Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Porzsák

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyire tiszta valójában a „tiszta”? Amikor takarítjuk lakásunkat, valószínűleg nem nézünk úgy porszívónkra, mint potenciális baci-főhadiszállásra. Íme egy lista, valójában mik élhetnek készülékünkben. A legtöbben teljesen gépies mozdulatokkal végezzük el a…..
A porszívó és a takarítás szóról ritkán jut eszünkbe móka és kacagás, hacsak nincsenek olyan történeteink, amikor a nagymamától örökölt giccses nippgyűtjtemény valamely tagját “véletlenül” benyelte a porszívónk. A következő hirdetések viszont kivételesen…..
Ha valaha valaki vett már porszívót, akkor minden bizonnyal találkozott azzal az adottsággal, hogy rengeteg féle van. A gyártók egyre több típusú, formájú porszívót gyártanak, amiből…..
Az LG "rendkívül könnyen megjegyezhető" VB2716NRT típusú porszívója egy elég elterjedt darab Magyarországon. A két nagy műszaki áruházlánc is forgalmazza a porszívót (a piros hülyézős, és a kék-sárga), kedvező árú, így minden bizonnyal sokaknak esett rá a választása.…..
  A Porzsák blogon nem csak a porzsákos, de a szűrős porszívó tulajoknak is igyekszünk segíteni. Egyre elterjedtebbek a szűrős készülékek, már-már két táborra szakítva a porszívó tulajdonosokat. A szűrős porszívók között is van egy réteg, amikbe egy speciális,…..
A reklám alapvetően egy kreatív műfaj, ugyanakkor mindannyian láttunk már olyan hirdetéseket, amik a kreativitást ötletét is messziről elkerülik. Ezek jellemzően nem is maradtak meg bennünk, az ilyen hirdetések jönnek, aztán mennek. Időről időre azonban feltűnnek olyan…..
Porzsák 2015.06.23 15:12:12
@gigabursch: És semmi probléma nincs a döntésetekkel :) Egy következő alkalommal keresni fogok Lux hirdetést is, biztosan van nekik is néhány kreatívabb darab. ;)
A Miele cég meglehetősen látványos és szellemes reklámfogása legújabb porszívójuk népszerűsítésére. ..
Akiknek fontos a porszívó gazdaságossága, minden bizonnyal találkoztak már az Electrolux márka Ultra One szériájával. A Green fantázianevű készülék például három "A"-s minősítéssel rendelkezik, és jobban szív, mint a nagyobb teljesítményű társaik. Erről túl sokat nem is…..
Akik álltak már porzsák vásárlás előtt, azok minden bizonnyal szembesültek vele, hogy sok száz típusú porzsák létezik. Ebből a sok százból pedig mindösszesen 1, szerencsésebbeknél 3-4 illik a porszívóba. A gyártók nem közösködve a többiekkel egyedi porzsákokat gyártottak…..
Néhány éve a femina.hu hasábjain megjelent egy cikk, ami 3 db, ár-érték arányban kiváló porszívót mutatott be, ezzel is segítve a vásárlás előtt állókat. A listán az első ajánlott porszívó a Zanussi Zan 2245 volt, nyilván az országban elég sokan döntöttek a porszívó…..
A porzsák a legtöbb háztartás elengedhetetlen kelléke, kivéve persze, ahol szűrős porszívót használnak. Nyilván a legtöbbekben a takarítás miatt így negatív kép él a porzsákokról, meg úgy általában a porszívókról, de ennek nem kell feltétlenül így lennie. Sokan…..
Ez a blog nem kívánja megmenteni a világot, de segítséget próbál nyújtani azoknak az embereknek, akikben felmerültek már a következő kérdések: Nem szív a porszívóm, mit csináljak? Hol tudok porzsákot venni? Milyen porzsák való a porszívómba? Milyen anyagú porzsákot…..