Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Purple Tentacle

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Emberek, itt van amire régóta vártunk…A Tv2 definíciója szerint „A 13 részes romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon.” Ha csak ezt olvastam volna, akkor lehet,…..
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
Purple Tentacle 2016.08.05 10:48:17
@Gábor Knyihár: Nagy segítség lehet, hogy "folytasd hattal" van írva, és nem "folytasd 6-tal"
Purple Tentacle 2016.08.05 12:15:06
@Gábor Knyihár: Ha megvan a számsornak a folytatása akkor az a következő pálya kódja.
Kétféleképp kell hattal folytatni :)
Purple Tentacle 2016.08.05 12:32:20
@Gábor Knyihár: Pontosan, de ahhoz,hogy folytatni tudd dekódolnod kell :)
Kedves naplóm! Dolgok, amiket nem hittem, hogy látok 2016-ban a tévében: - Kék színű, Superman-logós alsónadrágban, félmeztelenül bohóckodó Varga Viktort.- Egy kitömött medve öleléséből, egy szál bőrszoknyában vonyító Cinthya Diktátort, akinek a hangja olyan, mint egy lehangolódott tekerőlant.-…..
A Comedy Central meghirdetett egy viccesember-vetélkkedőt Magyarország,szereplek! címmel, amire várakozáson felüli számú jelentkezés érkezett, közel háromszáz amatőr humorista érezte úgy, hogy képes lenne a hazai stand-up generáció nagy öregjeinek nyomába lépni. A jelentkezők között több tucat nő is…..
Purple Tentacle 2016.03.24 15:39:02
@para_noir: A cím emiatt figyelemfelkeltő. Én sem kattintottam volna erre a 0 hírre, ha nem lenne "fail" a címben. Észrevettem és jöttem trollkodni, mint te :P
Magát filozófusra szipuzó, óriásgyíkkal és véres nyakú hullával szembesülő párocskával nyitunk. De vajon tényleg azt látták, amit láttak? Mulder nem biztos benne, mert amióta Scullyval kiestek a melóból, jó pár hasonló esetre akadt magyarázat, és jelen állás szerint úgy tűnik, még a Nagyláb sem…..
Nagymellű szőkék nélkül tudom, hogy nehéz eladni bármit is. De a Skullz alapötlete király (persze nem egyedi). A megvalósítás nem rossz. Nem ez lesz az év játéka, de kellemes szórakozást nyújt akár egész napra is. Feltéve, ha elrejtsük a második monitoron, és csak…..
Purple Tentacle 2015.10.05 12:30:05
Az előző napi posztomban még csak utaltam arra, hogy egyesek az M7-esen autópályán a Balaton felé az araszolást milyen szabálytalan és balesetveszélyes módon próbálták megúszni.  Akkor íme a felvétel.   Valaki amúgy hallott már olyanról, hogy a leállósáv illegális…..
Purple Tentacle 2015.06.15 14:34:56
@aegithalos: erre azt szokták mondani,hogy "pöffeszkedik a belső sávban"
Én is fel szoktam húzni magam rajta mert előzni őt jobbról ugye nem lehet így hát ott kéne menni közvetlenül mögött a külső sávban amíg ő ki nem sorol és akkor balról meg nem tudod előzni, de ilyet én még a gyakorlatban nem láttam :S
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Purple Tentacle 2015.05.28 16:06:56
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A napokban történt. Ha szeretnéd linkelem is... Viszont én is ezzel az egy szóval illetnélek:
Szánalmas.

@Bujumburi: Akkor ide miért hívták meg oda meg már nem? Mi történt a két időpont között? Akkor még nem volt zaklatás csak utána lett az?
Purple Tentacle 2015.05.28 16:09:18
@Bujumburi: jól hangzik, csak nem igaz! :)
Purple Tentacle 2015.05.28 16:28:42
@bigél: Szerintem elég kevesen vagyunk akik nézik, túlzás lenne a fél országot emlegetni, gondolom a következő évad meg a FEM3-ra :) ,de ez csak az én szőrszálhasogatásom,nézd el nekem.

