Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quasar111

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Quasar111 2016.06.21 20:12:39
@Fedor: Valljuk be, hogy ez inkább csak azért alakult így, mert ez szolgálta a legjobban a kitalált forgatókönyvet, nem azért mert realisztikus alapja lett volna.
Most őszintén, ki akarna egy vértől sikamlós, ingatag hullahegy tetején harcolni. Másrészt, tényleg nem láttuk, hogy odagyűjtötték volna őket.
A másik hülyeség, meg amikor körülvették őket, Jonék tétlenül várakoztak, pedig a Bolton sereg még nem is feléjük fordított pajzsokkal futott el mellettük. Ők meg tátott szájjal végignézték, ahelyett, hogy oldalba kapták volna őket.
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Quasar111 2016.06.07 18:58:34
@Lunara: Igen, ezen én fogtam a fejem. Nem értem miért nem lehetett megtört embernek fordítani.
Mivel a hatodik évad még a könyveket is megelőzi, így minden apró részlet rendkívül fontos lehet George R.R. Martin mesterművével kapcsolatban. Nemrég kijött az új trailer, ami az előzőhöz hasonlóan tele van kombinálásra abszolút alkalmas részlettel és jelekkel, ezért gyorsan kiszedtük belőle a…..
Amikor a tavalyi, elképsztően jól sikerült harmadik évad után az HBO kistestvére, a Cinemax bejelentette, hogy a negyedik etappal vége a Banshee-nek, a rajongók kiborultak, mert nem értették a döntés hátterét. Nem anyagi volt, és nem a nézettséggel volt baj - a sorozat alkotói úgy érezték, hogy az…..
A Damaszkuszi-kapu, 1890 körül 2016-ban június 5-én ünneplik világszerte a Jeruzsálem napot, a város újraegyesítésének évfordulóját. A eseményre a The Times of Israel fotóriportere érdekes képsorozatot publikált Jeruzsálem 100 évvel ezelőtti arcáról, mellette a ugyanazok a helyszínek ma. A városról…..