Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rövidnadrág

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ted a káromkodós maci a legrosszabb film, amit életemben láttam. Ha lehet valami egyszerre unalmas, rettenetesen blőd, kiszámítható, visszataszító, undorító, gagyi és egyben nyálasan naiv, akkor ez most az. Értem én, hogy a Family Guy-osok csinálják meg minden, de hadd ne kelljen…..
Kicsi kutatás, és kiderült, hogy nem is kell olyan sokáig dolgozni. Blondie - Heart Of Glass by Discodandan TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK: LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET!!! Néhol vicces, de alapvetően szomorú történet, ahol tanulság is biztos van. 3 éve majdnem, én, fiú akkor…..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
Hány kilós egy 180 centis csaj?   A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!    2 éve összel hatalmas csalódásomból kiutat keresve, regisztráltam egy…..
Ez egy nagyon aranyos történet vasárnapra, a fiú annyira izgul, hogy teljesen totálkárosan érkezik a randevúra, és nem is csodálkozik, hogy nem jön össze.Halihó,egy számomra vicces régi sztorival próbálnék beállni a sorba, ontopic-határeset, de talán még belefér.Még a…..
Talán mindenki látta már a jól ismert videót. Mikor előkerült, az összes létező autós blogon koncként  lobogott, hogy a német mennyivel emberibb, normálisabb és tisztességesebb nálunk. És tulajdonképpen mindenkinek igaza volt, aki ezt állította. Ahogy várható volt, most…..
autózz! Egyszerűen rámtolatott 2008.06.30 16:09:00
Nem igazán értem Krisztina mivel érte el, hogy a történetben szereplő férfi ilyen furcsa módon reagáljon egy mosolyára. Ez valamiféle új udvarlási forma vagy tetszésnyílvánítás? Utoljára ilyet az oviban tapasztaltam mikor a fiúk a lányok copfjait tépték, ez is valami olyasmi…..
autózz! Csigatempó autópályán 2008.06.07 08:44:00
Petinek sikerült egy olyan buszra keverednie, ami majdnem letarolt az M7-esen egy városi tempóban poroszkáló autót, aminek annyira szőke volt a sofőrje, hogy még a középső ujját sem sikerült helyesen kiválasztania az öt közül. Ez most nem a megszokott felállás, ami a blogon…..
Kétéves az őszödi beszéd Elolvastam és meghallgattam. Így 2008 politikájában is igen releváns. Két éve hangzott el, pontosan ezen a napon. Nem is tudtunk róla. Mint valami gép, amire jótállást érvényesítettek. 2 év. A "jótállás" pedig 2006 szeptember közepén…..
A dinamikus fideszalelnökből lett EP-képviselőt nem zavarja, hogy a nyíltan szcientológus Drogmentes Magyarországért Maraton kirakatkatalapítvány védnöke lett a héten, sőt büszke rá:"Fogalmam sem volt róla, hogy a szervezet a szcientológusokhoz köthető; de ha az a feladat,…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
rövidnadrág 2008.03.10 11:44:18
Én lesz@rom a 300 forintot, azért mentem el, mert Gyurcsányt és kormányát nem tartom alkalmasnak a kormányzásra.
A kieső évi pármilliárdot meg pótolni lehet azzal a pénzzel, amit most önreklámra és meg nem valósult gigaprojektekre költenek. (120 milliárd)
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..