Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taurin Project

34 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taurin Project Rokonlelkek 2009.07.04 01:46:00
Mivel tudjuk, hogy a Taurin Project az első és eredeti, ezért Apa és Krampusz bácsi piszkosul büszkék magukra, de koránt sem irigyek. ;)Íme legújabb jóhírünk: újabb fiatalok jelentek meg a színen, hasonlóan a korábbi versenyzőkhöz valami olyasmit csinálnak, amit mi is. ;)Szóval…..
Taurin Project Vadsárkány... 2010.03.25 19:17:00
  Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: A front elég izlésesre sikerült. Tartalom: A Cocaine energiaital szódával? Nekem egyáltalán nem jön be. Ugyanakkor tettestársnőm szerint ez a legfinomabb energiaital. Neki jobb az izlése nyilván, mert utál engem, szóval biztos neki…..
Taurin Project Bullit 2009.08.18 20:52:00
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Központi szerepet kapott Leonardo Vitruvius-tanulmánya, amelyet mindenki úgy ismer, mint a hadonászó fütyis bácsit. Persze, hogy eladható legyen kiskorúak számára is, jó nagy blokkot illesztettek elé csúnya karakterekből. Nekem mondjuk egy…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Medvetappancs oszt' jó'van. Legalább nem tucatkék. Meg persze ez egy jól feldolgozható logo. Tartalom: Színe világos. Illata jóval gyengébb, mint a minap vizsgált Booster-é. Íze leginkább szódával feligított tesco cukormentes…..
Taurin Project Dolly Booster ;) 2009.08.17 23:12:00
    Krampusz bácsi szerint: Külcsín: Íme egy újabb turbo feltöltő. A por alakú Boost-tal szemben hagyományos kannás kiszerelésű. Dobozáról csak annyit, hogy ronda, de legalább olyan, mint bármely más konkurrens…..
  Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Kék/ezüst/sárga. Van rajta kígyó is elrejtve. Sárga műanyag palackban is találkoztam már vele. Jellegtelen, zavaros design. A műanyag flakon a kígyóval egyedibb volt, még akkor is, ha kissé céllövöldés hatású. Tartalom:…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Festői vektorhegyek közt, árnyas fenyves díszlet mellett álldogál a magányos szarvasbika és jódlizik.A grafika szép. A téma, a jódli az emberiség egyik legnagyobb tévedése. Hallgatása legalább akkora fájdalmat okoz, mint ezen kis kanna…..
Eleje Hátulja Einstein :) Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Fantáziamentes. Nagyon. Maradjunk ennyiben. Meg persze a spórolás jegyében 4 pontos betűmérettel van szedve minden…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Nem (annyira) szép. De legalább egyedi. Színeiben eltér a megszokott szürke noname kínálattól. Nyilván az EVO elnevezéssel a brand-et is erősítik. A töltőállomásokon ilyen néven kínálják a prémium adalékokkal ellátott Züzemanyagot…..
 Ennek mi köze a brand-hez???  Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Nem vagyunk elájulva. Lehet, hogy inkább valami fiatal orosz dizájnerre kellett volna bízni a doboz tervezését, ha már a terméket Kalasnyikovról nevezték el. Így a szovjet rendszerváltás után talán…..
föl - fel - upperHonnan ismerős eme íz? Vaj' mire emlékeztet a doboz? Az UP bizony a GO ikertestvére  (vagy fordítva). Csupán nem egypetéjűek. Az osztrák Starzinger gyártja mind a két italt. Értelmét nem látom a dologknak.Az UP & a GO közötti különbség kívülről…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Talán ez a legszebb doboz a Watt családban, hála a jól megválasztott, viszonylag neutrális színösszeállításnak. Semmi extra, de kellemes. Apa kedvéért az Excel táblát meghagyták a hátulján. Tartalom: Egész kellemes. A cukormentes…..
