Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zed

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony vannak szabályok, amelyeket nem lehet felrúgni. Persze más szabályokat, kötelességeket folyamatosan felrúgnak a MÁV alkalmazottak (tisztelet a kivételnek). Itt nem hinném, hogy fejvesztés lett volna, ha a forgalmistapista vár még fél percet. Sőt, talán az utasok szemében…..
A Gokart egy mozdony, és egyik példányát el akarja adni tulajdonosa, itt a hirdetés. És azért minősülne megmentésnek, ha valaki megvásárolná (irányár két és fél millió, nem sok, még 10 ezer euró sincs), mert ha nem lesz vevő, méhtelepen és olvasztóban végzi szegény. Mint a…..
w Postabontó - A tehetetlen halott 2006.11.07 04:14:00
Gondoltam, 1956 majd biztos kiveri megint a balhét, jön ezer mail, hogy jaj de mekkora nemmagyar maga, rohattkomonista, ávósgyurcsányista, apróantal, 'raus. Ehhez képest roppant meglepetés, hogy a valóban rengeteg levél legalább nyolcvan százaléka pozitív és egyetértő. Ilyen még…..
Zed 2006.11.08 10:56:56
----OFF!----

Velemenyem szerint:

Hogy miert pinazik az Index (is)!

The Facts:
1. A pina egy szo, ami egy testreszt (hasznalati targyat, gyonyor forrasat, az elet ertelmet, ki-ki izlese szerint) jelol. Mint ilyet, Ember alkotta, Ember hasznalja, es Ember fogja eldobni, ha mar nincs ra szuksege. Ennelfogva a pina szep, a pina jo, mert a pinat mi csinaltuk, tehat a pina a mienk. Marpedig a mi kertunk mindig zold.
2. A pina azon keves dolgok koze tartozik a vilagon (Elkurt-disztanban meg foleg), ami onmagaban, szovegkornyezetebeol kiragadva is -ugyan szemelyre szabott-, de mindenkepp egyertelmu jelentessel bir. Ezt a pinan kivul talan meg az absztrakt muveszeti agak bizonyos muveirol lehet elmondani. masrol nem nagyon.
3. Az Ember szereti az egyertelmu dolgokat. ketszer ketto negy, a villamos csilingel, a pina az pina.
4. Mindenki penzbol el, es az Index-nek( is) a klikk-ekbol van penze.

The Problems:
1. Az Ember egy bizonyos (jelentos) szazaleka egyatalan nem kivancsi a vilagra, vagy csak arra a reszere, amit mar ismer, es meg gondolkodni sem kell rajta.
2. Ennelfogva nem klikkel oda, amit nem ert, mert akkor mindenkepp gondolkodni kell. Minimum azon, hogy ezt most nem erti. A pinat azt erti.
3. Marpedig az Index-nek sem jo, ha nem klikkel, mert akkor nem lesz penze.
4. -Valljuk meg- sokkal konnyebb igazodni a vilag szuksegleteihez, mint a vilagot igazitani a mi szuksegleteinkhez. Ha vilag pinat akar, akkor pinat kell neki adni.

Hat ezert pinazik az Index (is).

Tisztelettel:
Zed

----ON!----