Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté Kelemen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon sűrűn, de azért néha elhangzik ilyen kérdés a hívőktől kommentben. Pontosabban, kérdés helyett inkább afféle fenyegetés formájában, amolyan Mt 8:12 stílusban: "lészen sírás és fogaknak csikorgatása." Vagy elhangzik jó tanácsként Pascal fogadása stílusban,…..
Máté Kelemen 2015.05.20 19:44:29
Öhmm...ezzel eljátszodozhatunk hogy innen prédikál, de itt írogatni még egy elsőosztályos is tud, szóval jó ahogy innen próbálja elmagyarázni hogy amiben többezer éve a Föld lakosságának majd fele hisz, csak baromság. Nem, én nem mondtam, hogy embereket ölni jó dolog, sem meghalni nem az. És Isten soha nem mondta hogy igazságos, és nem is az. A véleményemet akartam csak kifejteni, erre leragadunk annál hogy: "geci, te kutya, te fasz".
Nem vonok vállat egy fuldokló kislányra sem, talán nem kéne az embert csak a vallása alapján megítélni, mert én azt a kislányt ugyanúgy sajnálom, mint Ön, ha nem jobban. Nem vagyok álszent hülye fasz, eléggé mellélőtt. 15 éves gimnazista vagyok, tudtommal ez nem tartozik bele feltétlenül bármely fent említett kategóriába.
Attól, hogy keresztény vagyok, még ember is lehetek, sőt... a kanadai ember, aki kiirtotta a családját, egy idegebeteg állat lehetett, a lét kezemmel folytanám meg. Ez a földi "siralomvölgy", amiben élünk, bűntől és fájdalomtól szennyes. Amikor azt mondom, hogy a túlvilági lét a cél, én srm tudom teljesen elhinni, mert nagyon nehéz vakon bízni egy távoli sejtelemben.
(Egyébként direkt félreértelmezi azt , amit mások mondanak, ezzel aláásva a tekintélyét és a szavahihetőségét.)
Reméltem hogy rendes, tisztelettudó emberek módjára ki tudjuk fejteni a véleményünket, esetleg egy tényleges vita is kialakulhat, de egyenlőre csalódnom kellett. De az ajánlatom még áll.