Taurin Project Helló Pokol 2009.06.12 13:57:15
  Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Piros-fekete. Nyomokban sárgát tartalmaz. Az 50-es években is gyenge kivitelezésűnek számító lángminta és egy joker-ként vigyorgó ördögfej. Összhatásában nem túl esztétikus, de kétség kívül egyedi. Tartalom: Nem rosszabb,…..
    Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Piros. Porból csík: felirat.  Tartalom: Digitális ital: Csak 1 vagy 0. Rendkívül megosztja a társaságot. Az egyik fele (Krampusz bácsival az élen) imádja. A másik fele pedig a kóstolás után…..
Taurin Project Bréking nyúz 2009.06.12 12:39:43
Úgy látjuk követőnk is akadt már. ;) Üdvözöljétek szeretettel az Energiaital blog-ot!http://energiaital.freeblog.hu/..
Taurin Project V-Power 2009.06.12 12:12:00
  Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Kék. Van rajta piros agyú ember, meg Usain Bolt körvonalai :) A név kiválasztása remélem nem okozott tartós szellemi megterhelést. Volt már ilyen V-betűs bejegyzésünk. Ráadásul nekem a Shell is az eszembe jutott valahogy. Tartalom:…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: 2000 körül nagy divat volt ez a karcolódott-kopott design. Ma is elmegy. Ennek ellenére a csomagolás inger és szín szegény. Sőt, ez a kopott cucc egy ilyen csomagoláson inkább szállítási sérülést feltételez. Kevés fantázia. Nem tudni…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Nem túl fantáziadús, a szokásos ceruzaelem design-t hozza. Extraként egy kockás hasizom figyelhető meg a háttér előtt. Tartalom: Limonádé ízű. Nagyon hasonlít az egyik sportáruházban kapható kilós isotonic italporra. Talán kicsit…..
Apa szerint: Csomagolás: Ha jól megfigyeli a vásárló, ez bizony egy ceruzaelem. Épp ezért nem értem, hogy mit keres rajta a 18-as karika. Csak nem úgy, hogy magadba töltöd a Wattokat, aztán ugrás a mamára? Nem érezek késztetést... :) Bár lehet, hogy az én bajom. Nagyon…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Fél literes kanna. Mint egy sör. Komoly hangsúlyt kapott ez a tény, hiszen a doboz felét az "Euro 500 can" felirat foglalja el. E felirat bénaságának firtatását inkább Apára kellene bízni. A két háromszög közti állatka, mint fő…..
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Egyszerű. Mondjam tovább? Alu felületen aluszürke háromszügek. Felirat: Arial Bold. Az osztrák gyártó talán a K und K korszak iránt érzett nosztalgia hatására logo-ként egy sast választott. Kár, hogy ez egy fehérfejű rétisas, amely az…..
Taurin Project Relentless 2008.02.29 15:41:00
Krampusz bácsi szerint:Ebből nem kaptam inni. Viszont van egy a Brit Supersport Bajnokságon induló csapat:Amúgy Talmácsi egyik ellenfelét is támogatják a GP 125-ös kategóriájában.APA mondja: Az italon található felirat szerint:  ENERGY * STAMINA * FOCUS * DRIVE Az extra méretű…..
Taurin Project 2008.11.04 20:26:25
Sajnos APA egyéb elfoglaltságai miatt (mint projektvezetés és gyermeknevelés) ideiglenesen elveszett. Ezért nem várunk rá... A legutóbbi két post-ot Apa véleménye nélkül olvashatjátok...
Taurin Project Enerdzsí 2008.07.25 12:53:00
Krampusz bácsi szerint: Csomagolás: Unalmas és szerény. Nincs miről beszélni. Tartalom: Illata kellemes. A B kategóriás termékekre jellemző égett mellékíz e termék esetén főszerepet kapott. Mellette halványan érezhető enyhe borkősav-citrompótló és szódával durván…..
Taurin Project Linkajánló 2008.06.03 22:44:00
Nem tudjuk véka alá rejteni lelkesedésünket, ha koffeinről vagy taurinról van szó. Az energiaital ízű fagyi és vizipipadohány után egy újabb csodás terméket láttunk: Koffeines chips..