Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iceing

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen foglalkozunk a külföldön játszó magyarokkal. Eddig elsősorban a felnőttekkel, ezután pedig a fiatalokkal is. Sokan vannak sokfelé, ezért sok részben írunk róluk. Kezdjük az egyik legnagyobb tehetségű játékossal, Hári Jánossal.Hári János 1992. május 3-án…..
iceing 2008.02.18 14:40:49
Idézet Géczi Gáborral az ifi válogatott csapatvezetőjével készített interjúból. Az interjú címe: "Célegyenesben az ifi válogatott".
"Nagyon tehetséges 1992-es születésű játékosaink vannak, de különböző okok miatt ők sem utaznak Tallinba. Hári János Svédo.-ból nem forszírozza a hazautazást, Galló Illést orosz klubja nemigen engedi. Dancsfalvi Szlovákiából nagy érdeklődést nem mutatott a válogatott iránt."
Sajnos nem tudom értelmezni a nemigen szót, most akkor igen vagy nem?
1. kérdés:
Géczi Úr! Mikor és milyen formában kereste meg a fent említett játékosokat és klubbjaikat, hogy az ifi vb-n szerepelhessenek. Visszautasították a felkérést? Ezek a gyerekek óvodás koruk óta arra készülnek, hogy válogatott játékosok lehessnek, és most nem akarnak hazajönni? Hívta őket egyáltalán?
Pilcsik Tamás tagja a keretnek, aki a szlovák másodosztályban az 59. helyen szerepel.
2. Kérdés:
Miért nem tagja a válogatottnak Németh Attila aki a teljes szlovák bajnokság kanadai táblázatának 3. helyezettje?
3. kérdés:
Farkas Simon miért nem kapott meghívást Kanadából?
Újabb idézet:
"A csatárposzton állunk legjobban, a védelem bástyáját erősíteni kell, ezért hoztuk fel Papp Csabát a Dunaferrből."
Megjegyzem, Papp Csaba is csatár. Nagy Richárd a BP Stars-ból kiváló védőjátékos, miért nem fér be a keretbe?
Géczi Úr, magyarázza meg miért nem vesz tudomást a nemzetközi mezőnyben kiemelkedően produkáló magyar hokisokról? Hétről-hétre bizonyítanak a világ legerősebb bajnokságaiban, és ön nem áll velük szóba. Mi az oka?