Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dome2x

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A regény előző része itt olvasható. A budapesti járat csak délután indult a Fiumicino repülőtérről. Éva és Bottyán az utolsó római délelőttjüket…..
A regény előző része itt olvasható. A téren egy idegenvezető magasba tartott esernyőjét követve átsétált egy turistacsoport, és eltűntek a templomban. - Marhára meg lehetett lepve, hogy az…..
A regény előző része itt olvasható.  A genealógus szédelgett. Kilépett a könyvtár épületéből, elhagyta az Oroszlános udvart. Próbálta kiszellőztetni a fejét. Végigsietett a Várhegyen, a Budára néző várfal melletti sétányon. A turistákra ügyet sem vetve, elment…..
Dome2x 2015.05.29 08:28:57
A regény előző része itt olvasható.  - Thaly Kálmán? Mi van vele? Bottyán Árpád és Edelényi Éva kapcsolatában sajnálatos visszarendeződés következett be. Ez abban is megmutatkozott, hogy nem a sörözőben találkoztak este, hanem a kávézóban kora délután. A nő javasolta,…..
Dome2x 2015.05.23 11:41:06
A regény előző része itt olvasható.  Éva nehezen tette túl magát a Bottyánnal való legutóbbi találkozón. Teljesen feldúlta a kapatos férfi látványa, szánalmas küzdelme a józanság visszaszerzésére és a megvert kutya tekintet, amivel engesztelni próbálta. És ami ennél is…..
Dome2x 2015.05.19 13:51:19