogy egy EU-s vezető azt mondja, hogy akárhány menekültet befogadnak, még nem jelenti azt, hogy akárhány határátlépőt is. Attól, hogy azt mondják, hogy tessék normálisan bánni ezekkel az elsősorban emberekkel és másodsorban illegális határátlépőkkel, még nem jelenti, hogy be kell őket fogadni és nem lehet őket visszatoloncolni.

Ez egy alapvető és szerintem szándékos félremagyarázása a dolgoknak, amitől a fejekben ezek a dolgok összekeveredtek.

Cikk korrekt, de én egy dologgal nem értek egyet. Ha már egyszer elhagytam a hazámat, miért ne menjek olyan helyre, ahol hosszú távon is rend van? Elmenekültem otthonról, de ha már megtettem a legjobbat keresem, nem?
Még szinte fel sem ocsúdtunk a kormány idegenellenes plakátjaiból, Orbánék máris újabb döbbenetes ötlettel borzolják a kedélyeket. A bevándorlás elleni harc jegyében négy méter magas kerítéssel zárnák le a szerb–magyar határt, amiről mi is megírtuk véleményünket.…..
Endy1 2015.06.20 20:56:59
@pukancs: ne legyél hülye. Mikor, melyik ország határát védte meg egy kerítés? Nézz már szét Arizonában, hogy mennyire véd a mexikóiak ellen a kerítés.

Másrészt a probléma, amit vázolsz létezik, de csak részben úgy, ahogy te képzeled. Az általad vázolt költséget jelenleg az EU finanszírozza, szemben a 22 milliárdos kerítést. Ráadásul ezek a népek NEM ide akarnak vándorolni. Ez egy EU probléma. A "megoldás", amit próbálnak veled megetetni pedig szimpla porhintés.
Chris Evans váltja Jeremy Clarksont a Top Gearben, jelentette be a BBC. Az arcok teljesen kicserélődnek, mert Clarkson kirúgása után James May és Richard Hammond is otthagyta a világ egyik legnépszerűbb autós műsorát. A vezető producer, Andy Wilman is felmondott áprilisban. Evans…..
Endy1 2015.06.17 20:26:47
@Sinistroll: +1
Sehol nincsenek ezek az angol fattyak a mi név nélküli és arc nélküli kommentelőinkhez képest.
Belsőség Heti merítés 2015.06.14 08:56:08
Rob Úr, az erdei utak elnyűhetetlen lovagja Neki csak ukrán gázolaj jutott, de szerette. Legtöbb gond a párhuzamkapcsoló meghibásodása és a gyakori rugótörések jelentették, ezeket már rutinszerűen javítottuk. (rugólapcsere 45 perc) . Második otthonom (a kép csak…..
Endy1 2015.06.15 09:17:54
@ps3peter: hát én a dízeleket tiltanám be úgy általában. Előbb-utóbb mindegyik füstöt okád, gyártmánytól, technológiától függetlenül. Inkább előbb, mint utóbb.
Endy1 2015.06.15 10:52:35
@Arcade Macho: természetesen így gondoltam.
Legtöbben úgy érezzük, eleget iszunk nap közben, ezért nem is vagyunk dehidratáltak - jó eséllyel azonban tévedünk. Te tudod, mennyi vizet kellene innod egy nap? Többet, mint gondolod. Az ember hajlamos elfelejteni azt, hogy rendszeresen hidratálja magát - a munkában a gép előtt…..
Belsőség Heti merítés 2015.06.07 08:15:13
Motorozz négy keréken! A legőszintébb, legjobb visszajelzést egy kisgyerek reakciójából látjuk. Ott nincs irigység, se mérlegelés, hogy most ennek szabad-e örülni, vagy le kell-e nézni a másikat, netalán utálni kell-e az illetőt. Kisgyerek nem tetteti, mint egy szomszéd a…..
Endy1 2015.06.08 10:29:06
@camelus: természetesen a 200 km sarkítás. De a léyneget fedi: autópályán menni vele igen fárasztó élmény. Olyankor a célbaérés a lényeg, nem az utazás maga.

De ha gondolkodsz egy ilyen autón hidd el, hogy nem fogod megbánni. Lemenni a partra (gondolom Balaton) elég jó élmény vele.
Távolról sem szabad elhinni, hogy a Biszku Béla perében ma született döntés csak a bíróságra vett rossz fényt. Ez a história a rendszerváltás óta eltelt időszak minden percének szégyene. Sőt, ha nem lett volna két élelmes és elszánt újságíró, akkor a keményvonalas…..
Endy1 2015.06.02 08:59:54
@♔batyu♔: félreértesz. Nem értek egyet a kommunizmus "bűneivel", ahogy a holokausztéval sem. De azon lovagolni, hogy kik milyen szinten lehettek még benne egy kicsit idejét múlt dolog.
Endy1 2015.06.02 09:25:13
@♔batyu♔: oroszoknál vannak a papírok. Ezért van Paks 2 és nagy orosz barátság most.