Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S0a4

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napokban nagy kereslet támadt a katolikus egyház bírálatára, amiért Erdő Péter azt találta mondani, az egyház azért nem fogadhat be menekülteket, mert akkor embercsempészetet követne el. Ez a dolog nyilvánvalóan nem igaz. Az embercsempészetet csak…..
S0a4 2015.09.07 00:50:14
@vNHM: Az író nem ír hülyeségeket, sok értelmes gondolata van, még ha nem is értek mindennel egyet. Mi lenne, ha inkább te is simán csak kifejeznéd, hogy nem értesz egyet, ahelyett, hogy személyeskedsz? Tudod azok személyeskednek, akiknek nincsenek érveik...
És mielőtt belémkötnél: Közöm volt a katolikus egyházhoz, mivel megkereszteltek, voltam elsőáldozó és bérmáltam is (+hittanból 5-ös), viszont évtizedek elteltével látom már, mennyi hülyeséget tömtek belém, tündérmese volt az egész. Örülök, hogy nem ez irányítja az életem, meg tudtam maradni nyitott szemmel.
A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere, később a Tények riportere, majd 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől…..