Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jocobudai

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erdélyblog Üdvözlet 2006.11.24 20:10:43
Mind friss bloggolo reményemet fejezem ki,hogy elö tudok majd rukolni egy egy érdekesbejegyzéssel,amit talán majd mások is érdekesnek fognak találni...
"Mint ebben a jogában a diktatúra idején sokszor akadályozott állampolgár, különösen fontosnak tartom, hogy a demokráciában minden ember és csoport szabadon élhessen gyülekezési jogával." - vall blogjában a gyülekezési szabadság iránti megingathatatlan…..
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, holnap röpdolgozat. Lány uborkával Lányok répákkal Asszony és banán Apáca uborkával Narancsleves punci..
jocobudai 2006.11.16 20:27:35
Kibontakozott itt egy érdekes vita Shenpen kollégával, hogy kellenek-e szándékolt hazugságok, szebb néven mítoszok az ember életébe, úgyhogy ennek apropóján beajánlom a frissen letölthető, 1013-as számú legújabb South Park-epizódot, ami egy kétrészes sztori befejezése.…..
"Ne menj! Maradj! Te meg tudod védeni a liberális várost, te meg tudod védeni a demokráciát. Tűzzel-vassal, ha kell - mert ezek csak ebből értenek." - nagyjából ennyiben foglalható össze az SZDSZ és a főpolgármester Gergényi-ügyi álláspontja. Meg a kötelező…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..