Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pölösné Hudák Dóra

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Pölösné Hudák Dóra 2015.05.20 13:37:45
Sziasztok! Sajnos 3x futok neki a témának - nem tudok az adminba belépni. A jobb felső fül sem adja be a blogomat - azt ajánlja fel, hogy új blog létrehozása, ha eleve a www phdazeletrol blog hu admin - nal próbálkozok, akkor meg azt írja ki, hogyaz oldal megtekintéséhez nincs jogosultságom. Én regisztráltam vasárnap éjjel, szeretném tovább csinálni, de lassan belebolondulok, hogy azóta nem találom a hozzáférést. Kérek szépen segítséget! Előre is köszönöm! PHD
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..