Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaszás_92

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Konzultáltam Viktorral 2015.05.18 19:34:29
,(A megnyitás helyett a "Ctrl"+"+" gmbokkal való nagyítás jobban működik)."Tisztelt" megélhetési politikus honfitársam (sajnos)! Gondoltam, hogy amellett, hogy visszaküldöm a nemzeti inzultációdat, megosztom másoknak is, mert úgy egyébként azt gondolom, a kutya sem fogja elolvasni…..
Kaszás_92 2015.05.19 01:37:02
@Brendel Mátyás:

Na ja csak ebben az a szörnyű , hogy akiket beengedünk nem fognak könnyen beilleszkedni egyhamar. Sajnos teljesen más vallás más civilizáció.

1.) Ők muszlimok te keresztény vagy gondolom, de persze nem ismerlek de tegyük fel igen . Általában a keresztény tanokat gondolom ismered. Az Iszlám egy teljesen más világ ott van radikális és nem radikális változat is. Az ISIS radikális és sok iszlám el is ítéli őket na már most amikor ezek az őrültek kb Európa és a liberális világ elpusztításán dolgoznak én per pillanat egy bevándorlót se nagyon szeretnék itt látni persze akik itt vannak azzal nem lehet mit csinálni oké elfogadom , de ne kelljen már mindenkit befogadni. Gondolom olvastad mi megy Malajziában na most ezt se nagyon szeretném de ők is tisztában vannak a problémával egyszerűen nem lehet ennyi embert befogadni úgy, hogy a te életed meg nem változzon (gondolok itt arra , hogy Európán belül a népesség drasztikusan fogy az arabok között pedig nő , szóval igazából tök mind1 mert úgyis többen lesznek de ne gyorsítsuk már fel Európa eliszlamizálódását saját magunktól vagy szeretnél mindenhol egy mecsetet ? Jó gondolom nincs bajod velük, de nekem van, sztem elég volt 150 év belőlük. Mi állítottuk meg a Törököket és az Iszlám terjedését Európában ami sztem nem elhanyagolható dolog. Most meg nyugodtan jöhetnek Hunyadi forog a sírjában

2.) Persze lehet az én gyerekem is gyilkos lesz vagy hasonló ezt nem lehet kizárni oké. De ha egy normális országban nő fel vagy egy normális kontinensen ahol nem kell attól félnie , hogy ki mikor inzultálja, mondjuk a vallása miatt ahol normálisak a szülei akkor valószínű nem lesz olyan amilyen. Csak, hogy én nehezen hiszem el az Arab Szíriai vagy Afgán menekültről , mert talán még a feketék, akik között több a keresztény , hogy annyira megértő lesz mint mi európaiak , az olyan híreket is gondolom olvastad ahol több ezer keresztényt mészároltak le itt-ott ez se nagyon hiányzik , persze ha már idáig eljutunk akkor már nem lesz miről beszélgetni.

3.)A bevándorlást úgyse lehet megakadályozni a számuk egyre csak nőni fog a nincstelenek és a földönfutók egyre többen lesznek ezen kár is vitázni. Sajnos a népességszaporulatuk is magasabb, mint az európaiaké, amit ugyancsak el kell fogadni de sajnos hiába próbálnánk meg őket felzárkóztatni az eleve lehetetlen feladat, de persze lehet próbálgatni de ha ennyire nem akarják a nyugati kultúrát átvenni akkor sztem hiába próbálkozunk. Szóval marad a középkor az ottani embereknek. Polgárháborúk, lefejezések stb.

A nyugati kultúra (liberalizmus, konzervativizmus) mind erről a kontinensről származik, ami csakis a miénk ezt a kultúrát gondolom, nem szeretnéd feladni. De az ő szemükben mindez az ördög műve, ha tudsz valahonnan forrást adatot szerezni afelől, hogy mennyi azoknak az Araboknak a száma, akik továbbra is gyakorolják Európában a vallásukat és nem lettek ateisták kérlek küldd el , mert érdekelne de sztem kb mindegyik gyakorolja a vallását azok közül akik ide jöttek. Persze nem tudom, mit akarsz, de én nekem nincs nagyon kedvem visszamenni a középkorba, mert illúzióid ne legyenek, minél többen lesznek, annál több jogot akarnak majd és így egyre inkább előtérbe akarják majd helyezni a saját törvényeiket. Az őrültekre nincs ellenszer sajnos Breivik is ilyen volt nem lehetett megakadályozni, de valószínű az Arabok között azért több az őrült, amit gondolom, belátsz.
Az Unió sztem meg azt se tudja, mit csináljon most, hogy a Földközi-tengeren több ezren meghaltak most nagy nehezen belátták, hogy foglalkozni kell a kérdéssel, mert ez így nem maradhat. De vigyázniuk kell mert ha olyat mondanak akkor nácik de ha nem csinálnak semmit akkor meg passzívak és tétlenül nézik ahogy meghalnak az emberek ami a nyugati kultúrával ellentétes cselekedet.

Szóval nem tudom, mi lehet a megoldás, ha bezárkózunk az a baj, ha nem az.