Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kittypryde

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly levél Zoltántól, olyan aranyigazságokkal, mint, hogy "az emberek nem hülyék, átlátják a bullshitet" meg "a határozottság nem egyenlő az arroganciával" és  "a legbosszantóbb: a hangnem és a stílus". Minden ügyfélszolgálat szíves figyelmébe. Tisztelt Tékozló…..
kittypryde 2015.08.10 09:19:29
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Levelemmel azért kerestem meg az oldalt,hogy elmeséljem a történetem! 1,5 évet dolgoztam egy 3 és 4 csillagos hotelban ( Zalakaros). Gyógymasszőrnek jelentkeztem a hotelba hamar fel is vettek aminek kezdetben nagyon örültem,aztàn utàna jött a…..
kittypryde 2015.07.29 09:49:06
@Valakiateleprol: Először is, vegyél be egy xanaxot, mert rád férne!

Ilyen esetben a munkaköri leírást kell elővenni. Szerepelt benne, hogy masszőrként takarítani kell? Nem? Akkor nincs miről beszélni! Ha emiatt kirúgnak, akkor munkaügyi bíróság.

Nem kell megijedni, a szart is ki lehet ezekből perelni, csak okosan kell csinálni. A diktafon pedig jó barátja mindenkinek, erről tudnék mesélni, de majd legközelebb.
kittypryde 2015.07.29 10:37:58
@Valakiateleprol: A pryde nem a melegekre utal te nagyon fogyatékos, hanem egy Marvel karakterre! :D :D

Osztod az észt, csak nincs mire. Ilyen az, amikor a hülye okoskodik. :D :D :D :D
kittypryde 2015.07.29 11:17:14
@Szumátriai Patkánymajom: A probléma gyökere inkább az, hogy sok munkavállaló hajlandó fos pénzért fos munkát elvállalni. Elhiszem, hogy pl. sokaknak nem volt lehetőségük továbbtanulni, vagy szimplán olyan helyen laknak, ahol a lehetőségek száma kevés. És pont ezt használják ki a munkáltatók. Anno én is ilyen voltam, aztán kénytelen voltam asztalt borítani, és elküldeni a főnökömet melegebb éghajlatra.

Nekem egy szimpla érettségim van, viszont annyi munkatapasztalat és tudás áll a rendelkezésemre, hogy ha egy cég nem tud annyi bért biztosítani, amire nekem szükségem van, akkor az állásinterjúra se megyek el. Bármennyire furcsán hangzik, de ez a fajta határozottság a legtöbb cégnél szimpatikus.

Egyszerűen nem tudok komolyan venni olyan cégeket, ahol tisztán tudom, hogy egy adott munkakör milyen bérrátába tartozik, mégis jóval alatta akarnak fizetni. Köszi, de nem!
Tékozló Homár Nászút extrával 2015.05.21 15:11:39
Nem mindig könnyű egy feldühödött, csalódott ifjú férjet kezelni, de azért csak meg kéne próbálni nem?  Túl izgalmas nászút Kedves Homár! Az alábbi levelezést osztanám meg Veled és a nagyérdeművel, amit az Unitravellel (majdhogynem magammal) folytattam: Febr. 26-án írt…..
kittypryde 2015.05.21 17:04:32
A sorozat showrunnerje, azaz a napi működésért felelős producer, Dave Erickson (a Sons of Anarchy egyik producere és írója volt) a Hollywood Reporternek mesélt a The Walking Dead mellé, kísérősorozatnak érkező új zombis kalandról, a legfontosabb dolgokat kiszedtem…..
kittypryde 2015.05.19 16:37:22