Akkor vegyük időrendbe csak,hogy értsem én is:
1. mindenki zaklatta Ivart ilyen olyan okokkal
2. Gátőr zaklatta Ivart szexuálisan
3. Ivar magába fojtotta a történteket
4. Ivar kiesett
5. Ivart visszahívták régi párként
6. leadták az adást és felháborodott a FÉL VILÁG, városok borultak tűzbe stb...
7. Rájött Ivar ,hogy őt zaklatták ÉS/VAGY a TV2 jött rá,hogy zaklatás történt és ők nem csináltak semmit,hogy ezt megakadályozzák
8. itt gondolom valamiféle per indult a TV2, esetleg Gátőr felé
9. nem hívták meg az ÉÉ-be se Ivart se Gátőrt
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
Purple Tentacle 2015.05.27 09:30:09
@Bristol777: Valóban, ennek a két agyhalott csajnak volt annyi sütnivalója,hogy azt kell kirakni aki a legveszélyesebb rájuk nézve. A fiúk meg azt csinálták amit a Cár mondott/sugallt nekik vagy amivel a kedvében akartak járni :D
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
Purple Tentacle 2015.05.22 09:55:09
@AkkorlegyenPtr:
Én is így érzem,hogy Papika csak Botox bábja. Amikor Adriennt kérdezték az egyik ceremónián,hogy minek zabál annyit azt is Marika tette fel és Papika meg bevállalta helyette.
Már rég elfelejthette az ő Apolkáját, teljesen megbabonázta a műanyag :D

Arra vagyok kíváncsi,hogy le fog-e esni Gyulának, hogy mennyivel könnyebb lett volna ha a Cárékat löki a mödansziéba. Mert most ő fel fog ülni arra a bizonyos rollere, ugyanis PBarbi vagy Lokit vagy Bencét akarja - ez még kétséges melyiket - és neki csak Lóra marad...

@kamilla123:
Erre már én is gondoltam.
Purple Tentacle 2015.05.22 10:43:50
@beacska: Az OK ,hogy kuszáljuk össze őket,hogy ne tudják,hogy megbízhatnak-e a párjukban annál a bizonyos gömbös eladatnál.

Csak valahogy én kevésbé érzem jogosnak azt,hogy úgymond önhibájukon kívül is kieshetnek. Az addig oké,hogy szimpátia szavazással hátrányos helyzetbe került Orsi és Bence,de itt ki lehetett volna találni egy feladatot nekik. Például ha lenne egy "szerencsekerék" - ahova fel lenne írva pár feladat, úgy ügyességi mint logikai vagy szimpátia szavazásos - és amit Gólem jól megpörgethetne. Sokkal igazságosabb lenne mint a ki húzza a rövidebbet...

Az,hogy Maris jött vissza nekem az se OK, mert volt még pár játékos aki hasonló módon távozott. Ráadásul ő nem is képernyőképes mert:
1. nincs mimikája - nem látszik rajta semmi érzelem
2. nem lehet érteni amit beszél, mert nem nyitja ki a száját, csak motyog
3. utálja az összes játékot/feladatot,például a VV-kben ha nem veszi ki valaki a részét ezekből akkor azt megbüntetik
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Purple Tentacle 2015.05.21 16:07:27
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
A "Mr.2010.10.12" -t neked szántam, utalva arra,hogy én is képes vagyok rákattintani a hülye nevedre és hivatkozni az ott látottakra, de bevallom,hogy a MR-t hiba volt odabiggyesztenem elé.

Én pontosan tudom,hogy mikor regisztráltam be és ebből nem is csinálok titkot, miért is kéne?!

Elárulnád,hogy mi a tetves-retkes f@szért vagyok hazug? Mert te nem tudsz értelmezni egy összetett mondatot?
Purple Tentacle 2015.05.21 16:30:28
@ZLATAN: Engedtessék meg az indulat ha valaki hazugnak nevez.
Purple Tentacle 2015.05.21 21:47:48
@Ditti82: a tematikázást hírből sem ismerik azért
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..