Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raist

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
Raist 2015.05.22 09:56:07
@kamilla123: ahogy Fosch9 is írta, Bence eddig semmibe vette, Loki meg soha rosszat nem mondott még róla. Ilyen pálfordulás nincs. Ha meg már megbízható embert keresne ott van Gyula, 4 fiúból rá merném azt mondani, hogy tuti nem dobná el a gömböt. Szóval ha megbízhatót akar ott van Gyula, ha erőset ott van Loki (aki amúgy szerintem mellette nem dobná el).
Három lehetséges forgatókönyv van:

1: PB: Loki+Bence, ez lenne a korrekt, aztán döntsön az igazi párja és az eddig semmit nem jelentő Bence között. (itt mondjuk nagyon kilógna a szerkesztői lóláb, ha Bencét választaná)
2: PB: Gyula+Bence (ez senkitől nem lenne logikus lépés, szintén szerk. ráhatás gyanús lenne, Gyulának nincs indoka PB-t választania a történtek után, hiszen tuti menne. Eddig harcolni akart, ott van neki Laura biztos pontnak, minek lépne ilyet magától?)
3: Laura: Loki+Gyula (Loki nem hinném hogy ekkor hibát követne el, szimplán öngyilkosság lenne)

Marad az első variáció, PB: Loki+Bence és ha nincs "hackelve" a műsor, akkor PB nem lehet annyira debil, hogy ne Lokit válassza az egy napos "szerelem" helyett.
Raist 2015.05.22 10:42:54
@Sanda.Ipse: Ezt én hol írtam, hogy az nem volt az? Viszont Bence teljes játékát összefoglaltam ezzel (lóbálás, részegen ordenáréskodni, majd kb. 3-4 csaj a semmiért benntartja), ellentétben Lokival, aki mást is csinált mint a köpködés.
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Raist 2015.05.19 10:25:03
Sziasztok!

Most regisztráltam, de különben az ÉH 1 óta követem a blogot és szívesen is olvasom a kommenteket. Lehet sokan nem fognak egyetérteni azzal amit írok, de azért megosztom a véleményemet. Elöljáróban annyit, hogy Petinek és Mariannak drukkolok (illetve Lokinak mellettük), mert ők játsszák ezt a játékot ellentétben a halál idegesítő Bencével pld., akinek egy értelmes megmozdulása nem volt még (amikor taktikázni próbált akkor sem volt értelme, mert vagy lebukott vagy fölöslegesen csinálta).

Gyula helyében két párban gondolkodnék, mégpedig azért mert az köztudott hogy a végén szimpátia szavazás lesz a 2 bennmaradt páros között (ezen tuti nem fognak változtatni). Ha Bencééket vagy Gáborékat rakja ki, akkor ott jó esélye van még mindig megkapni a szavazatukat, hiszen ha Gyuláék maradnak bent + Lokiék vagy Petiék, akkor az ellenfelüket még akkor is jobban fogja rühellni a most kiesett páros (értem ezalatt, ha most kidobja Bencééket, Bencéék akkor sem szavaznának Lokiékra és jó eséllyel Petiékre sem). Ugyanez igaz Gáborékra is. Viszont ha kidobja valamelyik szövetséges párost, akkor ott tuti bukja a szavazatokat. Talán csak akkor nem, ha Bencéék maradnak, mert Loki annyira utálja Bencét (amit meg is tudok érteni), hogy esetleg még mostani Gyula akció után is Gyuláéknak adná a szavazatát. Szóval összetett a dolog, de véleményem szerint legnagyobb hiba pont Petiék kirakása lenne, mert 1. szövetségesek, 2. sokan utálják őket, így szimpátia szavazásnál a végén a tökéletes másik pár Peti és Mariann (mondjuk pont ezért lehet előre tudni, hogy Petiék nem nyerhetnek, nincs nagyon olyan leosztás, ahol Ők nyerhetnének egy szimpátia szavazáson. Teljesen mind1, hogy az eddigi legjobban játszó párosról van szó az ÉH történetében).

Ha kivágja Petiéket, akinek ugye "szerelmet" is vallott, akkor az esetleges döntőzésénél tuti ellenük szavazna Mariann és Peti is.