Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem szépen ez a korrekt munkaerő, vegyük megtiszteltetésnek, hogy kallernéne nagyasszonyság le méltóztatott ereszkedni hozzánk, alávaló, pór utasokhoz. Remélem kirúgják.... Sziasztok! Ismét vonatoztam egy jót a Máv kultúrban.Kilóméteres sor, szervezés 0 , bunkó…..
Sajnos senki sem olyan tökös, hogy a VOSZ javaslatait megfogalmazza, de szívemből szól a dolog! A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a sztrájkról szóló törvény azonnali módosítását indítványozza, hogy az ország lakossága biztosan hozzájuthasson a…..
Egy vasutas beszámolója a háttér mögött megbúvó dolgokról, korrupcióró,l álszentségről...   Hónapok óta megy a nyilatkozatháború a két vasutas szakszervezet között, hogy melyik védi jobban a dolgozók érdekeit. Úgy érzem, jobb, ha megtudjátok valójában hogyan…..
Új MÁV blog Szunyáló kaller 2008.02.20 07:29:00
Szóval, akkor Ő is megérdemli ugye az emelést? Oké nem szunyált, de kb egyenértékű lenne az alvással ez a cselekedet... Szia, kedves georgejr! Egy képet küldök, sikerült úgy lekapnom a kallert, hogy az arca nem látszik, úgyhogy személyiségi jogokra talán nem fog hivatkozni…..
Már a MÁV válasza az utasnak Szia,   Ezt kaptam a "fizető utasoknak fenntartott kocsi" feliratra kiakadós levelemre. Vicces.   Üdv   Éva   Tisztelt Utasunk!   Az utasainktól érkező megkeresések Társaságunk számára rendkívül fontosak, ezért…..